Bana cok agir şeyler söyledi?

Arama demişti aradım dayanamadım. ilk telefonu açtığımda hastaydı kim hasta etti seni dedim”senin askin”dedi seni özlüyorum fotolara bakiyorjm ama sensiz yapabilirim dedi eski sevgilim başkasıyla nişanlı Şu an onu sevmiyorum sevmek istiyorum dedi ama seni seviyorum unutmak istiyorum dedi. beni kullandın mi benimle yaşadıkların hevesmiydi dedim evet dedi. en cok sana güvenmiştim dedim hata yapmışsın dedi benden vazmi geçtin beni istemiyormusun dedim evet vazgeçtim istemiyorum dedi onu tercih ediyorum dedi o beni cok iyi anlıyor iyi anlaşıyoruz dedi ve ağladığım halde yalvardığım halde telefonu suratıma kapatti. okadar acı cekiyorum ki geceden beri her uyandığım da kalbimdeki agriyi hissediyorum gerçekten gitti sanırım beni bitirmiş kafasında donmez sanırım ama Allah süründürerek bana döndürsün

Güncellemeler
+1 yıl
Beni öyle seven kız bana öyle bir kopek gibi davrandı ki okadar canım yandı ki beni sevdiğini hala söylerken bana hiç acımadı o çocuğa kiyamadigini kıyılması gereken kişi benim oldugumu söyledi beni rahat bırak dedi bu kız gecen hafta nişanlı olduğu halde beni ozlemekten uyuyamıyordu boyle mesajlar atıyordu ne yapacağım Allah icin yardım edin bisey diyin
Bana cok agir şeyler söyledi?