Kadınlarla tanışmak, bir ilişki kurmak niye bu kadar zor?
Çok merak ediyorum neyi beceremiyoruz?
Ya da o iletişimdeki eksiklik ne?
#şimşek ⚡
Çok merak ediyorum neyi beceremiyoruz?
Ya da o iletişimdeki eksiklik ne?
#şimşek ⚡
Aslında zor değil biz zorlaştırıyoruz ve bunun yanı sıra kızlarımızın egosu özgüveni kendilerini (bazıları için konuşuyorum) bulunmaz Hint kumaşı zannediyorlar. Düşmeyeceksin peşine bunların bir zaman sonra kendileri düşüyorlar zaten
Aman aman, burnu havada tipler düşmanımdan bile uzak olsun fjdndk
Kurunun yanında yaşta yanıyor maalesef şimşek ilk muhabbette sapıklık algısını ortadan kaldırırsan tanışma sürecin devam eder... Ama bunun için seçtiğinin insanın en başta samimi olması gerekir
maalesef o ön yargıyı yıkmak çok zor oluyor...
O zaman ilk kriterin objektif olan biri olmalı..
@benbirrrdeliyim tespit çok doğru birde kızlar tanımadığı yabancı erkek kiza yaklaştığı zaman kız tersler derler halbuki külliyen yalan kız önce niyetine bakar sapıklıkla yaklaşmiyorsa kız zaten konuşmaya çalışır
Ben şuna inanırım, karşılıklı saygı düzeyini koruyabiliyorsa birisi, onunla her şey konuşulur. Ancak ince çizgiyi korumak ve ona uygun davranabileni bulmak zor...
Önyargı yani at gözlüğü maalesef saygının önüne geçer... Sen saygı gösterdib ama saygı göremedin diyelim. Saygı göstermeyen kişi kendini hint kumaşı sanar buda egosunu destekler aslında bazen olay bizde bitiyo... iyi seçip tartmak gerekki saygı beklerken ego kasıntısı ile karşılaşmayalım
Nokta atışı yerlere değiniyorsun, teşekkür ederim 🙏🏼
Rica ederim... Tecrübeyle sabit mdmdmddn
Hahahaja
Cevap
5Cevap
Benim için kolay. ama kadına her erkek yazdığı için egolu oluyorlar
Aslinda tanismak zor dwgil, uygun birini bulmak zor
Valla tanışmak da zor 😂😂
Zor değil kendinize güveniyorsunuz sadece
Bence her insan özgüvenli olmalı, ancak onu abartıp ego yapmamak gerekiyor...
İşte buna çare bulamıyoruz jfkdk
Varsayıyorum sana mesaj atıp, seninle tanışmak istedim. Sende var olan egonla belki yakışıklı bulmadığın için, belki gereksiz bulduğun için hiç cevap yazmadın ya da direk engelledin diyelim. Daha karşındaki kişiyi tanımaya çalışmadan, onun nasıl biri olduğunu anlamadan çizik attın... Belki çok iyi anlaşabileceğin birini sırf egon için harcadın. Bu durum daha birini tanımadan kaybetmeni sağlarken, diğer yandan da egoist ve ukala biri olarak görünmeni sağlar...
Olmayabilirsin, ancak her türlü davranış (mesaja cevap vermemiş olsan da, cevap vermiş olsan da) senin karakterin hakkında ön bilgi verir...
Dikkatini çekerim, karaktersiz demedim, karakterin hakkında ön bilgi verir dedim... Kurduğum cümlelere dikkat ederim, kimseye karaktersiz demek haddime değil, sınırımı bilirim...
Hahaha çok iyisin 😂😂
Çünkü çok aday var
Çok aday var da, onlar da bulunmaz değil...
Kenks gõtlerini kaldırıyorlar maalesef
Kaz önce birisi daha aynısını söyledi... Acı ama gerçek...
Az önce***
Valla benim öyle bir fikrim yok
Sapık algısı
Çok doğru...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?