Bn 170im ama ark 182 bana sen kısasın diyor ama 182 de çok fazla uzun değil mi hangiis ideal kadın için
170 kadın
180 kadın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bn 170im ama ark 182 bana sen kısasın diyor ama 182 de çok fazla uzun değil mi hangiis ideal kadın için
164 olup bu yorumu gören ben güldü
Biz napalim
Ayrica 170 den sonrasi kadinda kötü duruyor kadin dediginde erkek gibi boy olmamali
Ne demisler devedede boy var ama eşsegin pesinden gidiyor
Bn anlamıyorum ama 180 kadınlar acaip dikkat çekiyor bnde boy takıntısı yoktu hatta 180 birisini pek de uzun görmezdim bana normal gelirdi şimdi bpy takıntısı oluştu nedense hep iri yarı uzun kadınlar beğeniliyor maalesef hatta anneler bile boylu poslu gelinim olsun diyorlar çok dikkat çekiyor boy maalesef şu aralar
Ynai şöyle diyeyim bri kız var kendisi irem derici cosplay yani aynısı acaip benziyor güzellik görecelidir ama normal standart bri kız öyle herkes beğenmez tipini 180 küsür acaip dikkat çekiyor hatta bir abla karşı binadan kızı görmüş oğluna istemiş çocuk da bn boylarında ve kzıın tipini uzaktan naısl görebilir ki ne alaka dmeiş zaten yüzünü tam göremedim ama maşallah boylu poslu iri yarı kadın gibi kzı demiş nedense övgü olarak söylüyorlar iri yarı ikilemesini bnxe çok çirkin bir söz işte bpy olunca suratına sıra gelmiyor galiba
Cevap
2Cevap
1.70 kadın ideal benim için, kendim 1.80 im
Hmm ark 180 ama bana çok da uzun gelmiyor bilmiyorum 10 cm fazla bir fark gibi söyleyince ama bana normal geliyor bn 5, 6 cm lik spor ayakkabı da giydiğim için ideal demi
ideal bence
165 ben buna yorum yapma yüzü bulamadım dkxjdjxjx
Yoo aşkım aramızda 5 cm var emin ol 175 ark da var pek anlaşılmıyor 5 cm sen 170 im dersen yerler 😁😁
Sen mükemmelsin boş ver sjsj
182 arkadaşın ağlasın
Ay evt bana kısasın diyor bnce 165,170 ideal kaıdn için victoria secret mankeni mi olacak o boyla biraz abartır özelliklerini kötü huyu o yoksa çok iyi bri ark 😁
En fazla 175 olsun ne o öyle kocaman
Evt bir de 182 yani 2 cm de var 😁😁
Djxjsjxjsj önemli detay 180olsa ideal olmaz 82sart
175 birinin yanında da baya uzun durur arada 7 cm var kıx kocaman ondan dedim 😁😁😁😁
170 elbette
Merhaba size bir şey sorabilir miyim
170 bile uzun
Kaç olacak 155 mi
Hmm senin boy kaç
E yuh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?