+1 yılkötu dua etme kanka gidersede gitsin kendi değerini kendin ver seni ve sevgini hak eden birilerini bul onlarda harca duygusuz insanlar işin olmasın ince ruhlu güzel kalplileri sev
07 Yorumla
Soran+1 yılKötü dua degil aslında yapmak istediğim sadece hata yaptığını bilsin. ben onunla ayrılırken gizel ayrılmak istediğimi söyledim dusman olmadan her seferinde o agir konuştu hiç acımadan o çocuğu daha dün tanıdı ama onu tercih etti beni silmeyi unutmayı tercih etti cok agir bisey degil mi
- +1 yıl
evet haklısın ağır bir şey ve çok kırıcı bir durum sen tamamen haklısın ama şöyle bir detayda var karşıdaki insan medeni bir insan değil belli aklı başında biriside değil çünkü zeki ve akıllı bir insan böyle hareketler sergilemez afedersiniz ama bir mal bulmuşsunuz ve onunla medeni bir şekilde ayrılmayı düşunuyosunuz ben de diyorum ki sizin değeriniz bu kadar basit ve küçük değil lütfen kendi değerinizi böyle boş insanların elinde oyuncak yapmayın bırakın gitsinler ince ruhtan ve medeniyetten anlamıcak kadar çağ dışı bir insanla işiniz olmasın
Soran+1 yılTesekkur ederim güzel kardeşim. zaten kapatmak istiyorum psikolojim iyi değil dedi. ama bana o kadar kötü şeyler söylemeye hakkı yok. biliyormusunuz nişanlı olmasına rağmen benim ona aldığım yuzugu takıyormuş beni özlüyor aklına geliyorum ama o çocuğu tercih ediyor o iyi bir seçim kötülüğü hak etmiyor diyor ben mi ediyorum dedim evet dedi bana yazma artık dedi. Cok pişman olsun ve ben onu affetmiyim uç dört aydir bu mesele var peşinden koştum ama son konuşması cok ağırdı daha gecen hafta”ben seninle nefes alıyorum sen bana umutsun”dedi mesajları duruyor daha ne yapmaya çalışıyor Allahim offff
Soran+1 yılBiz ayrı olmamıza rağmen dun aradığım da hastayım dediğinde içim parçalandı hemen ilgilendim o da Naz yaptı seni seviyorum dedim bende seni seviyorum dedi sizce vazgeçmeye mi çalışıyor diger çocuğa alışmaya mi çalışıyor istemiyor beni hiç istemiyor
- +1 yıl
@ciddi_misin ya gel şuna bi akıl ver ya çok dertli
Soran+1 yılİnanki cok dertliyim yardım edin ne olur
- +1 yıl
gel oğlum derdin ne söyle
En İyi Cevaplar
o beni cok iyi anlıyor iyi anlaşıyoruz demiş sende bu ilişkiyi kavgalarla yıpratmış olabilirsin
160 Yorumla- +1 yıl
Stalk yapma, onu hatırlatan müzik vs dinleme , Rastlaşma ihtimali bulunan yerlerde dolaşma, Eve tıkılıp kalma Sosyalleşin. Yeni insanlarla tanış, arkadaş çevreni genişlet, hem onla olsan bile ayrılmayacağınız ne malumdu ki 4 senelik ilişkiler, 25 senelik evlilikler bitebiliyor, siteden görüyoruz çevremizden demek ki oluru yokmuş ki, kendine bir meşgale bul hobi edin, kafa dağıt gez, onu hatırlatan şeylerden uzaklaş, Acıklı aşk şarkıları dinleme
Hayatına odaklan. Yani, yapmaktan keyif aldığınız şeyler ne ise (gezmek, kitap okumak, sohbet etmek, film seyretmek, spor yapmak, kahve içmek vb.) Çünkü, eskiye odaklanarak şimdiyi yaşayamazsınız.
Soran+1 yılBu cümleyi nişanlısı icin soyledi. ben onu hiç üzmedim ki maddi manevi hep destek oldum son ayrilmamizda artık geri dönmeyeceğimi düşünüp bu çocuğu hayatına almış ama ben geri döndüm önce benden vazgeçmedi ama sonra onu tercih etti keske sana aşkımı verdiğim de sahip çıksaydın dedi
Soran+1 yılSosyal medya kullanmıyorum ben Şu an watsap hersey sildim ulaşamaz zaten sadece SMS atabilir ama atmaz artık sanırım karşılaşma ihtimalimiz yok o okuyor bende baska şehirdeyim o çocukla mutlu olur mu sizce
Soran+1 yılKardesim bu kız 4 yıldır benim peşimde bi kaç yıl Sevgili olduk sonra tartıştık ayrıldım ayrılmamız cok oldu en son ayrilmamizda o ağladığı zaman gözlerini silmiş”artık beni seven birine gidcem diyip karar almış”onu uç yıldır bekleyen ve geçmişte kızında hoşlandığı biri varmış ona yazmış görüşmek istiyorum diye görüşmüşler ama kız benim geri dönmeyeceğimi düşünüp binu yapmış ben geri döndüm bana. Bunlari anlatmadı gitmemden korkmuş bu arada geçmişte çocuktan hoşlanmış ama hayatına ben girdikten sonra aklına bile gelmemiş. bu çocukla görüşmüş bir ay sojra ailesine söylemiş boyle biri var diye ailesi de çocuğu çağırıyor kabul ediyor”kız bana bunlari sonradan anlattı ve dediki senden vazgeçemedim 4 yıl bi kez bunu başardım ve cesaretlendim dedi. sonra o nişanlanınca 5-6 kez ayrıldık yazmama kararı aldık ama bi hafta sürmedi ya ben aradım ya o aradı yanıma geldi kaç kez öptü sarıldı ağladı boyle olmasını istemezdim ama artık ciddi bir adım attım dedi en son ayrılmamız dün oldu cok kararlıydı beni hiç istemediği belliydi seni seviyorum ama onunla devam edicem dogru karar o cok iyi biri beni anlıyor seviyor onu kaybetmek istemiyorum ilerde pişman olmamak icin dedi durum boyle en son söyledikleri yukarda yazdığım agir şeyler 😭
Soran+1 yıl4-5 yıldır benimleydi ama ben ilk sene sevgili oldum ve son yıl bu yıl yanı
Soran+1 yılAnacı intikam olsa onunla sevgiliyken başkasını seçip çıkıp giderdi ama yapamadı daha gecen hafta özlediği için ağlıyordu
- +1 yıl
Mantık çalıştırmış sevse bile bu ilişki birbirinizi çok yıpratmışsınız cılkı çıkmış, sana ders vermiş hemde daha önce almış bu kararı bence yılmış usanmış artık, sürekli kavga olan anlaşmazlık olan bir ilişkiden, sende hep anlayış, çaba, fedakarlık göstermişsen, bu kavgaların çıkma sebebi oysa, sen değilsen, pişman olur , birine giderek ego tatmin ediyor, bu kavgaların sebebi oysa pişman olur , sen gerçekten dediğin gibi maddi manevi yanında olmuşsan , ona sevgi sunmuşsan unutmaz zaten
Soran+1 yılUnutmak olmaz dedi zaten unutamam ama sensiz yaşarim dedi. bu nişanlisi ona aşık kızda bunu biliyor oda ona aşık olur mu sizce
Soran+1 yılZaten en üste yazdığım gibi gelme gibi bi düşüncesi olsaydi o kadar agir konuşmazdı ben ne zaman ayrılmak istese”tamm canım boylr rahat edeceksen boyle olsun diyordum”hatta en son yüz yüze bulusmamizda deli olmuştu sinirden cunku ben cok aciz görünüyordum kızıyordu susuyordum bağırıyordu tepki vermiyordum ben seni boylr sevmedim bana vur Tokat at ama boylr olma ne olur kendine gel diyordu.
Soran+1 yılSenden vazgeçtim. dedi zatdn bana😔😭
Soran+1 yıl😭kabullenmek cok zor kusura bakma olur mu söylediklerini iyi anlıyorum bildiğim şeyler Şu an ordan anlamıyor gibi görünüyorum ama İnan anlıyorum desteklerin cok iyi geldi cok teşekkür ederim cok
Soran+1 yılKişiliğim cok zor doğrudur. bu arada biz konuşurken dün şöyle bir cümle kurdu”suan hiç kimseyi tercih etmedim o çocuğu sevmek istiyorum ama sevemem belkide dedi ve dediki sen cok üstüme geldin biraz bıraksaydın iki uç hafta bir ay belki dönerdim dedi
Soran+1 yılHayır öyle degil önceden bir konuda hoşuma gitmeyen biseye bu olmasın olamaz derdim asla siddet uygulamadım uygulamam. olaylara ağlayarak karşılık veriyorum o ne derse tamam aşkım diyordum kaybetme korkusundan o bundan rahatsız oliyodu hasta oldum resmen bu ayrılıkta o da diyor ki sen boyle değilsin toparlan bana kız bisey de boyle olma diyordu
Soran+1 yılO kadar kötü durumdayım ki Şu an bile ağlıyorum hazmedemiyorum. yardımların icin cok teşekkür ederim sizinle özelden dertleşebilir miyiz mümkün mü
Soran+1 yılTelefonu suratıma kapatınca bir sürü mesaj attım saydırdım ona bana neler yaptın dedim hak etmedim dedim cvp bile vermedi. yazma isteğim hala var ama sanki ben yazdıkça nefret ediyor ne yapmam gerekiyor hiç bi şekilde yazmiyim degil mi
Soran+1 yılEvet kardesim bendim ne olur sen cok iyi akıl veriyosun yardımcı ol İnan hiç arkadaşım da yok çevremde bunlari anlatabilcegim hemen dusman kesiliyorlar
Soran+1 yılAileler arası oldu. ama biliyormusun ben ona yüzük takmıştım kendi aramızda nişan taktık o yuzugu takıyormuş hala dun öyle söyledi
Soran+1 yılBen size mesaj göndermiyorum nasıl konuşacağız
Soran+1 yılYok hiç boyle birseyde bulunmadım asil o hareket etti bana canım dedi hala beni seviyorsun benden nefret et dedi neden etmiyorsun bak sana neler uaptim aldattım arkandan iş çevirdim dedi ama ben hiç bisey demedim ona
- +1 yıl
Yok hiç boyle birseyde bulunmadım asil o hareket etti bana canım dedi hala beni seviyorsun benden nefret et dedi neden etmiyorsun bak sana neler uaptim aldattım arkandan iş çevirdim dedi ama ben hiç bisey demedim diyorsan kızda var kişilik bozukluğu çoklu kişilik gibi bir dengesizlik var, ani kararlar veriyor çok canı yanacak
Soran+1 yılİyiki rabbim var zaten. bak biliyormusun geçmişte cok canını yaktım ben onun ama o tek taraflı seviyordu bu yüzden ben cok seviyordum sevgili olarak görmüyordum ilgisi beni sıkıyordu. onu kabul etmedim sevgili olarak sevmemiştim arkadaşımdı ve bu onu kabul etmedi bende başkasıyla nişanlandım ama o yoktu hayatımda o yinede benimle kaldı hep ona dedim ki seni üzerim ne olur hayatına bak gitmedi yıllarca peşimden koştu suc benim degil o benim peşimden hep koştu en son ben döndüm o gitme kararı almıştı ama bu yıl gerçekten aşık oldum ona onsuz yapamadım cok özel anlarda yaşadık onun ilki benim uç yıl önce bu söylendiği çocuktan sadece hoşlanıyormuş takı seni tanıyana kadar dedi hayatıma sonra kimseyi almadım hayatıma alamadım dedi sonra durum boyle
Soran+1 yılBenimle kendi aramızda yüzük taktık ama o çocukla nişanlandiktan sonra ben ona o yuzugu verdim onu taktı kendi nişan yüzügunu degil
Soran+1 yılBende cok anlayamadım benimle bir konsuyor askim sevgilim ben seninim diyor bunlari nişanlı iken bile söyledi baska bir gün oluyor ne onu ne seni hayatımda istemiyorum tek yasamak istiyorum diyor bir gün oluyor geri dönemem onu hayatıma aldım onu sectim o iyi biri dogru insan diyor bu yüzden zaten peşini bırakmadım benden vazgeçtiğine inanamadım cunku en uzun ayrı kalma süremiz bir hafta oldu o cocuk varken bile seni ozledimmmmm😭”diye mesaj attığı oldu bana anlayamıyorum gerçekten
- +1 yıl
İlki sen derken aşk olarak kalp manasında tensel anlamdaysa, zaten unutması zor inat yapmış, ona yaşattıklarını Yaşatıyor, senin kalbini kazanmak için çok uğraşmış sonunda kazanmış, o da sana çektiriyor işte sende ona çektirmişşin, bir taraf sürekli çabalayınca yıpranıyor, sonra diğer taraf uğraşıyor Ona çektiriyor peşinden koşturuyor
Soran+1 yılEvet gerçekten ona yasattiklarimi yaşadım Allah banada yaşattı. ama ben ona o gözle bakmadığımı hep söylüyordum baska sevgilim vardı buna rağmen gitmedi benden acılar cekmis herzaman ama gitmedi ona diyordum git hayatına bak sonra bi şekilde ben ona döndüm ve o benim yerime geçti yer değiştirdik sanki cok tuhaf hayat. evet ilk aşık olduğu kişiyim. tenine ilk dokunan ilk öpen saçlarını ilk okşayan kişi benim
- +1 yıl
benim ona aldığım yuzugu takıyormuş beni özlüyor aklına geliyorum ama o çocuğu tercih ediyor duygularım ona degil sana diyorsa eğer sen farkında olmadan canını mı yaktın ama yapmadım , o ağır konuştu diyorsun , sen evlilik istemiyorsun veya aile uyumunuz yok bir terslik var senlşe olmuyor o yüzden ona gitti ilişki yürümüyor ama seni sevmiş ilkin olmuşssun çok sevmese bir kadın buna izin vermez
Soran+1 yılHayır okuyor o evlilik düşüncesi yoktu ve Şu an nişanlı daha iki sene var evlenmesine. yanı benim dışımda kimseyle konuşmadığına eminim ama cocuk bi ara kuzeni ile haber göndermiş evlilik düşünüyorsa talibim demiş kız reddetmişti aslinda ben onu istemediğim zaman bunlari yapma imkanı gardı o cocuk geçmişte de istemişti onu ama benim ona bakmadığım halde benden gitmedi onu istemedi en son canına tak etmiş beni sevene gideceğim diyip onu seçmiş boyle oldu
- +1 yıl
evlilik düşüncesi yoksa bu kendi aralarında bir şey nişan dediğine baksa bir yüzük falan ciddi adım yok yanar döner bence geri gelir o çocuğu yara bandı olarak kullanıyor ""Gönlünde birisi varken kafana başkasını sokmaya çalışma. O beden, o yükü kaldıramaz."derler ona daha çok sevgisini belli eden bir tip belli ki ona gidiyor, ama aklı sende, zaten yaşamışssınız herşeyi sabır ediceksin
Soran+1 yılKötü soz kullanma boş ver hiç öyle demedim normal kişiliği cok güzeldi cok güzel seviyordu beni ama tek basına yaşadı. bu arada sevgilim varken bana bulaşmadı hiç arkadaştı ama her şeyime sahit oldu sadece kendi içinde acısını yaşamış ben bunlari sonradan ondan öğrendim. yanı bana yavşamadi sevgilim varken öyle bir kız degil hakkını yiyemem
Soran+1 yılEvet kardesim. zaten bende o kadar şeyden bu yorumu çıkartıyorum. yanıma geliyor öfkeyle kızıyor bağırıyor seninle olamam artık ciddi bir adım attım onu istiyorum diyor dogru olan o diyor sonra susuyorum sarılıyorum sıkı sıkı sarılıyor gözlerimin içine bakıyor heyecanlanıyor mesela ona yuzugu verdiğim de bu bizim nişan yuzugumuz dedim heycanlandim dedi onu optugum de nefes alış verişi bile değişiyor bana sarılıp öylece susuyor kimi zaman ağlama krizine giriyor ben ne uaptim acele ettim diyor kızıyor kendine bu ay uç dört kez buluştuk hep ağladı ama kendini toparladigin da ağlaması bittiginde onunla gidecem onu tercih edicem diyor onu bırakırsam pişman olmaktan korkuyorum dedi bana
Soran+1 yılBen olgun davranmaya çalışırım hep ve biriyleyken başkasına asla bakamam yazık olur. hatta Şu an o çocukla nişanlı olduğu icin ben bile görüşmemeyi kabul ettim cunku o çocuğun bi sucu yok aramızda gidip geliyor sadece
- +1 yıl
bu kadar öfke sinir krizlerine ne gerek var sen güvenini mi kırdın o çocuğa gidiyor seni çok sevmesine rağmen ya da bu kızın psikolojisi gerçekten bozuk sen gerçekten düzgün birimişssin takdir ettim biriyleyken başkasına bakmamışsın ama o daha çok sana gelir gider , gel gitleri çok fazla bu kız psikolojisi düzgün değil
Soran+1 yılEvet onu hep reddettim cok üstüme geldiğinde kaba davrandım cunku istemiyordum hep burnum ucunda bitiyordu. ister istemez her yerden o çıktığı icin bunalmıştım hep reddettim incittim biliyorum ama kendi eliyle yaptı güzelliklede anlattım gitmedi. bide bu arada bende bi nişan yaptım iki ay falan sürmedi bile o yine gitmedi ama karışmadı da acı çektiğini biliyordum o askin kahramanı aslında o ama tek basına yaşadığı askin kahramanı smdi ona diyorum ben geldim istediğin gibi geldim diyorum geç geldin arrik hersey bitti diyor
Soran+1 yılHayır. ailemin ısrarı üzerine biri oldu ama yapamadım sevemedim. aynı Şu an sevdiğim kızın dediği şeyleri diyordum o kızda iyiydi ama sevemedim diyorum ya Şu an ne yaşattıysam yaşıyorum
Soran+1 yılKardesim sende kusura bakma seni meşgul ettim ama cok iyi geldi seninle konuşmak seninde hayatında güzellikler dilerim. bu arada buradan size özel mesaj atma imkanım var ise onunla konuşmalarımı size atmak isterim analiziniz cok iyi geldi cunku
Soran+1 yılKardesim ben size yazamıyorum puanım yetmiyor sanırım nasıl yapacağız
Soran+1 yılAslında benim haberim olmadan bi ay konuşmuşlar bi ayda okuldan sonra iki ay konuşmuşlar bu surede benimlede görüşüyordu buna rağmen o yuzugu taktı sans vermedi bana nişanlandı bi ay daha geçti yine o ay içinde konuştu benimle kafasında ne var bilmiyorum yanı bu kac ayda sevmemezmiydi o çocuğu hoşlanıyorum dedi sadece yanı evlenilecek biri diyor baska bi sebebi yok diyor aradığında rahatsız olmuyorum konsuyoruz diyor ama her yerde seni görüyorum ben diyor
- +1 yıl
sana duyguları var bu belli zaten takıntyılı bir şekilde peşinden koşmuş yıllarca sen evlilik konusunda yanaşmıyormusun hiç ondan evlilik beklentisi varda ona gidiyor ama ilki sen olduğunu haberi yok çocuğun kabul etmeyebilir, veya aileler uyumsuzda geleceği öngöremediği için önünüzü göremiyor belirsiz ondanona gidiyor
Soran+1 yılAileler bir birini cok sevmiş cok iyi anlaşıyor annemle babamla dedi
Soran+1 yılBen 5 yıldır hayatındayım onu benden önce tanıyor ama sadece hoşlanti olmus kızda geçmişte bi sure konuşmuşlar kesmişler sonra ben hayatına girmişim daha kimseye bakmamış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Böyle birinden ne hayır gelir boş ver daha iyisini bulursun
05 Yorumla
Soran+1 yılHemen silemedim nişanlı olduğu halde kaç kez görüştük kendi geldi smdi bana öyle agir şeyler söyledi ki cok yordu beni peki geri döner mi sizce bi kaç ay bıraksam
Soran+1 yılOlaylar göründüğü gibi değil. konuşmamak icin çabaladık kopamadik
Soran+1 yılGüzel kardeşim, sevdiğim kız öfkeyle bu kararı almış ben nisanlandigiji bilmiyordum yukarı yorumlarda belirttim☺️
+1 yılKız nişanlanmış
Biraz gurur olsun acınızı içten yaşayın05 Yorumla
Soran+1 yılKeske nişanlanıp hayatına baksaydı ama benide bırakmadı ben nişanlı olduğunu sonradan öğrendim ayrılmıştık o arada inat uğruna o çocuğu hayatına almış ama Şu an o dogru karar beni iyi anlıyor diyor sende beni rahat bırak artık diyor
- +1 yıl
Evet rahat bırak arama
Engelle seni silen birimin arkasından koşma
Acın var evet ama içinde yaşa
Kız seni sevmiyor seven insan öyle şeyler demez
Nişanlısı buna ne zaman soguk yapsa ya da aralarında sorun olsa sana yazıp ego yapıyor sadece
Soran+1 yılNişanlısıyla da cok sık gorusmuyor aradığında rahatsız olmuyorum diyor cunku uç yıl önce okulda tanışmış arkadaşı beni anlıyor diyor ama duygularım ona degil sana diyor zaten su saatten sonra gitmem ona ama istiyorum o pişman olsun dönsün nasıl kalpsiz konuştu benimle
- +1 yıl
Hiç öyle şeylerle uğraşma
Yok oda pişman olsun falan dıye
Kendı hayatına bak
Eminim senin karşına da seni gerçekten seven biri çıkar
Soran+1 yılCok dogru söylüyorsun biraz zor olacak ama bunu yapicam cok yordu beni cunku anca gitti geldi kabul ettim evime bile geldi sarıldı öptü gözümün içine baktı nişanliyken bile umarım unutamaz beni
+1 yılTakma kadınlar öyle 🥺🥺
03 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭abi cok canım yanıyor içim parcalaniyor
- +1 yıl
Üzme kardeşim tatlı canını 🥺🥺🥺
Soran+1 yılVallahi abi cok cok agir konuştu biz özel şeyler yaşadık onları benimle nasıl yaşadın madem beni istemiyorsun dedim hevesmiydi dedim evet dedi kullandın yanı dedim evet dedi ahhhh nasıl yandı yüreğim ben iyi ayrılmak isterken o peki paramparça etti
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar