Güncellemeler
+1 yıl
Ben tarot destesinin doğru ve deneyimli bir okuyucuyla , özellikle iletişimde bulunduğumuz bir insanın bilinçaltını çok iyi okuduğunu düşünüyorum, arada baktırdığım biri de var, ama kendim de öğrenmeye çabalıyorum, kartlar ve figürler çok gizemli değil mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç baktırmadım
Baktırmadım. İnanmam da sadece meraktan baktırırım. Kaderimize yön veren bizim tercihlerimiz.☺
Julia & Derek Parker - Gorsel Rehberler Astroloji ve Jan Spillier - Ruhsal Astrolji kitaplarini okuyup pesinde tarota geciş yaparsan, oldukça basarili sonuçlar elde edersin.
Teşekkürler bakayım internetten, siz bakıyor musunuz tarot?
Tarota henuz merak salmadim. Bir gun onunla da ilgilenecegim. Ancak sozunu ettigim kitaplar özellikle ruhsal astroloji karsindakinin dogum tarihini bilmen sonrasi karakter yapisi uzerine cikarimda bulunmani sagliyor. %90 oraninda basari elde edebilirsin. Tarotta da fayda saglayacaktir diye dusunuyorum.
Tarot astrolojiden yararlanıyor zaten bildiğim kadarıyla, kupalar su grubu mesela onu biliyorum.
Evet hepsi birbiriyle baglantili. Bir cok falciyim diye gecinenler de kisiye dogum tarihini sorar. Kuzey/guney ay dugumlerinden cikarimda bulunurlar ki kitabi okuduktan sonra nasil yaptiklarini daha iyi anlamiş oldum. Kendim icin okudugumda sanki yazar icime girip cikmis gibi hissettim. Temel amacim eski sevgilimin (ikizler) cift karakterli yapisi, gizemli halleri nedeniyle onu çözumlemek icindi. 😂 Gerci o donem ayrilmistik ve ben caba sarf ediyordum. Ama olmadi.
Ah bende de vardı bir ikizler :) Merkürlüler
Sorma, birbirimizi bu konuda net bir sekilde anladigimizi dusunuyorum. İşin garibi gizemli kisilikleri nedeniyle insani icine cekiyorlar. Meraklaniyorsun.
Kuzey/ Güney ay düğümleri karmak bağlantıları ve yaşam amaçlarını açıklıyor değil mi?
Gizemli değiller bence , çok gitgelli ve oynak oldukları için gizemli gibi görünüyorlar sadece
Evet hem onlari acikliyor hem de karakter yapisini. Torpulemesi gereken ozellikleri, bunlari yaptiginda nasil bir hal alabilecegi, vs. Vs
Kendisiyle ilgili fazla bir sey anlatmadigi icin belki de bana gizemli geliyordu. Bilemiyorum. Belki de aslan burcu olmam nedeniyle ona baglanmis olmam, sadaket gostermem vs. etkili olmuştur.
Kendileriyle ilgili anlattıkları şeyler andan ana değişebildiği için , ay ay evlerden ırak
Hahaha 😂
Bir de kadını üstelik , ben hiç anlaşamıyorum.
Bende ilk kez bir ikizler ile tanisip nasibimi almiş bulundum. Pişman miyim? Tabiki hayir. Ders cikarmak icin birebirler. 👍
yani kız arkadaş olarak da güvenilmezler, hep yalan dolan , çıkarcılar , feci derecede kıskançlar, kibir gibi tezahür eden müthiş bir aşağılık kompleksleri var
Ben o tür konular yasamadim. İyi bir karaktere sahipti ama sorununun ne oldugunu bilmiyorum. Olanlar oldu. Yapacak bir şey yok. Hayatimizi yasamaya devam ediyoruz.
Öyle evet.
Hiç baktırmadım
Çok ilginç şeyler öğrenip, bazen de inanmayıp sonrasında gerçekleştiğini gördüğüm oldu.
Ben bu tarz şeylerden çok tırsıyorum ondan bakmıyorum. Gerçekten mi nasıl
Ya benim baktırdığım abla çok pozitif , sanırım gördüğü kötü şeyleri de en olumlu şekilde aktarıyor, yoksa bazı kartlar hakikaten biraz ürkütücü görünüyor.
bilinçaltını falan görür de geleceği tutturamıyor ki, hep batırıyorlar boş umutlar boş hayaller sonuç hayalkırıklığı
geleceği kimse bilemez ki zaten , ama karşındaki insanla ilgili senin göremediğin net şeyleri gösteriyor kartlar
Ben mesela toz pembe ve her şey yolunda giden bir ilişkimde , özellikle bana dürüstçe gösterilmeyen , anlatılmayan saklanan bir şey konusunda uyarılmıştım finalde de söylenen oldu.
fikirlerimi bozuyor herifler, yok diyor o arkadaşın nazarcıdır yok falancanın yıldızı yüksek bunla takılma, yok yurtdışına gidecen, yok senin sevgilin olamaz, hep pis pis yorumlar, gerçekdışı şeyler söylediler, uzun zamandır baktırmadım, ayet de var, fal şeytan pisliğidir. Gereksiz umut verip umut söndürüyor.
Evet baktıracağın kişi çok önemli, herkese bastırılmaz haklısın,