Beğendiğim çocuğun benim hakkımda kötü düşünmesini istemiyorum? Nasıl bir açıklama yapmalıyım ona?

Eski sevgilim daha yeni iki günde tanıştığı bi kızla sevgili oldu. Gözüme sokmak için. Yani arkadaşlarına demiş işte görsün sinirlensin diye çıkıyorum diye. Kızda benim tanıdığım biri yani aynı okuldayız ve hafif muhabbetimiz vardı. Neyse geçenlerde bana bir çocuk yazdı hikayeme yanıt verdi ve çocukta benim böyle hafiften beğendiğim bir çocuktu. Bundan bir erkek arkadaşıma bahsettim çünkü o çocuğu tanıyordu ve nasıl biri olduğunu sordum dedim hani iyi biri mi karakteri nasıl vb. Arkadaşımda gitmiş çocuğun bana yazdığını eski sevgilime söylemiş. Eski sevgilimde kız arkadaşı olduğu halde bana yazan çocuğa gitmiş işte yok seni sk*cem sen nasıl yazarsın o kıza gibi gibi bir sürü kanka şey yazmış. Çocuğun yanlış anlamaması için nasıl bir açıklama yapabilirim ona? Çocuğun benim hakkımda kötü şeyler düşünmesini istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
gibi bir sürü şey yazmış*
kanka kelimesini klavye eklemiş😂
Beğendiğim çocuğun benim hakkımda kötü düşünmesini istemiyorum? Nasıl bir açıklama yapmalıyım ona?