23 yaşındayım bu zamana kadar 1 kez sevgilim oldu oda kız çok istekliydi baya seviyordu beni 3-4 ay sürdü ve eski sevgilisine döndü baya aşık dediğim kız çevremde kızlar tarafından dikkat çekiyorum ilgileniyorlar sanırım ya da bana öyle geliyo ama flört aşamasında ben işin dozunu kaçırıyorum sanırım ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
nasil davraniyosun ki oyle oluyo mesela cok mu ilgili oluyosun
Evet çok ilgili olurum hediye alırım felan cidden saf temiz severim kızlar der ya bi erkek şöyle olsun böyle olsun felan her şey var genel olarak kızların söylediği ama bi yerde olmuyo işte 🤷♂️
ya iste oyleleri bizi bulmaz sizin gibileri bulanlar da donek olur yapicak bi sey yok kader diyip gecicez ortak
Öyle kader diyoruz nasip diyoruz geçiyoruz bakıyorum kızlara hep cinsellik açan erkekten dert yanıyorlar şu ana kadar hiç bi kıza öyle bi yaklaşım içinde de olmadım konusunu açmadım yani ne bileyim bana ilgisi olanı ben sevemiyorum benim sevdiğim beni sevemiyo öyle değişik bi durum
zor gercekten hayirlisi ya
Vaktin varsa bi durum anlatabilirmiyim akla ihtiyacım var
mesaj kutum kapali ya vaktim var da
Burdan yazabilirim önemli değil özelden yazmak için söylemedim
tabi vaktim var oyle diyosan
3-4 ay boyunca benim konuştugum bi kız vardı işte her şey güzel ara ara konuşmamız kesiliyordu sonra yeniden devam ediyordu bu süreçte işte bazen evlilik gibi konular açılıyordu mesela bana işte seninle 3 yıl konuşmaya devam edersek evlenirim seninle demesi gibi veya Instagram dan gelinlik ve yüzük seçme reelsleri atması gibi onun dışında beraberken foto çekinmiştik onu dedim instada hikaye atsana demiştim oda şimdi erken ilerde düğün fotoğraflarımızı felan atarım dedim 👨👩👧👦 Böyle bir şey olurdu felan gibisinden konuştu
Neyse güzel her şey ama sevgili değildik benim ekimde sınavım vardı ondan sonra ciddi düşünür ilerisine bakarız dedik neyse zaman geçti 1 temmuzda ben artık ilerde olabilecek şeyleri istemiyorum dedi bende neden dedim 1 kez öyle felan dedi tamam dedim üstüne gitmedim sonra işte aradan zaman geçti 17 temmuzda evden atıldığını öğrendim ortak arkadaştan bende iletişime geçtim para gönderdim 1.5 hafta geçti sonra tekrar aynı şeyler konuşma kesildi 2 Ağustos da para eline ulaştı işte bana yazdı senin oldugunu biliyorum vs kısa sürdü konuşma nasılsın ne yaptın felan sonra işte geri eve dönmüş zaten instada takipleşmiyorduk 3-4 gün önce istek yolladı gt yaptım bende şimdi takipleşiyoruz yani bu kız ne istiyor acaba şimdi de üniversite başlayacak sanırım yarın da ilk günü
paradan sonra gelmis ama itham etmek de istemiyorum
Parayı aldığında yani toplasan 1 saat konuştuk sonra ben yatıcam iyi geceler yazdım oda iyi geceler ❤️ Yazdı kalpli bi şekilde
bilmiyorum paradan dolayi mahcup hissetmis olabilir
Peki şimdi neden tekrar istek attı henüz yazmadı bir şey ne değişmiş olabilir ya da nasıl bi gözle bakıyo olabilir ki ve bu şekilde kızlar genelde evlenirim böyle fotoğraflarımız olur veya gelinlik seçmeli reelsleri atar mı herkese karşı?
Peki şimdi neden tekrar istek attı henüz yazmadı bir şey ne değişmiş olabilir ya da nasıl bi gözle bakıyo olabilir ki ve bu şekilde kızlar genelde evlenirim böyle fotoğraflarımız olur veya gelinlik seçmeli reelsleri atılıyo mu bana daha önce öyle atan olmamıştı pekte bilmiyorum
herkese atmaz senin dusunceli biri oldugunu dusunmus paradan sonra ondan istek atmistir
Para 2 agustosda eline geçti 15 eylülde istek attı ama 1.5 ay nerdeyse
o arada duzenini oturtmustur
Yani muhtemel öyle oldu ama istek atması geri dönmek için mi yoksa beni mi yokluyo anlam veremedim
oni iste bilemem karakteri belirler
Anladım neyse seninde vaktini almayım daha fazla sağol görüşlerin için zamana bırakıcaz bakalım en doğrusu bu
onemli degil
Birebir aynı durum :)
Ne günahımız var ya bizim Allah için çok seviyoruz başka seçeneğimiz yok sanıyorlar bence fazla değer veriyoruz
Değer verenin kıymeti bilinmiyor, erkeklerde bilmiyor da özellikle kızlar şerefsizlere aşık olmaya çok daha meyilli. Evlenecek yaşa gelince ancak akılları başına geliyor. Değer vermeyip, kötü davrananlar baş tacı oluyor.
Öyle valla aklı başında olan bi kızda olsa sanırım çok değer görünce aynısı olur değişen bir şey olmazdı bizim biraz hemen ilgi göstermeyi çok sevmeyi bırakmamız lazım yoksa olmuyo