Bir gün çok değerli bir gün çok değersiz hissettirdi. Mesaj bile atmadı günlerdir. Ben de bunları yazdım engelledim sizce bir taraflarını mı kaldırmış oldum yoksa iyi mi yaptım?

Bir gün çok değerli bir gün çok değersiz hissettirdi. Mesaj bile atmadı günlerdir. Ben de bunları yazdım engelledim sizce bir taraflarını mı kaldırmış oldum yoksa iyi mi yaptım?

S’ktir ol git yazsaydın daha iyi olurdu. Okur mu bilmiyorum. Meze etmedin kendini. Bu tür cümlelerle kendini düşürme. Engelledin şimdi tüm mesajları her şeyi sil ve yoluna bak. Acabaları bırak
Yani sen bilirsin ama ben cidden sevdiğim birini kötü günündede ilgisiz gunundede severim haklı olabilirsin evet seni cepte görüyor olabilir ama gerçekten mesgulde olabilir dediğim gibi ihtimaller düşündükçe artıyor iyimi yaptın tartışılır ama seven biri böyle yapmaz onu biliyorum demek ki oda sende çok önemli degilmis
Cevap
8Cevap
Bir taraflarını kaldırmış oldun. Engellemeye bile gerek yoktu direkt silip görmezden gelecektin. Öyle kuduruyorlar çünkü jdjdjajdjajdjawdjajd
Okumamıştır üşenmiştir ve bitti bu kadar etki tepki yok
keske meze demeseydin kendine o kim ki meze oluyosun yok oyle bir sey
Erkekler uzun mesajları okumuyor diye her yerde söyleniyor
Boşu boşuna yazmışsın zaten seni engellemiş mesajın gitmemiş
sevgilim bana böyle mesaj atsa okumaya üşenir okumazdım tartışmaları sevmem çünkü ya bişey demeden gitsin ya da tartışmasın
Mesajın gotmemiş çünki engel yemissin xdd
Okumaya üşendim kısaltması yok mu?
Iyi yaptin hayırlı olsun
Bence bi tarafı çoktan kalkmıştır, mümkünse sil bu yazdığını bidaha da sakın yazma ona
Mesajdan anladığım çakıp bırakmış galiba
Ne yaptı ki
Wowowwww
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?