Başka bi cümle kullan size yürüyebilir miyim deme anladın herkese öyle dediğini sanar hani bazı erkekler hangi kız tutursa diye yürüyor ya öyle o anlamda yanlış anlayabilir
sorun şu kızı 4 yıldır seviyorum ondan sonra eskiden bakışıyoduk falan ama gıcıklık da yapıyoduk sonra araya korona girdi görüşemedik 2 yıl sonra yine görüştük bu sefer kız bana yürümeye çalıştı ama nem canım ve özgüvensizliğimden uzak kaçtım 4 aydır görüşmüyoruz ama ben hala unutamadım
kanka devamını sen getireceksin o da senin marifetine kalmış :D mesela yürümeye gözlerinizden başlayabilir miyim ne zamn görsem içinde kayboluyorum diye sapla hemen düşer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Selam hanımefendi size yürüyebilir miyim yaz
yazıcağam iyi fikir
Eğer hayır derse engelle gitsin
sence bir kıza bunu yazarsam evet deme ihtimali kaç?
Kızın egosuna bağlı olarak %30 cevap verir %5 evet birbirimizi daha yakından tanıyabiliriz der. tabi senin tip ve para durumları da etkiler
Yazılan cümleye göre yorum yaptım egoyla alakası yok
tip gayet var da para da fena değil eh işte sence
@126Pınar Sen çok bilion
İyi öyle yazsın bakalım ne olacak sonuç
Evet çok biliyorum bir sürü insana da bu konuda fikir verdim bile
@126pinar ulan varya kararsız kaldım şimdi kız s*ktir çekmesin
valla moruk hayır derse kendi kaybeder sen de başkasını daha güzelini bulursun
Başka bi cümle kullan size yürüyebilir miyim deme anladın herkese öyle dediğini sanar hani bazı erkekler hangi kız tutursa diye yürüyor ya öyle o anlamda yanlış anlayabilir
Bro sen bana güven dediğimi yap %5 ihtimal cepte. diğer türlü naz yapar yokuşa sürer
sorun şu kızı 4 yıldır seviyorum ondan sonra eskiden bakışıyoduk falan ama gıcıklık da yapıyoduk sonra araya korona girdi görüşemedik 2 yıl sonra yine görüştük bu sefer kız bana yürümeye çalıştı ama nem canım ve özgüvensizliğimden uzak kaçtım 4 aydır görüşmüyoruz ama ben hala unutamadım
sa la k l ığım olucaktı
iyi tamam demi
kanka devamını sen getireceksin o da senin marifetine kalmış :D mesela yürümeye gözlerinizden başlayabilir miyim ne zamn görsem içinde kayboluyorum diye sapla hemen düşer
olm kız eskiden beni seviyodu ama ben uzak kaçınca unuttu artık sevmiyo olabilir ama ben her an her saniye onu düşünüyorum
manyak mısın laa hangi kız o kadar sevilmeyi hak ediyor o kadar bağlanma üzerler seni
bildiğin gibi değil ki kızın hesabı gizli şimdi yazsam çok saçma olur
yaz fıstık naber görüşmeyeli de
olm sabahtan beri daşşa k ge çiyom ya la
ye di niz dem i
yedik la daş şağını
bence yemediniz yuttunuz ama neyse puahahahaha
ulen harbi daş şak kafalısın kanka hee iyi yedirdin hahahaa
Yüz yüze yürü, özgüvenli olduğunu görsün.
bende o popiş yok
popo
Uzaktan izlersin başkasıyla böyle devam et.
g ö t yazacaktım bu ne mk
kızın kim olduğunu bilmiyosunki bi ilk sorduğum soruya bak anlarsın
Farketmez ilk soru son soru. Kizlar korkak, özgüvensiz erkekleri sevmez. Kaldı ki kaybedecek biseyin yok ama kazanacağın biseyler olabilir.
Arkadaşının kardeşi gibi bir şey mi kız
yok ya tanımıyorum
daha doğrusu tanıyorum ama öyle bişey değil samimiyetim yok