Kiminle tanıştıysam konu eninde sonunda se xtinge geliyor kapalı açık farketmez birçoğu cidden kaşarlaşmış artık
Aynı durumu yaşayan hemcinslerim var mı?
Kiminle tanıştıysam konu eninde sonunda se xtinge geliyor kapalı açık farketmez birçoğu cidden kaşarlaşmış artık
Aynı durumu yaşayan hemcinslerim var mı?
Karşılaşıyoruz çok haklısın reis lafa gelince namuslular bıraksınlar hikayeyi ve son olarak abaza lafını erkeklere yapıştırıyolar sanki kız yok cinsiyet ayrımıda yok her iki tarafta oluyor konu kilit.
Cevap
2Cevap
Evet mesaj kutumu parayla acıyorum ücretli 😜😜😜
istesem bir dünya arşiv yapardım ama sildim hepsini
Vay Zalım acımasız senı
bana güvenmişler sonuçta hatta istesem ekran goruntusu alır tehdit edip şantaj bile yapabilirdim ama o karakterde birisi değilim yapmam
Sakın ha
Şaka kaka olmasın suç işleme oyle seyler yapma
yok hocam zaten yapmadım yapmamda gerek yok ama onlarda bana yapmaz umarım ilerde 🙂
Ama detay ınandırıcı gelmedi bee genelde kzılar erkekledden sıkayet eder
kanıtlamak isterdim ama sildim hocam bu sitede takılan normal görünümlü üyeler zaten.
genelleme yapmak istemem ama bana denk gelenler hep abazaydı
Anladım
dostum %90 ı sahte kız hesabı kullanan erkekler gayler biseksler inanma :D
ses atıyorlar videolu goruntu atiyorlar istedigim hareketi yapıp bu nasıl oluyor peki hocam?
hatta goruntulu bile konusuyoruz bu kadarmi ilerledi bu teknoloji 😂😂
kız kankasına arkadaşından foto video isteyenler var görüntülü konuştukların güven sadece
bana denk gelmedi ama goruntulu konusmadiklarimin arasindan dedigini yapan olduysa helal olsun diyorum buradan o gay arkadasa sjsnsnnd
Eminim oyledir😄
neden yalan söyleyeyim ki?
muhtemelen yakışıklı olduğumdan ve ağzım iyo laf yaptığından oluyor bunlar sjsjjd
birde yaşlı dayı olmamam ve efendi bir imajımın olması en büyük etken sanırım 🙂
😄
inanmamaya devam et gizli hesaptan yalan söylesem ne gibi bir çıkarım olacak :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?