Eğlenilir
Evlenilebilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Once kendini sonra onu en son bizden olur mu demek daha makul kendini gizleyerek sadece karsindakini anlatarak böyle birine otorite kurabilir miyim diye soruyorsun ama akıl yönünden eksik olduğundan sana doğru sorunu da ben vermek durumunda kaliyorum
Cevabı biliyorsun bence 🤣
Sıkıntılı ya
Cevap
3Cevap
Evlenilir
O da senden gelecek dandik evlilik teklifini bekliyodur kessin
ne alaka
ablanın hangisi olduğu belli verdiği cevapla, erkek olarak bile alkollü ortamların ne kadar boktan olduğunu biliyoruz, bunu oraya giden kadınlar da biliyor, böyle yaşamayı alışkanlık haline getirmiş bir kadın süpermen'ide getirsen bağlılık sorunu yaşayacaktır, büyük ihtimalle psikolojisi yerinde değildir, ailede otorite olmus biriside yoktur. hiç bir şekilde otorite kabullenmeyecektri. yani öyle biriyle evlenirsen başına dert alırsın fazlasını değil.
@tokuchi kızlara laf edilmiyor, kendi bakış açıma göre diyorum ki bu ortamların müptelası olan bir kadınla ciddi ve sağlıklı bir ilişki yaşanmaz. sen evliliği sadece karşılıklı sevgi üzerine bir şey zannediyorsun olabilir, size bu pompalanıyor. size kimse yasak demiyor, istediğinizi yapıyorsunuz yapında beni veya kimseyi ilgilendirmez. otoriteyi söyle bağdaştırdım, toplumda maddi seyler erkekten beklenir, sende evlenince yıllarca çalışmayı hayal etmeyeceksin emin ol. ve yıllarca ben özgürüm istediğimi yaparım tarzı bir kadınla evlenirseniz o kız en ufak sıkıntı da ayakları popon vura vura kaçacaktır. ben onun hayal edemeyeceği parayı kazanıyorsam neden böyle boş bir insanla hayatı sadece eğlenmek üzerine yaşayan bir insanla gücümü paylaşayım? bana çıkarı ne? sınırsız seks mi? dısarı da dolu zaten. günün toplumunda erkek için evlenmenin hiç bir çıkarı yok. çocuk sahibi olmak hariç. ki ona bakmakta maddi manevi yine erkeğin sorumluluğu yani erkek kendini zincirliyor.
Bence o kızla evlenme eğlenme ikisini de yapma böyle kız mı olur ya sana başka kız mı kalmamış
Ortalık kızı o kişi
Kullan at gibi bi şey öyleleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?