Çünkü kendini düzgün ifade edemiyorsun ve sürekli pasif agresif tavırlar sergiliyorsun üstüne bir de seninle dalga geçtiğimi düşünüp kafanda kuruyorsun. Çünkü sen daha neyi eleştirdiğini bile bilmiyorsun üzgünüm
Ben sorduğun soruya göre cevap verdim. Tabi ki düzgünce cevap vermek isterim ama soru saçma. Yeterince cahil insan var. Artık böyle sorular sormazsınız utanirsiniz diye bir tık agresif tavırlar sergiliyorum. Kendimi de çok iyi ifade ediyorum. Muhtemelen zoruma gittiği için de beni agresif ve pasif biri olarak görmek ve ego kasmak istiyosun. Fakat senin egon bana islemez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Olur özellikle de korelilerle evlenirsen, şeker gibi çocukların olur
Cidden koreli bebekleri aşırı sevimli ya fkskkfls
Bebeklikten 10 yaşına kadar aşırı tatlılar 😄
Sonra da tatlılar ya
Bir de 20 ile 55 yaş arasında erkekleri karizmatik, kadınları da aşırı güzel oluyor
Çekik gözlülük baskın özelliktir. Türk asıllı insanlarda epeyce görülen bir özelliktir.
Mesele çekik gözlü olmasi yani sağlıklı olması varken
Her ebeveyn çocuğunun sağlıklı olmasını ister. Bunu söylememe gerek mi vardı?
Genetik kısımda seninki ağır basarsa ya 🤔
Ya senin genin dominant olur da sana benzerse?
Tamam evlen
Çekik gözlü biriyle evleneyim mi diye sornadım
Tamam tatlı olur
Tamam sakinim
Hırçınlasma evet
Hırçın biriyim napiyim püf
Yumuşatmak lazım
Valla sinirler gergin çok zor
Çok gerilme kırılırsın
Ya konuyu dağıtıyorsun ne alaka
Dhdjxjakdkdkd yumuşatmak lazım
Ayoool fsklajdland
Benim oğlum gibi🥰
Oyyyy gerçekten miiiiiii 🥺🥺🥺
Bal benim oğlum bal🥰
Haha 🤍
Bak attım fotosunu
Çocuğum saglikli olsunda önemli olan o.
Tamam da ne alakası var şimdi
Kalkıp. cocugumun dış görünüşünu belirlemek için böyle cahilce şeylere gerek duymam diyorum.
Hangi bilgi birikiminle bana bu sıfatı yükledin merak ettim
Aklı başında biri böyle düşünmez. Bu yeter bence
Sana seninle alakalı bir soru sormuştum
Bende cevabını verdim. Anlamadın mı
Birinci tekil şahısla kurulmuş bir cümle göremiyorum
Diyorum ki aklım başımda olduğu için böyle bir şey yapmam. Bunu ancak aklı başında olmayan biri düşünebilir veya yapar.
Hmm ben ne düşünmüşüm?
Sen dalga mi geciyorsun
Hayır neden dalga geçtiğimi düşündün anlamadım
Anlamaman normal çünkü hiçbir şey anlayamıyorsun.
Çünkü kendini düzgün ifade edemiyorsun ve sürekli pasif agresif tavırlar sergiliyorsun üstüne bir de seninle dalga geçtiğimi düşünüp kafanda kuruyorsun. Çünkü sen daha neyi eleştirdiğini bile bilmiyorsun üzgünüm
Ben sorduğun soruya göre cevap verdim. Tabi ki düzgünce cevap vermek isterim ama soru saçma. Yeterince cahil insan var. Artık böyle sorular sormazsınız utanirsiniz diye bir tık agresif tavırlar sergiliyorum. Kendimi de çok iyi ifade ediyorum. Muhtemelen zoruma gittiği için de beni agresif ve pasif biri olarak görmek ve ego kasmak istiyosun. Fakat senin egon bana islemez.
Puhahha
Olur vallaa 😄
Olmaz
Buyrun benim 😀