Sevgilimin arkadaşıyla sinemaya gittim diye ayrıldı?

Arkadaşlar 4 yıllık uzun bir ilişkimiz var. En baştan anlatıyorum. Dün işten çıkmıştık ve çok yorgundum yanımda sevgilim ve onun arkadaşı ile metro durağına yürüyorduk sonra sevgilim bana dedi ki bugün çok yorulduk bence kendimize bir ödül vermemiz gerekiyor. Ben çok yorgun olduğum için kabul etmedim ardından ise sık boğaz etmeye başladı ve tekrar tekrar aynı soruyu sormaya başladı. Ben haliyle sinirlendim ve ters cevaplar vermeye başladım. Metroya bindik gidiyoruz sevgilim aniden eskiden olan mevzuları açmaya başladı ve benim aile meselelerimi yüzüme vurmaya başladı. Güya ben umursamaz bir insanım vs vs ağzına ne geldiyse söylüyor. Tamam evde olsak sorun değil ama bunu herkesin içinde yapmaya başladı ben ise en sonunda patladım buna ve bağırmaya başladım o ise ilk durakta indi sevgilimin arkadaşı yani özlem benimle kaldı. Beni sakinleştirmeye çalışıyor. Ben ise ne hali varsa görsün diyorum. Çünkü çok sinir etti. Ayıp denen bir şey var. Özlem benimle baya bir konuştu ben aycan ile görüşeceğim sorun ortadan kalkacak dedi vs vs tamam dedim. Ondan sonra bana dedi ki bence bugünün yorgunluğunu ve sinirini bir yerde atalım. Ben önce kararsız kaldım çünkü aycan bu duruma aşırı sinirlenirdi. Ama ısrar etti benimde gidesim vardı. AVM ye gittik oturduk konuştuk kahve içtik buraya kadar tamam ardından ise sinemaya gidelim dedi. Tamam hocam girdik filme özlem telefonu çıkardı ve filmi ve bizi kısa videoya aldı tabii ben umursamadım. Neyse sinemadan çıktık onu da saat geç olduğu için evine bıraktım ve sevgilime çok kızdığım için aramadım sormadım. Sabah oldu çok çok uzun bir mesaj ayrılmak istiyormuş. Arkadaşlar ben ne yaptim? Özlem gitmiş o videoyu hikayesine etmiş ve gece gezmeleri diyip 😄 bunu koymuş. Ben herseyin sabah farkında vardım. Özleme zaten yeterince kızdım. Size ne yapmam gerekiyor?
Sevgilimin arkadaşıyla sinemaya gittim diye ayrıldı?