İnsan neden nankör olur başkasını tercih eder?

Nişanlım durduk yere ortada hiçbir şey yokken yoruldum yapamıyorum artık ilişkiden soğudum dedi istemiyorum uzatmayalım ayrılalım dedi ne olduğunu anlayamadım ben deli gibi severken her koşulda yanında olurken onun sosyal medyada her yerden çıkardı hiç yapmazdı daha önceleri de kavga ederdik ama hiç fotoları silmezdi çıkarmazdı beni bunu yaptı sonra annemi kardeşimi de çıkarmış sosyal medyada. Arıyorum soruyorum mesaj atıyorum ben konuşmak istemiyorum diyor unut artık beni diyor olmayacak diyor sonra öğrendim ki eski sevgilisiyle takipleşmeye başlamış beni ve ailemi o yüzden çıkarmış görmeyeyim diye. Dışarı da onları gören birkaç arkadaşım da var kızın çalıştığı iş yerine gidiyormuş nişanlım görmeye ne ara oldu bunlar ben onu deli gibi severken ona bir yanlışım olmadığı halde neden yaptı bunu bize evlenecektik biz hayaller durduk hep oda sevdi ama birden ne oldu böyle ne heveslerle gidip aldık nişan yüzüklerini ilan ettik herkese nişanlandığımızı. Aklım almıyor 😢😢😢😢 bir zamanlar en kötü zamanlarında benim yanımdayı şimdi o kızın yanında 😢😢😢 watsapptan bile engellemiş beni aramayayım diye özelden engellemiş ben ne yaptım bunu halledecek

İnsan neden nankör olur başkasını tercih eder?