Selamlar...
Eski şarkıları dinlerken bir an çocukluğuma gittim ve o zaman ki aşklar geldi aklıma. Ne kadar saf ve temiz.
Acaba, masum aşklar çocuklukta mı kaldı yoksa hâlâ var mı?

Selamlar...
Eski şarkıları dinlerken bir an çocukluğuma gittim ve o zaman ki aşklar geldi aklıma. Ne kadar saf ve temiz.
Acaba, masum aşklar çocuklukta mı kaldı yoksa hâlâ var mı?

Hala var. Guzel bakalim guzel gorelim. Once imtihan olursun bazi dengesizlerle sonra karsina oyle biri cikar ki vay be dersin ben onu hak edecek ne yaptim? Cok mu sevap isledim… Herseyin herkesin bi zamani var beklemek, demlenmek lazim.
Ferhat Göçer'i kaliteli bir tenor olduğu için dinlerim, gerçekten Türkiye'nin en sağlam tenorlarından birisi kendisi. Ama görüyoruz ki aşkı o da pek anlayamamış, idrak edememiş yahut bana öyle geliyor. 3 kez evlendi, uzun yıllardır da hiç haz etmediğim biriyle '' yaşıyor ''...
Aşk ancak masum duygular barındırıyorsa aşktır, ötesi çıkar ilişkisi, menfaat birlikteliği yahut ona benzer enteresan birleşimlerden oluşan, topluma da iyi örnek olamayacak; ilk girizgahta belirttiğim gibi; durumlara meyledebiliyor.
Aşk o kadar kolay olsaydı herkes mutlu olurdu, bu da ayrı bir konu elbette...
Masum aşklar yüreği çocuk, ruhu saf kalanlarda hala vardır, buna inanıyorum ^^
https://www.youtube.com/embed/PXMP__jeJzMAyrıca, bu duygu şanslıysak bir kere, bilemediniz iki kere çalabilir kapımızı.
Vardır ama çok nadir bu devirde aşk bile zor bulunuyor masumunu bulmak ne kadar zor siz düşünün ben şahsen çocukmuş gibi seviyorum sevgilimi bazen kızdığı bile oluyor ama canım kaynıyor elimde değil bazıları varki sırf (nude) isteyip alamayınca kız arkadaşlarıyla kavga Ediyor ayrılanı bile var bulunduğum nesli anlamakta zorluk çekiyorum
Aşkı bilmem ama şimdiki insanların masumiyeti bile yok, dillerde seni seviyorumlar..
Zaman geçtikçe ruhumuz çekiliyor sanki.
Cevap
3Cevap
Masumu bırak “Aşk” diye bir şey kalmamış be
Maalesef..
Masum aşk yoktur yaş ilerledikçe her aşk az çok tutku ile yoğurulur
Aşka inanmıyorum
bencede öyle
Vardır tabiki herkes gibi burada paylaşmıyorlardır zaten reklam etmedikleri için masum. Şimdikiler gösteriş için aşık.
Aşk var mı ki? Olsa bile bu zamanda masum bir şey kalmaz.
Masum aşklar vardir illa ya cok tatlis oluyor böyle ilişkiler haha ☻
Masum aşk kalmadı bence artık nadiren de olsa vardır belli ama insanlar çok bozuldu
İllaki vardır da bize denk gelir mi orası ayrı tabi
aşkı seks ile karıstırmaya devam ettikçe aşkı bılamazssın imsam sevdiğinin tırnağına saçına falan bile kıyamazken simdi herkes ya kucak kucağa ya da sırf sevgilim olsun diye sevgili
Var olsa bile nadir olduğuna inanıyorum...
Hâlâ biryerlde vardır
Artık çocuklar bile masum değil
Hala kendini koruyan wardır
Çoçuklukta kaldi bnce..
Yok öyle bir şey.
Maalesef öyle oldu
Artık yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?