Hoşlandığım çocuk beni vücudum için mi kullanıyor, yoksa seviyor mu?

Merhabalar, sevdiğim biri var önceden en yakın arkadaşına aşıktım, o da benim en yakın arkadaşıma aşıktı ki hâlâ aşık. Fakat f*ck'iz. Onu seviyorken benimle nasıl sevisiyor diye düşünüyorum. Sen varken onu nasıl düşüneyim diyor, hatta her gün ondan bahsederdi, onun hakkında story atardı fakat fb olduğumuzdan beri asla onunla ilgili şeyler atmıyor, aşk şeyi atıyor, bakıyorum bana yaptığı şeyleri atıyor. Mesela çok cimri olduğunu ama hoşlandığı kıza en sevdiği kekini, kalemini, telefonunu verebileceğini söylüyor ve bana aylardır kimseye dokundurtmadığı parmağından çıkarmadığı yüzüğü verdi, aynı şekilde kalemlerini bana veriyor. Bugün buluştuk ve kek almayı teklif etti. Bana beni sevdiğini Instagram'dan çok söylüyor, post atıyor fakat öne çıkanlarında "E" harfleri var ve arkadaşımın adı e ile başlıyor benim ki değil. Arkadaşım ondan nefret ediyor ve takipten çıkartmıştı, yeni fark etmiş. Ağlıyor şu an. Beni seviyor mu sevmiyor mu anlayamıyorum bana aşklı şeyler anlatıyor, buluşmak istiyor, ilgileniyor fakat arkadaşım için ağlıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun.

Hoşlandığım çocuk beni vücudum için mi kullanıyor, yoksa seviyor mu?