Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiç alakası bile yok ilgiyi seven erkek açısından bakarsan gayet güzel bir durum. Fazla sık boğaz edilmeyi denetlenmeyi sevmeyen rahat ve baskıya gelemeyen bir erkek için bakarsan sıkıcı gelebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin Sevilin Sevdiğinizi Hep Belli Edin Söyleyin Haykırın En doğal Ve Anlık Şekilde Yalvarıyorum Bunu Deneyin En Ufak EGO Vb Üstünlük Kurmaya Girmeden Doğal Olun Sevgi Kadar Güzel bir şey Yok... Bütün Mutlulukların Mimarı Sevmek Sevilmek Sevdiğini Haykırabilmek Haykırmak Hep Böyle Kalabilmek En Saf Haliyle
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok ilgi vermek egoyu şişirir, totoyu kaldırır, şişirde şişir, kaldırır da kaldırır.. Soğuk olacaksın abiii buzzz gibi, eritmeye çalışacaklar hsjdjs
26 Yorumla- +1 yıl
O zaman kesin ölmüş O, toprak atın hajdsh
- +1 yıl
shsjsh kime kaya uçtu burdan 😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kadın için sanmam ama erkek için var bu durum. Çünkü karşı taraf bu ilgiye yabancı veya basit buluyorsa ona olan değeri azalıyor.
18 Yorumla- +1 yıl
Kim bu ilgiye yabancı, pardon da. Bence erkeklerin sosyal zekası 0 a yakın. İlgisiz kalan kadınlar değil, erkekler. Haliyle erkeklere ilgi göstermek, erkeklerin o kızlardan hoşlanmalarını sağlar. Aksi halde erkekler olarak soğuyoruz. Ben kaç tane erkek gördüm böyle, kız peşinden koşturup naz yaptığı için hevesi kaçan. Sonra kız bu erkeğin peşinden koşuyor ama erkeği kaybediyor. Sonra da canım canım sorular soruyorlar. Neden durduk yerde gitti. Madem beni seviyorsa diye. Şu basit sosyal ipuçlarını bile okuyamıyorsanız ben daha ne diyeyim size. Bilale anlatır gibi anlattım yani.
- +1 yıl
Bu yorumu yazdığına göre sen kesin erkek düşmanı bir feministsin. Çünkü erkek haklarını savunan birine kadın düşmanı etiketi yapıştırıyorsan bu iflah olmaz, kronik bir erkek düşmanı olduğunu gösterir ve boş konuşuyorsun.
- +1 yıl
Ayrıca bu yazdığım yorumda kadın düşmanlığı yapmışım. O yorumu tırnak içinde alıntılayarak bir göster. Sen bence paranoyaksın. Psikolojik sorunların var demektir. Normal değilsin bence. Hasta olduğunu düşünüyorum. Bak ben senin gibi kızları çok biliyorum. Ota boka kadın düşmanı diye. Sizlerin kafa yapısını, nasıl hasta ruhlu olduğunuzu da biliyorum. Sen muhtemelen erkeklere taciz tecavüz iftiradı atılmasını normal karşılayan, erkeklere sığınma evleri yapılmasını istemeyen, erkeklerin kadınlara ömür boyu nafaka vermesini savunan kötü kalpli bir faşistsim bence. İlgi alanıma hiç girmiyorsun. Senden hoşlanmıyorum.
- +1 yıl
Boş biri olmadığım için senin yazdığın bir görüşten yorumdan senin asıl ne demek istediğini anlıyorum. Boş olsaydım anlamazdım ya da dümdüz anlardım. Feminist değilim ayrıca. Benden hoşlanma ilgi alanına girmeyim zaten isabet olur 😄 ayrıca bu kadar sinir yapma, sağlığına zarar.
- +1 yıl
Kapalı fotoğrafında #erkekhakları yazan, #kadınhaklarına meydan okumaya ve savaş açmaya çalışan, muhtemelen bir kadın tarafından yerle bir edilmiş hırslı bir erkeksin ve bu durumundan dolayı kadın ve erkeklerle olan konulardaki agresif yorumların seni tanımayanlar için düşmanı gibi gösteriyor seni. Ben gördüğümü söylüyorum. İçini bilemem.
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla ilgiyi hangi taraf verirse versin bir değeri kalmaz maalesef
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kalmıyor yaşandı test edildi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Çok değer vermek bir işe yaramiyor bazen
11 Yorumla- +1 yıl
Kadın için sormuyor, erkek için soruyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Eğer ki erkek seviyorsa değeri her daim vardır m
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılYani eğer çok peşinden koşarsa sürekli kalmaz
10 Yorumla Yani bu karşındaki insan bağlı olarak değişir. Böyle bir şeyi ben güzellik ile karşılarım. İlgi görmek, değer görmek ve insan yerine konulmak bana göre çok güzel şeyler. Bunun kıymetini bilmek lazım. Benim gözümde değerini kaybedeceğini düşünmüyorum şahsen.
10 Yorumla
+1 yılTam tersi. Daha çok hoşumuza gidiyor. En azından benim. İlgisini belli etmeyip, gereksiz soğuk yaparsa, naz, niyaz, trip yaparsa o kız beni göremez. Buluşma işi bitmiştir. Flört bitmiştir. Kaç tane kızla buluşma yapacaktım. Ektim böyle. Vazgeçtim. Mesajlar duruyor. Naz yapan kızdan aşırı nefret ederim. Benden gerçekten hoşlandığını belli ediyor ama oyalıyor. Hani basit kız olmayayım diye. Soğuyoruz a... yav soğuyoruz. Gıcık oluyorum naz yapan kızlara. Benden uzak olsun sg. Çekemem kimsenin nazını.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimi peşinden koşmak ister,
Kimi ise peşinden kosulmasi.
Aslında bu kadar basit iliskiler.
Siz nasıl birini istiyorsunuz ilk önce kendimize sormamız gereken soru bu.
Bu sorudan sonra her şey çorap söküğü gibi geliyor.
Tabi genelde erkeklerin kadınların peşinden koştuğunu düşünecek olursak çok zor olmuyor kadınların durumları.
Karşılaşılan ilişkilerde kadınların da erkeklerin peşinden koştuğu tabi ki de oluyor ama %de kaç bununla karşılaşıyoruz unutmamak lazım.19 Yorumla- +1 yıl
Seviyorsam iliski yaşadığım kadını sonuna kadar kaçsın ben son nefesime kadar kovalarim hic te sorun değil
- +1 yıl
Bunları dusundurdugum içinde sizden ayrıca özür dilerim.
- +1 yıl
Olumsuz gibi geldi imoji ile vermiş olduğunuz cevap o nedenle yazma gereği hissettim
- +1 yıl
Yukarda yorumun altında imoji var ya
- +1 yıl
Tamam teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Bu durum sadece erkekler için değil kadınlar içinde geçerlidir. İlgili olmak karşındaki insana verdiğin değeri yansıtır. Lakin 2 bardaklık su bir bardağa sığar mı? Kısacası fazla ilgi göstererek insan kendini değersizleştirmemeli, küçük düşürmemeli, karşısındaki insanın bir yerlerini kaldırmamalı. Kısacası herşeyin seviyesi olduğu gibi olmalı. Fazlası zarardır.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Hicte oyle degil fenomenim...
Ilgili bazi kisilerin simarmasina neden olabilir ama bunu gellememekte fayda var.
Her insan evladinin ilgiye ve sevgiye ihtiyaci vardir, fazlasini bulunca ne yapacagini sasiran insanlar olabilir fakat bu durum eslerden birinin "degersiz" olmasini saglamaz10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Flört Bana Göre (Kendi Görüşüm Bu) Anlamsızdır Doğrusu Bi kişiyi Gerçekten Çok Seviyorsan Aşıksan Hayatına Girip Sevgili Olmaktır Sonrası Evlilik 😊 Çünkü Bu İşler Ciddi Misal Ben Öyle Takilmaca sevgili oldum sonra ayrıldım diyelim bu insanlığima Yakışmaz O kız ya gerçekten çok severse Bunlari her daim Düşünmek gerekir Cinsiyet Farketmeksizin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Mutlaka dengeyi korumalı ve fazla sıkboğaz etmemeli.
Yaşa görede davranmali. Geçen dangalağın biri nerdeyse liseli aşıklar gibi her daim mesajlaşmamı istiyordu.
Yasımızın artık mücadelenin en zorlu yaşı oldugunu unutuyor. Sanırım kendi yaşininda farkında değildi.
Dünya işim gücüm var zırt pırt telefon muhabbeti veya mesajiyla mı ugrasacam. Belli bir saatte anlasilir ve konusulur. Olur olmadik yerde aramalar, ergen gibi tripler falan derken yol verdim gitti.
10 Yorumla
+1 yılİnsanlara fazla değer vermenin sonu her zaman hüsrandır. Her şeyden önce kendi değerimizi bilmemiz lazım. Sonra hak edilen değeri vermeliyiz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Karakter meselesidir bu Eda.
Mayası iyi olan bir erkek sevdiği kadına be kadar sinirlenirse sinirlensin gördüğü değeri asla unutmaz ve uzun süre küs kalamaz.30 YorumlaBen beni ilgilendiren kısmı ile ilgilenirim. Partnerime değer veririm. Planlı bir ilişki içerisine girmem. Beni benliğimden ve kalbinden uzaklaştıracak hiç bir davranışı yapmadım, yapmam da. Farklı bir kişiliğe bürünemem.
10 Yorumla
+1 yılHayir maalesef değeri kalmiyor kizlar ilgiyi çok sever Erkekler ise özgürlüğü eğer çok yüz verecek olursak cepte görüyorlar nasil olsa beni birakmaz bu kiz diye (:
o yüzden karşilikli ilgi çok önemli yormadan etmeden10 Yorumla
+1 yılTam tersi sevdiği için değer veriyodur ve erkekte buna karşılık vermeli. Karşılığı yoksa bu değeri kalmadığından değil belki biraz fazla ilgiden sıkılıyodur. O yüzden diye düşünüyorum. Değeri hâlâ aynıdır ama biraz sıkılmıştır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok tatlişko. Erkek içinde geçerli, kadın içinde. Çokta ağırdan almayacak şekilde zamanla insanlar birbirini tanımalı. İlişkinin en başından itibaren bir taraf çok üstüne düşerse ve çok boğarsa olma ihtimali çok azalıyor..
10 Yorumla
+1 yılMerhabalar.
Fazla ilgi aşık insandır derler. Diye bir kelime var , siz ne kadar ilgi gösterirseniz değeriniz o kadar düşer orta seviyede bir ilgi her zaman daha iyidir.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. hayır tabikide ne kadar değer verirse misliyle karşılığını alır soğuk ilgisiz tipleri sevmem bi anda bende soğurum ilgimi keserim karşılıklı olmadıktan sonra hislerim doğmadan ölür gider
10 YorumlaEğer çok fazla ilgilenirsen değersizleşirsin çoğunlukla maalesef böyle. Ama karşındaki insanbunu suistimal etmeyebilir. Kişiden kişiye değişiyor.
10 YorumlaAşırı sevgi, ilgi insanı aciz kılar, basitlestirir. Erkek ya da kadın farketmez. Bu olay Türkiye de hiç şaşmaz. Dogru olan bu değil ama durum maalesef bu.
10 Yorumla
+1 yılNeden kalmasın ki saçma. Asıl kadir kıymet bilenin kadrini kıymetini bilmemek kabahattir.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde tam tersi. Erkek değer verdiğini belli ederse kadın soğur ondan. Aşk acısı çeken kadınkara bak hepsi adam değersiz hissettirdiği için ağlar zırlar
20 Yorumla
+1 yılasıl değer verilmesi gereken kişidir o
insan nasıl olur da ilgiden usanır gerçekten inanamıyorum çok tuhaflık yapıyorlar20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kimseyi ilgiye boğmamak gerekir. Kimseyi ilgisiz de bırakmamak gerekir. Orta noktanın bulunması gerekir.
10 Yorumla
+1 yılHerkes için farklı olabilir fakat benimle ilgilenen kadın her geçen gün daha değerli oluyor benim için. Ne kadar ilgilenirse o kadar yaklaşıyorum
10 YorumlaErkeğin de kadının da değeri yaptıklarına yaşattıklarına hatta bunu yaparken de karşısındakine bağlı.
10 Yorumla
+1 yılben gerfçekten çok ilgili bir kadınım sevdiğim adama karşı ama değersizleşme durumu olmadı. Bu şımarık adamların uydurması
10 YorumlaKarşılıklı dozunda gidilmeli bkunu cikartmamak lazim sonrası malum çünkü iki taraf da sıkılır
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Kesinlikle öyle genelde ilişkilerde hayatının merkezi yapmamak lazım
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla anlam yüklemek hızla hayal kırıklığına dönüşüyor
10 Yorumla
+1 yılKalmıyor net. Neyse bu da bir tecrübe oldu böyle böyle bir gün doğru dürüst bir ilişkim olacak😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz süründürmek erkeğe iyi geliyor ama dozunu bilmek lazım.
10 Yorumla
+1 yıl- ilgi her zaman şımartır
10 YorumlaKalmıyor basit olarak görüyorlar asıl kendileri basit olan erkekler..
10 Yorumla
+1 yılYerinde olmalı bence her şey. Fazlası olunca karşıdaki ister istemez, cozutuyor.
10 Yorumla
+1 yılKim fazla ilgi gösteriyorsa onun zararı 🤷♂️
10 YorumlaErkekler ilgiden bunalıyor.. onlara it muamelesi yapacaksınız kızlar
21 Yorumla
+1 yılEda hanım ilgiyi gotuyle anlayanlar öyledir değer kıymet bilenler başkadır ne kadar ilgi okadar sevgidir diğerleri aşkı kıçıyla bulunulandır kızda erkekte böyle olması gerek
00 Yorumla
+1 yılvalla tabiki erkekten erkeğe değişir ama geneli böyle diye düşünüyorum %100 denmez ama %75 denebilir egosal bi durumda olabilir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılKalmaz kendimden biliyorum erkeklerin hepsi böyledir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılKalmıyor , canım cepte görüyor o yüzden sinirlarini belirle fabrika ayarlarına dönsün
00 Yorumla Aynen öyle ne kadar ilgi gösterirsen o kadar ilgisizlik görürsün
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir ilgisi samimiyse el üstünde tutuyorum ama değiyor mu değmiyor tabi
00 Yorumla
+1 yılFlört ya da evlilik tutkuyla yaşanmalı. Asıl o sana ne kadar tutukulu davranıyor bu önemli
00 YorumlaHer şeyin yanındaki erkeğe bağlayan kız kadar aciz ve itici birisini tanımıyorum ben
00 YorumlaFazla naz aşık usandirir.. fazla ilgi popo kaldirir...
00 Yorumla
+1 yılKimseye fazla ilgi gösterilmez
130 Yorumla- +1 yıl
ilgi göstermemen gereken kişiye ilgi gösterirsen ilgisiz kalırsın
herkes aynı değildir
misal sen
ilgi gösterilse sen ne yaparsın çeker gider misin yoksa o kişi ile hayat mı bağlarsın - +1 yıl
İlgi gösteren kişinin aklı başında olması çok önemli bir anlık hevesle ilgi göstermesi olmaz bir anlık hevesle ilgi gösterdi ve ben buna inandım ve ben bunu karşılık verdim olmaz önemli olan samimiyet ondan sonra karşılık verdiğin ilgine karşılık nankörlük Görmezsidiz
- +1 yıl
ilgi gösteren kişi aklı başında oluyor ki ilgi gösteriyor sevgi açlığı böyle bir şeydir
anlık hevesle ilgi gösterilmez bu yalancılıktır
elbette önemli olan samimiyettir zaten samimi isen ilgi gösterirsin
ilgi sevdikten sonra gösterilen bir şeydir
insan öyle veya böyle inanıyor gösterilen ilgiye nereden bilsin yalan mı gerçek mi olduğunu
kişinin karakteri ne kadar iyiyse sözleri de o kadar güvenilirdir - +1 yıl
Anlık ilgi gösteren insan sayısı çok zaten sonuç olarak aynı şeyi söylüyorsun
- +1 yıl
Yani aynı şeyi söylüyoruz diyecektim pardon
- +1 yıl
Neoldu Eda bu sate Beni uyku tutmadı sana ne oldu 😂
- +1 yıl
bir insanla anında samimi olamazsın ki anlık ilgi gösteresin
ya uzaktan bir çekim olacak bir tanışıklık olacak ancak öyle
ilk kez gördüğün birine anlık ilgi yapılabilir mi evet
ama bunu yapan kişinin aşk anlayışı önemlidir yani gerçekten ilgilidir oyun yapmaz
ve maalesef bende böyleyim bu yüzden
ama bu genelleme yüzünden çok acı çekiyorum - +1 yıl
Bugünne var böyle Hayr olsun uyku tutmadı 😂😂 bizi
- +1 yıl
Anladım beyfendi haklısınız tabii ki
Umarım karşınıza gönlünüze göre insanlar çıkar - +1 yıl
yazım yanlışını şimdi gördüm :D
- +1 yıl
Jdjdjd edaya 😅😅😅
Salvo bey ne yanlışı anlamadım 😅 - +1 yıl
konuşuyoruz arkadaşla öyle
- +1 yıl
😅🤣🤣🤣
- +1 yıl
Kız ne içtin Hshsh
- +1 yıl
Yani aynı şeyi söylüyoruz diyecektim pardon dediniz ya
ilk iletiniz hatalıydı
benim de kafam karıştı :D
- +1 yıl
Tamam o çarptı seni uykusuzluk yaptı 😂
- +1 yıl
Doğrudur sağlık olsun sorun değil beyefendi 😂
- +1 yıl
:D
iyi geceler dilerim o halde :) - +1 yıl
Kahve herşeyi bozdu desene 😅
- +1 yıl
İyi geceler 🌝
- +1 yıl
İyi geceler edoşşşş
Aynen knk erkekler iyilikten anlamıyo peşinden koşturan daha iyi onlara
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle. Asla verdiğin degeri belli etmeyeceksin.
10 Yorumla
+1 yılolur mu? öyle şey, ilgisiz bırakmayan kadın candır :) seviyorum kadınımı :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadın kendi değerlerini ayaklar altına almadıkça değersizleşmez..
00 Yorumla Ağırdan almak gerek çok hevesli görünmek anlamsız
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Akıllı bir adam değerini bilir o kadının
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılFazlası kasar iki tarafı da
20 Yorumla
+1 yıl1 ileri 2 geri taktiği her zaman işe yarar.. Gizemini kaybetmezsen her zamn merake dilen cezbedilen insan olursun
00 YorumlaOrtayı bulmak gerek.. yani 100% vermemek lazım :)
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat