Başkalarının düşünceleri için kendi hayatını mahvetme. Doğru insan doğru zamanı tutturmak çoğu zaman zor olur. Vardır senide bekleyen bir güzel bir gün.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çoğu zaman zor mu olur ahahha bu söylediğine sen inandın mı? İnsanlar gömlek değiştirir gibi sevgili flört değiştiriyor. Bana gelince nedense olmuyor. Anlamıyorum garip geliyor işte.
Benim burada bahsettiğim o ama. Erkekler taıldıkları kızları dahi önemserler ki hepsinin yaklaşımı ilk etapta kızı kullanmak olup o kıza sonrasında aşık olabiliyorlar. Nitekim önemsedikleri için takılıyorlar. Ben takılmak için bile önemsenmiyorum bundan bahsediyorum. Ayrıca doğru kişi olması için evlenmeleri gerekmiyor o dönemde doğru kişiymiş ki birlikte olmuşlar ama bu nedense bende hiç olamıyor
Anladım. Kendinde değişikler yapmayı dene yani biliyorum nasılsın ne haldesin kimsin ama. Belki sende karşı taraf için itici olan bir şey vardır. O yüzden uzak duruyor olabilirler.
Başkasının hayatlarını takip etmek yerine kendi hayatlarınızı takip edin. Site de her kızın tek derdi başkalarının mutluluğu üzerinden kendi mutsuzluğunu ifade etmek hoş değil. Sorun ise zihniyet ve bakış açısınızda sayın soran.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne saçmalıyorsun a. K ben ne diyorum bu ne diyor ya
Demekki seninle takılıp seni üzmek istemiyorlar olabilir mi? Aradığın erkek profilini de değiştir muhtemelen yanlış kişilerde arıyorsun.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kuzum bütün erkek profilleri aynı. Ki hiçbir erkek de takılmak dahi istemediği bir kızı üzmeyeyim diye düşünmez erkekler bu kadar ince değiller kesinlikle
Düşünür var yok deme : ) Değer verdiklerine inceler gayette inceler : ) Takılmalık erkek profili içinde arıyosun aradığını ama orada bulamamışsın o yüzden yörüngeni değiştir ciddi bakan tiplere yönel. Ama onuda sen beğenmiyorsundur veya çekici gelmiyordur çünkü hep böyle olur : )