Güz ve bahar dönemlerinde işlerim yoğun oluyor ve işimi aşktan en az 15 kat fazla seviyorum. En rahat yaz dönemi aşka ayırma şansım artıyor. (Bu arada hiç sevgilim olmadı)
Benim sorum o değil. Anlamiyosun halada. Iş saati dediğin memurlarin için geçerli kendi işini yapan kendi işinin patronu olan insanlarda var. Onlar gece gündüz demiyor para için çalişiyor. Evde geçirdigi saat en fazla 6 saat oda uyuyarak. Yeri ve zamani kendi belirliyor yani bu vakitten sevdiğine ayıramayanlar var
Bende kendi işimi yapıyorum ve belirlediğim saatin dışında çalışmıyorum. İnsanın bir ailesi varsa onlara vakit ayırmak zorunda. Hep iş hep iş derse gün gelir işiyle baş başa kalır.
Bekara kolay çünkü. Ama kendimi biliyorum ilgi görmezsem mutsuz olurum. 1 saati bile mi yok? Yani ne bileyim uykundan 1 saat benim için ayır. Hani bana da emek ettiğini göreyim yoksa sevildiğimi düşünmem. Sizin düzeninizi bilmiyoruz kendimze göre konuşuyoruz
Kendi işi demişsin adamın sevgisini sorgulamıyorum o yüzden herkesin düzeni işi farklı bilemeyiz onu boş ver, sen ben bu düzene uyabilir miyim? bunu düşün. Çünkü görüyorum ki sevgilinin işi bu ve o değişmeyecek, senin onun düzenini kabul edip etmemen mesele. Birde bunu onunla konuştun mu? Oda hergün olmasada haftada bir iki gün en azından birşeyler yapmak belki vakit ayırabilir.
Ona sürekli diyorum zaten. Elinden geldiğince vakit ayirmaya çalişiyor ama nafile. Bir sevgili gibi değiliz yani çok az vakit geçirebiliyoruz. Hep o uyuyorken yani