En iyi dostumla aramız açık, sizce düzeltebilir miyim?

Benim herşeyimi paylaştığım bir dostum dediğim arkadaşım vardı. Onunla herşeyimi paylaşır, ona herşeyimi anlatırdım. O da aynı şekilde bana anlatırdı. Ben aslında duygusal birşeyler vardı ona karşı. Aynı işyerinde çalışıyoruz. Ailesiyle abisiyle de çok yakınım. Hatta öyle ki dün gece onlarda kaldım. Kıza karşı duygularım olduğu için hep bir tavır yaptım bunca zaman. O da bundan sıkıldığını ve her seferinde bana artık mesafe koyacağını söyleyip durdu. En son işyerinde benşm kuyumu kazan bir abiyle yakınlığı benim zoruma gitti. Bana onu savundu ve ona sattı beni. Bana onun senin kimsenşn arkasından kuyu kazacak biri olduğuna inanmadığını söyledi. O gün ona çok kırgın ve kızgındım. En ağır tepkiyi o an verdim. 3-4 gün yüzüne bile bakmadım. İçimden gelmedi. Sonra biraz barıştık gibi fakat hep bir mesafe de var aramızda hala. O hala bana kızgın ve kırgın. Ben haklı olduğumu ama tepkimin yanlış olduğunu düşünüyorum. Onunla barışmak istiyorum eskisi gibi. Ona yazsam, dost muyuz desem tekrar konuşmak istesem birazdan olur mu? Yanlış mı olur? Ne yapmalıyım?
En iyi dostumla aramız açık, sizce düzeltebilir miyim?