okumuslarin hepsi mutsuz, ev hanimlarinin hepsi mutlu kelimesi bile rahat keske evlensemde ev hanimi olsam kocam ne kazanirsa kazansin asgari ucrette olur hic farketmez
okuyacaklara sesleniyorum okumayin hic bi ise yaramiyo
okumuslarin hepsi mutsuz, ev hanimlarinin hepsi mutlu kelimesi bile rahat keske evlensemde ev hanimi olsam kocam ne kazanirsa kazansin asgari ucrette olur hic farketmez
okuyacaklara sesleniyorum okumayin hic bi ise yaramiyo
Al bir tane asalak. Kocasına dayıyacak sırtını. Kızım 1 tane çoçuğun olsın. Görürüm askeri ücreti. Ev kira. En az 2000 tl ki şıan komik rakam. Elektik su doğalgaz tlflar vs 1000 tl. Birde çıçuk yaptın. Masrafı 1000 2000 arası. Bebek için. Eğğ sen ne yiyecen? Tabi askeri ücretle çalışan adam borçsuz da evlenemez. Birde borç ödediğini düşün? Hey yawrum hey. Sanırım dünyadan haberin yok.
ama sen hayal kur. Bebeğimiz olsun. Kocam işten gelsin. Ben ona sarılayım. O bana sevgisini versin 😁 şakamısım
Valla nişanlım çok başarılı bı doktor ben bu sene Üniversite okuyorum. Her ne kadar çalışmami istemese de ben hiç değilse elimde mesleğim olsun küçük de iş hayatım olsun diye çabalıyorum. Çalışmak zorunluğum yok zaten ileride çocuklarımız olduğunda çalışmak istemem onların her anında yanında olmak herşeyden daha önemli.
Cevap
4Cevap
Hem okudum, hem ev hanımı hem anneyim.
Ev hanımı tabirinde olmayan tek şey hanimlik.
Çalıştım da önceden.
bir şey diyim mi, çalışmak daha kolay.
Evde çok yoruluyor insan. ustelik aynı şeyleri sürekli yapmak zorundasın, en ince detaylari bile düşünüyorsun.
Organize, pratik ve dirençli olmalısın. asil psikojisi bozulmaya müsait olanlarsa. hem anne hem ev hanımı olanlar. hic depresyonumu bile yaşayamadım.
Çocuğun derdi gece gündüz bitmez zaten, çalışsam. kafa dinlerdim. inanki.
Helal olsun kaç yıllık evlisin
Mesleğim var ama şu an için ev hanımıyım mutluyum , çocuklarım küçük onların büyümesini izleyebiliyor olmak çok güzel. maddi olarak çalışmak zorunda olan anneler bunu kaçırıyor ve eminim çok üzülüyordurlar. ama ev hanımı hep yatar diye bişey varsa kafanda unut 24 saat hazır ve nazırsın çocuklar için , eşin için yorucu olduğu da bir gerçek ama ben mutluyum.
Okumak okumamak çalismak çalismamak insanin doyumsuzlugunun eseridir
Mühendislik mezunuyum. Bu ülkede okuduğuma pişmanım ama evlenmek de istemiyorum.
Valla okudum. Koca eline bakacağıma kendim kazanırım en azından kafam rahat olur
işte aradığım kadın yapısı <3
Bi çocuğu kısıtlı büyütmek de iğrenc bir duygu. O çocuk bir şey istediği zaman, paramız yetmez, baban bu kadar verdi denildiği zaman nasıl hayal kırıklığına uğratıyor iyi biliyorum
milyarder de olsam eşimin çalışmasını isterim. Çocuklarımın annesi çocuklarıma karşı ya da bana karşı mahçup olmadan özgür ve güçlü olabilmeli
Okudun mu canım
Herkesin bakış açısı farklı
Çok var gibi burada 🙄
Nah mutlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?