Erkek arkadaşım neden hiçbir şeyini saklamıyor?

3 aydır flörtüz asla hiçbir şeyini saklamıyor bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi inanın bilmiyorum buluştuğumuzda ne istesem al bak diyor saklamıyor yaptıklarını. Geçen telefonuna baktım izin alıp normalde huyum değildir ama bakmak istedim aldım baktım başka kızlarda vardı mesajlarına girmedim yazana bakıyorum dedi. Ya aslında bu az takipçili gizli hesap kullanan biri telefonla sosyal medyayla işi yok fazla. Reelde yaşamayı seviyorum diyor. Beraberken yakınlaştığımızda hiç sormuyor direk olaya giriyor öpmekse öpüyor sarılmaksa sarılıyor. Alkol esrar sigara hepsi var ve bunu saklamıyor. Hiçbir şeyini saklamıyor başkası saklardı bu neden saklamıyor? Ciddi ilişki insanı değil ben bulaşmıyım dedim ama olmadı bana sen bana iyi geliyorsun ben sana iyi geliyorum akışına bırak dedi Amacı ne çıldırıcam?
Güncellemeler
+1 yıl
fazla kendinden bahsetmez geçmişinden bahsetmez ben istersem anlatır ama böyle biri? O gün mesela biriyle takılsa bi kız yazsa ben dün bunlaydım diyebiliyor rahat rahat?
Güncellemeler
+1 yıl
kısıtlanmayı seven kıskanc kızlardan uzak duruyorum demişti darlanmaya gelemiyor beyefendi kimseye hesap veremem kafasında tabi ben hic öyle yapmadimda
Erkek arkadaşım neden hiçbir şeyini saklamıyor?