Soru kısa ama gayet anlaşılır bir şekilde. Neden sevgiliye ihtiyaç duyarız? Sevilmek içinmi yoksa vakit geçirmek içinmi? Sevgili olmadan duramamak flörtöz olmakmıdır?
Sevgilim olsun, aşık olayım, yalnız kalmayayım, çevremdekilerin var da benim neden yok gibi nedenlerle ilişkiye başlamak çok sağlıksız geliyor bana.. Sırf el âlem alışverişte görsün mantığından başka bir şey değil.. Sevgilisiz duramam flörtöz olmaktır.. Bu da çirkin ve basit duruyor..
Sevgili olmayı hayal edip aşka adım atılmaz; o aşka adım atmamız gerektiğini bize gösteriyorsa, O'na baktığımızda bize sadece "aşk"ı hatırlatıyorsa sağlam bir duygunun olduğunu söyleyebiliriz..
İşte bunu yaşadım en son.. bir ilişkim bitince ardından bir süre sonra biri buldu beni.. ve uzunca bir konuşmadan sonra bişeyler hissetmeye başladım. Ama sonrasında kendime sordum acaba ben flörtözmüyüm diye. Ama bana alakasız geliyor.. çünkü olmasada olurdu..
yaa şen bebiş şivemden dolayı mı öyle şandın pü :( moralim bozuldu şimdi ya ben hoşuma gittiği için öyle konuşuyoyum herhangi bi art niyetim yok özüy dileyim şeni kırdıyşam dileğimi tekrarliyim inşallah hak ettiğin sevgiden çok fazlasını yaşarsın
bak bu bebiş şivesi 3-5 yaşındaki bebişleyin konuşma tarzı ergenlikteki çocuklayın değil önce bunu bilmen lazım ayrıca yakında maalesef 20 yaşına giriyorum profilime bakarsan ergen gibi bi hâlim olmadığını görebiliyşin ayrıca kendimle ilgili bir şey söylerken ya da hiç gerek yokken seninle nasıl ve neden dalga geçebilirim bunu anlayamıyor olman gerçekten çok üzücü bak bu konuda anlaşalım SENİNLE DALGA GEÇMEK GİBİ Bİ NİYETİM YOK anlayabildiysen tişekkürler iyi geceley