Nasıl geçer aşka küstüm resmen
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nasıl geçer aşka küstüm resmen
sevmişsindir normal. ama bir erkeksin, daha iyi veya aynı seviyedeki kadınları görüp elde edince geçmeye başlayacaktır, sonra anı olarak kalır. yasını tut, sonra hedeflerine odaklan, hedeflerin sadece kadınlar olmasın. işine, gücüne, statü olarak yükselmeye odaklan, sonra zaten çeşit çeşit kadının olur, bir daha da bu kadar aşka düşme. sev ama düşme.
Tabiki normal, şu an sevgilinden ayrıldığın için boşluktasın canın ilgi çekiyor. Sana tavsiyem bir süre kafanı dinle kimseyle zorla olsada konuşma sonra çok pişman olursun, zaten onun yerini dolduramıcaktır konuştuklarında, yani s. et kafanı dinle acını yaşa.
Adamsın eyvallah knk dedigibi yapicam
Cevap
0Cevap
Bence seviyorsan ve Şu an acı cekiyorsan ne olduğunu bilemem aranizda ama yaz ya hayat bugün var yarın yok kimseyi kirmaya üzmeye değmez onu sevdiğini söyle zaten seni seviyorsa sana dönücektir yoktan yere sevginizi çöpe atmayın
Alışınca öyle oluyor ama insan beyni unutmaya meyilli bir kaç ay sonra yavaş yavaş silinir yaşadığın anılar hafızandan
İnşallah ya sana çok güveniyorum inşallah silinir amin amin amin
Belli bi sure sonra gecer
İnşallah geçer ya kimseyle konuşma görüşme isteğim yok evlilik hayali kuruyorduk bide
Normal olur öyle
Geçer mi sonra
Offf
Sen mi ayrıldın
Ben ayrıldım omuzumdan yük kalkmış gibi hissettim aslında iki tarafli karar ama. ben baskın karaketer olarak ayrıldm. yiprartti beni iyice ama. boslukta gibiyim normal mi
Normal tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?