Merhabalar...
Bu tip videolar denk gelince sormak istedim. Muhtemelen bu sadece videodan ibaret olmayıp gerçekten de yapanda vardır.
İyi de niye? 😂
Olmayan sevgiliyi varmış gibi göstermek neyin çabası acaba?

Merhabalar...
Bu tip videolar denk gelince sormak istedim. Muhtemelen bu sadece videodan ibaret olmayıp gerçekten de yapanda vardır.
İyi de niye? 😂
Olmayan sevgiliyi varmış gibi göstermek neyin çabası acaba?

Bu duruma bir sürü kılıf uyar. En başta ego tatmini. Mutlaka aşağılık kompleksi yaşayan insanlar kendilerini olduğu halden farklı hallere sokmaya çalışır ve aslında mevcut olan ezikliğini farklı bir insana bürünerek kapatma çabasında olurlar. Bu şekilde ihtiyaç duydukları öz değere sahip olurlar kendilerince.
Daha sonra, başka insanlarla yarışma çabası. Hep bi başkalarına özenmek, hep bi kendi önüne bakmaktan çok başkalarının hayatını izlemek ve yorumlamakla meşgul olduklarından ötürü "benim neyim eksik" düşüncesi içerisine girip başka insanlarla yarışmaya başlarlar. Gerçek olsun ya da olmasın öyle göstermek onlara yeter. Nasıl olsa sanaldan hiç bir şey belli olmuyor :)
Özgüven eksikliği de var tabi biraz öz değere girebilir ama daha farklı. Kendini göstermek ve bir şekilde kanıtlamak için yapacak güzel şeyleri olmayınca bu tarz, aslında hayatta pek marifet sayılmayan işlerle ön plana çıkmaya çalışır.
Ve Vizyonsuzluk. Kesinlikle vizyonu olan insan bu tarz oyunlarla falan vakit öldürmez. Çok basit ve ucuz işler bunlar.
Genelde bunu yaşı küçük olanlar yapıyor arkadaş çevresinden geri kalmamak için. Sevgililerinin olmamasını bir eksiklik olarak görüyorlar. Hatta bizim orta okulda bir kız, baya baya kapsamlı bir fake hesap açıp sevgilim diye yutturmuştu bize. Yalandan masaya adını yazıp fotoğraf çekiliyordu.
Hayali arkadaş çocukluk döneminde olan bir şey 12 - 13 yaşına kadar sürebilir. Fakat ileriki yaşlarda devam ederse bir uzmana görünmesi gerekir ciddi bir durum 🙄🤪
Teşekkür ederimm
Kedini kendini mutlu etme çabası derler buna😃😂
Cevap
2Cevap
Yooo artık olanı yok gibi gösteriyorlar🤣🤣 bir kaç sevgiliyi idare edip hayatımda kimse yok diyorlar😎
İnsanlar bazen hayatlarına insan alımı yapmamış olmak için bazen de ezik görünmek istemedikleri için bunu yapıyor sanırım.
Psikolojisi bozuk bunların 😃
İlgi çekmek için olabilir.
Millet görsün, kıskansın diye. 😃 İşte sadece saçma sapan şeyler.
Şuna benzer işte 😄
youtube.com/shorts/NoiNJbltu_Y?feature=share
Ben kendimi deli zannederdim. Ultra manyaklar varmış 😳
Ben iyiyim çok şükür 😄
Özellikle evlenme baskısı yapılan bir toplumda insanlar bu konuda yalana başvurabiliyorlar
Hiç bunu yapma ihtiyacı duymadım. Aksine olmaması için kaçıyorum 😌
Var mi boyle manyaaklar yaa 😂
Allah akıl fikir versin 😂
Bir Kore dizisi vardı onu hatırladım şimdi
Yokluk işte
Can sıkıntısı
Eziklik
Kafa ajajajaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?