Kadın dışarda hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta fahişe! Peki evlendiği kadından bunu bekleyen erkek nasıl olmalı?

Herkes kadından bahsediyor benim kadinim şöyle olmali boyle olmali falan fesmekan diye. Peki kizlar sizin evleneceginiz adam nasil olmali? Acilisi ben yapiim; bir kere efendi olmali, oturup kalkmayi bilmeli. Calismaktan gocunmamali bizi ben calismadigim zamanlarda da kimseye muhtaç etmemeli. Beni korumali benim kendi annem babam dahil kimseye ezdirmemeli. Sevmeli sahiplenmeli. Bana hitabi düzgün olmali. Özellikle küfürlü bir şekilde veya da l*n diye hitap etmemeli. Oyle çok. çok yakisikli olmasina gerek yok ama yüzüne bakinca icimin isinabilecegi biri olmali. Kişisel hijyenine dikkat etmeli. Beni her halimle sevmeli. Yani saten geceligimin icinde nasil begeniyosa ayicikli pijamamin icinde de ayni sekilde begenmeli ve bana bunu hissettirmeli. Beni dinlemekten sıkılmamali vs. vs. daha uzar gider :) Sizin beklentileriniz neler?
Kadın dışarda hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta fahişe! Peki evlendiği kadından bunu bekleyen erkek nasıl olmalı?