Güncellemeler
+1 yıl
Özledim seni diyorum bende seni seviyorum diyor baskasina göndereceği mesaji bana göndermiş gibi değilmi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bune abi mesajların biriyle alakası olmaması ve sizce başka biri mi var sorusunun mesajlarla alakasının hiç olmaması sorunsalı
Error verdim aynen.
Bunun neresinden başka birinin varlığını anlayabiliriz
Ozledim seni diyorum bende seni seviyorum diyor baskasina yazacakken bana yazdigini dusunuyorum
Hayatımda böyle bir konuşma görmedim daha önce
Özledim zaten seni seviyorum demenin başka bir şeklidir çocuk anlamamış olayı
Geçmiş olsun
Qhahhahah
Erkek olmak çok zor ya. Sürekli gereksiz trip yiyorsun. Özledim diyince bile trip yiyebiliyorsun. Ah kadınlar kadınlar belasınız
bende seni seviyorum demis baskasina atarken bana atmis gibi degil mi
Olabilir bilemeyiz ama hep bu şekilde düşünürsen ilişkinden zevk alamazsın. Onun senin için ölüp bittiğin bilsen bunları düşünmezsin. Daha rahat davranırsın ve daha mutlu olursun. Galiba ilişkinin başlarındasın. Çok takma öyle bir şey varsada zamanla sana alışınca gözü senden başkasını görmez. Sen bunları düşünmek yerine etkileyici bir insan olduğunu kendine hatırlat. Sanki tartışınca sana doğruları söyleyecek. Yaşa gitsin zamanla anlarsın.
Ama bilmen iyi olurdu maalesef bu şekilde doğruyu öğrenemezsin
Bi karar ver ya kendinle celisiyorsun ustelik iliski yeni degil ayril baris bi iliski o yuzden suphelendim cok beni dusunen biri de değil sevildigimi hissetmiyorum o yüzden suphelendim direk
Kendimle çelişmiyorum öğrenmen iyi olur ama öyle bir şey varsada doğruyu söylemez üstünde durmak çok mantıklı gelmiyor. Olaya duygusal yaklaşma o zaman sadece bu olayı düşünme seni hakkedip hakketmediğini düşün karar veremiyorsanda biraz daha dene. Demek istediğim öyle bir şey yoksa sen huzur bozan bir insan gibi gözükürsün. Bunu yapmanın bir anlamı yok. Bi sonuç alamazsın. Güvenin yoksa mesafe koy ve ya zamana bırak.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Hahahshcjc affet ama tepkin çok iyi
Ahsgdgdfh kanki sence aldatiyor muu
Bu açıdan bakınca mantıklı geldi bende demş sanki biri seni seviyorum demiş ona. Ama bu şekilde kesin bişey diyemeyiz bence sem bunu düşündüysen kafanı karıştıran başka şeylerde olmuştur.
Aynen olduğu icin direk baskasina yazdığını düşündüm
Bu ne saçma bir muhabbet 😂
Özlememiş olabilir o yuzden yalan söylemek yerine seviyorum diye muhabbeti değiştirmiş. Demek sevdiğinden emin özlediğinden değil. 😂
Komik olan?
Olabilir
Harbi noluyor
Saçma bir soru