Selam arkadaslar,
Tam bir sene once bi oglan bana istek atip duruyordu ve hatta sonradan bana mesaj atmisti pardon yanlislikla attim diye. ama bir gun sonra o msjini sildi, msjini goruldu yapmamistim
Ve aradan bir sene gecti, tekrardan bana istek atmaya basladi. bende kabul etmedim. Sonra tekrardan yazdi bu sefer Merhaba diye. bende goruldu yaptim, ve iki gun sonra ona yazdim kusura bakma kimseyi kabul etmiyorum diye.
Oda yazmisti hemen geri ki anladim sorun degil. bende geri yazmadim, bir iki saat sonra tekrardan mesaj atti. Seni hayatimda en fazla 2-3 kere gordum ve kabul etmene gerek yok arka mahallemde oturuyorsun diye.. Ama o msjina da cevap vermedim..
Aradan10 hafta gecti
Bir yanim diyor geri mesaj at diye, ama bir yanim boş ver sal gitsin daha iyileri daha guzelleri var diyo.. Biz kucuklukten belli bir birimizi taniyoruz hatta lise zamaninda bile ayni okuldaydik..
Ve buarada biara sahte hesap acmistim onun agzini yoklamak icin. Ordada dediki ben gorucu evlenecem. annemin bi tanidigi var dedi. yani o konusmamiz icinde beni kastetti ortadaydi.. yani belliydi benimle olmak istedigi..
Soyle dusunuyorum eger beni gercekten istiyorduysa neden hemen yazmaktan vazgecti?
Yazsam mi yazmasammi bilmiyorum.. Biryandan diyorum ona sorsam niye yazdin bana diye. sonra diyorumki yok yanlis olur, cunku tanidik bir aile, ve arka mahallemizde oturuyor. allah korusun adimi cikartabilirler, benimle konustu etti nebilim.
Bana neolur yardim edinn
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer