Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sevgilimi kendime daha çok nasıl bağlarım?
hep beni düşünsün beni arasın sorsun özlesin aklında kalayım hep çiçek falan al demeyin çünkü bilinmiyor sevgili oldugumuz gizli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sadece sevdiğini hissettir yeter
Yürekten sev. Bunu yansıt. başka bişeye gerek yok. Ha eğer bu işe yaramıyorsa sessizce ayrıl ordan.
Kim seni napsın sen de
nedemek o
Çok düşünme bunları diyorum
gerek kalmadı 2 saat önce ayrıldı :D
Ya bak değmedi o kadar düşündüğüne
anlamadım zaten dün görmek için 50 km yol gelen bugün seni seviyorum ama affet yapamıyorum diyo ilginç ama sürekli aynı ortamda oluyoruz haftada 2 3 gün neyapıcam bilmiyorum
Su yolunu bulur boş ver
yani hiç zorlamim bence oda acı çekicek dimi ayrılsa bile bakalım nekadar dayanıcak dimi
Aynen
peki dönermi sence çünkü anlık karar verdi
Anlıksa döner
anlıktı ama zoruma gidiyor işte daha dün seniseviyorum iyi ki sevmişim diyen kadın bugün terk etti sabah daha günaydın aşkım diye mesaj attı komik ciddden biraz kendi haline bırakayım ee peki aynı ortamda nasıl davranayım
İçinden nasıl geliyorsa öyle davran niye böyle ki bu kız
bilsem bu üçüncü terk etmesi 1 aydır beraberd, k söz vermişti yine sözünü tutmadı olsun kötü davranınca olmuyo ben yine normal olucam sıradan biri gibi ama busefer çok göstermicemn kendimi merak etsin
Ben biliyor olabilirim belki sebebini
söylim yasak aşk bizimki sanırım korkuyoır rüyasında gece ortaya çıktıgını görmüş o etkiledi sanırım
anladım
çok yanıyo canım söyledikleri gülmesi benim için yaptıkları kabul edemiyor insan
Üzülme
seni seviyorsa zaten sana bağlıdır
seviyor
Iyi davran.
emin ol eski zamanda olsa peygamber olurdum
:)
dimi
Niye gizli?
gizli allaalla
Sevin
sevdim dün ayrıldı zaten
Hasta mısın olm sen?
neden olm
Kızın kendi hayatı yok mu? Sendeki nasıl bir ego nasıl bir açlık?
var