Beyler, eşiniz başka bir erkek tarafindan dudaktan öpülse ne yaparsınız?

Biz arkadaslarla kisa 2 gunluk haftasonu tatiline çıktık. Arkadasin yazligina. Ilkokul 1. siniftan beri olan kiz arkadasim ve kocası, ben,3 tane daha arkadasimiz ciktik. Dün şöyle bir şeye sahit oldum.

Arkadasimin kocası ve ben markete gittik. Aramizda para topladik. Işte mangal icin et vs oyle malzeme aldık. Mangali arkadasimin kocasi yapacaktı. Tatli falan da yapacağımız icin ve tarifi bende oldugu icin ikiniz gidin dedi arkadasim.

Bende biraz dun ki daginikligi toplayayım ev sahibine ayip olmasin dedi. Digerleri uyuyordu denizde yuzduler, uyumaya gittiler sonra. Bizde enişteyle gittik malzemeleri aldik. O etleri falan halletti mangallık.

Döndügümuzde bahcede universiteden arkadasla elif vardi bizi görmediler. Konusuyorlar gibiydi ilk başta. Sonra cocuk birden kızın dudaklarina yapıştı. Arkadasim sinirlendi, tokat falan atti, bagirmaya başladı. Cocuk tamam sakin ol, özür dilerim yapmamam gerekirdi, milleti uyandırma, bagirma falan bir seyler soyluyordu.

Sonra kocası elimden posetleri aldi. mutfaga gitti sanırım. Arkadasimda iceriye girdi. Cocuk beni gördü. Ne yapiyorsun sen dedim. Ya lutfen kimseye, xxx'e (kocasina) bir sey deme dedi.

Biraz konustuk iste, nasil yaparsin arkadasin ve o evli, eşi gordu zaten falan dedim. Cocuk tamam bende cok utaniyorum. Daha fazla kimse ögrenmeden, kocasi da karşıma gelmeden, diger arkadaslara bir bahane uydurup ben geri doneyim dedi kalamam daha, dogru olmaz zaten dedi bana.

Ama beni sasirtan kocasinin tepkisizligi oldu. Cocuk sonra ben gidiyorum diye aciklama yapti zaten millete, atladi arabasina gitti. Kocasi ise bir sey olmamis gibi davraniyor bilemedim.

Arkadasim iceriye gittiğinde soyledi mi, söyleyecek mi boyle bir durumu bilmiyorum. Ya da kocasi sonra ben bu cocugu sıkıştırırım, hesabini sorarım diye o an olayi buyutmek mi istemedi yoksa gidip karisiyla mi konuşacak bilmiyorum.

Cocukta zaten bu olaydan en fazla 30-45 dk sonra cekti gitti. Yani boyle bir durumda insan sakin kalabilir mi? Sizin karinizi biriniz öpse boyle bir tavriniz olur mu?

Gercekci olun ve empati yaparak cevap verin. Klavye basinda asarim, keserim olaylarina girmeyin. O an ki ruh haliniz, gorduklerinizin şoku vs hesaba katın. Tavriniz ne olurdu?

Beyler, eşiniz başka bir erkek tarafindan dudaktan öpülse ne yaparsınız?