Erkeğin aklında yokken kız yakınlaşıp ilk adımı atıyor ve bir ilişki başlıyor. İlk adım ve yoğun ilgi kızdan geliyor. İlk başta erkeğin hoşuna gitse de bile sonradan bu durumdan sıkılır mı? Bu tür ilişkiler uzun sürer mi?

Erkeğin aklında yokken kız yakınlaşıp ilk adımı atıyor ve bir ilişki başlıyor. İlk adım ve yoğun ilgi kızdan geliyor. İlk başta erkeğin hoşuna gitse de bile sonradan bu durumdan sıkılır mı? Bu tür ilişkiler uzun sürer mi?

Neden kızlar ilk adımı atınca ilişki kısa mı sürer? Bence bunun erkeği, kadını yok. Kişiler birbirlerinden ve duygularından eminse ilk cesaret gösteren kişi ilk adımı atmalı bence çünkü bazen aşırı utangaçlık ve ilk adımı atma korkusu yüzünden kişiler birbirlerine duygularını ifade edemiyor ve birbirlerini kaybedip gidiyor.
İlişkilerde önemli olan kimin İlk adımı attığı değildir duygularından emin olan insan karşısında ki insandan emin olan insan hangi taraf seviyorsa gider ilk adımı atar söyler seviyorum diye ama bazı insanlar ilk atımı atarsam beni zayıf güçsüz görür ya beni kabul etmezse diye düşünüyorlar demeden insan nerden bilcek kabul edip etmeyeceğini seven insan ilk adımı atar bu hangi taraf olursa olsun önemli olan kimin İlk adımı attığı değil önemli olan anlaşmaktır.
İlk adım değil de ilk itiraf benden gelmişti. Ben biraz cesaretli yapıda bir insanım. Sevgilimi beğendim biz henüz Arkadaşken. Tabi onun hissi falan yok bana karşı o zamanlar :) çok zorlamıştım çünkü bir erkekte duygu oluşturmak çok zor bir şey bir de içine kapanık biriyse aşırı zorlaşıyor. Sonuç olarak oluyor yani yürüyor o ilişki karşıdaki de severse. 🙂
Sürer, sürebilir ama bir ilişkinin uzun sürmesi, ilk adımı kimin attığına bağlı değildir. Bu tamamen kişilere bağlı ama çoğu insan ilk adımı atan kızları basit buluyor. Ben bunu gayet dogal karşılıyorum. Seven insan ilk adımı atar, bunda kötü bir şey aramam ben
Cevap
22Cevap
Niye uzun sürmesin ki? İki olgun düşünceli insanın bir araya geldiği her ilişki uzun sürer
Aşk olduktan sonra sürer tabi ki
Kesin çünkü başıma geldi. Hatta erkeği böylece daha iyi tanıyabilirsin. Hem de gerçekten bir erkeğin kafasında kimse yoksa çok net söylüyorum şıpsevdi değildir.
Arkadaşlar bir de hani benim tarif ettiğim belli bir olgunlukta yaşta olan insanlar şimdi 13-15 yaşındaki çocukları kastetmiyorum 23 25 yaşında karakterli adamlardan bahsediyorum.
Sürmez. Kavga çıkınca herkese yazmışsın herkese yürümüşsündür gibi konuşma geçeceğine adım kadar eminim. Bakma sen millete ilk adımı atan kadın özgüvenlidir kaflarına ortadoğu kafalı çoğu. Bunu diyenlerde dahil.
Ben kızlardaki ilk adımı karşıdan bekleme olayını hiç anlamıyorum. Hep bir ima, hep bir o yapsın saçmalığı. karşıdakine açılan, ilişki başlatan evlenen egosuz kadınlar var ve ben onları tebrik ediyorum. Bir şeyleri kafada bitirmişler.
O mesajdan sonra erkeğe bıraktığı izlenim önemli. Cesur oldu ilk mesaj attı ama ilişkiyi sırtlanacak kadar cesur mu? Çoğu kadın zoru görünce kaçar çünkü. Zorlukla savaşan bir kadın görünce, erkekleri bilmem ama adamlar hemen sahip çıkar. Kanatları altına alır. Böyle kadınlardan az kaldı.
Erkeğin aklı boşken gelen ilgiyle aklını doldurduysa bu ilgiye alışınca yeni gelen başka bir ilgiye de aklı kayabilir. Ama kişiden kişiye değişebilir.
İlişkinin uzunluğu ilk adımın kimden geldiğine bağlı değil ki? Saygı, sevgi, denge ve güvenin diri tutulmasına bağlı..
İlk adım olayı çok abartılacak bir durum değil erkek çekingen olur kadın adım atar önemli olan o adımdan sonra yaşanacakler..
bu kanıya vardıracak kadar ezikce ne yaşanmış olunabilir ki
hala bu sorular mı soruluyor yahu... neden sürmesin. kim belirliyor bunu
Bi denk gelemedik öylesine , bir adım atana bir ömür bırakırdım
Bu sadece karşıdakine bağlı ama üst üste adım atmamak lazım. Bir kez adım atacaksın eğlenceli şekilde, sonra tadını damakta bırakacaksın ve geri çekilip ondan bekleyeceksin.
Kimin attığı önemli değil
uyum iletişim her zaman önemlidir…
Önemli olan ilişkinin gidişatı. İlk adımı kimin attığı önemli değil. Kurtulun şu kafadan.
(büyük konusmak) gibi olmasinda ama ilk adimi ben asla atmam o yüzden birsey diyemem bu konu da
bana ilk adımı atanların hepsini kullanıp atmışımdır şimdiye kadar. gözümde basit düşüyor o tarz kızlar.
genelde tipin, paran, araban, ortamın falan iyiyse ilk adımı onlar atıyor
sevginin aşkın ilk adımı sen attın ben attımı olmaz bence seven hoşlanan söylesin sene olmuş 2022 hala ilk adımı erkek atacak diye bir şey yok
Ben adimimi attim Şu an deniyoruz bakalim 3 gun olacak deneyim gelince yazarim yine 🥰
İlk adımı kimin attığnını önemi yok ki ilişkinin ömrünüde çaba , anlayış ve sadakat belirler
Karşı tarafın aklında yokken ilk adımı ben atmıştım. Sonra karşı taraf benden daha fazla sevdi.
Çok uzun sürmüyor
Erkek her zaman kovalamak ister.
İlk adımı atmakla alakası yok
Bu karşındakine bağlı
Bence ne istediğini bilen her zaman alır
Gider tabi,, yanlış bilinen doğrular var, o da bu.
İki taraf icinde uyum ve sevgi varsa tabiki surer.
Sürer
Evett
Uzun sürmez
Karşıdakine bağlï
Karsindakine bagli
Ne türden bir erkeğe adım attığına bağlı
Neden sürmesin admin
Sürer bence
Kesinlikle
Sürer
Bencede sürer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?