Sevgilim İnstagramımı Çaldı?

3-4 gün önce benden hesap şifremi istemişti bende hayır dedim biraz tartıştık. Sonra aradı beni normalde hiç özür dilemez uzun uzun özür diledi. Çok pişmanım sana güvenmiyormuş gibi bir izlenim bıraktım oysaki sen benim bu hayatta güvendiğim tek insansın sevgilim vs dedi yumuşattı. Bu sabah sohbet ediyoduk konu Instagramdan açıldı. Ben modlu instagram kullanıyorum harika bişey ya gizli profilleri görüyorum videoları indirebiliyorum vs vs saydı. O nasıl oluyor dedim bi dosya attı bunu kur dedi kurdum. Sonra açılmadı bişey. Menüyede bi uygulama yüklenmedi. Sms geldi instagramdan 2 faktörlü olduğundan 10 dk sonra ınstagrama girmeye çalıştığımda şifren yanlış dedi e postamda değişmiş. Sonra bu aradı beni güldü "Yalvar geri veririm belki hesabı aramaların sms lerin hepsi önümde duruyor" dedi. Bitti artık sevgilim değilsin dedim bidaha güldü. Ben zaten 3 gün önce bitirmiştim sadece senin haberin yoktu ne saf bu insanlar 2 güler yüze tatlı dile hemen inanıyosunuz dedi. Şimdi benden yalvarmamı bekliyor. İstersen emniyete gidebilirsin kullandığım hat afgan bi dilencinin ustune kayıtlı 20 lira eline verip ona açtırdım dedi

Sevgilim İnstagramımı Çaldı?