Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
3 ay’a yakın flört ettiğim birisi vardı son zamanlarda ilgimi yoğun şekilde belli ettim artık mesaj atmıyor ve benim mesajlarıma da sadece kalp atıyor durumlarıma bakıyordu kalp atıyordu artık durumlarıma da bakmıyor ama takiptende çıkmadı beni cepte gördüğünü düşündüğüm için ben de her yerden sessize almaya karar verdim mesajda atmayı düşünmüyorum cepte çıkamaya için işe yarar mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende kovayım seni cepte görmüştür ve sana ne zaman dönse kabul ediceksin diye düşünüyordur umursama geç yaz kıskandır onu
Öyle yapmayı düşünüyorum😉
İlk başlarda sen onu umursamıyon diye oda umursamaz ama sonra der bu kıza noldu böyle hemen peşine düşer
İnşaAllah düşer İnşaAllah
ben küçücük bir şey daha soracağım, kıskandır onu dedin ya nasıl kıskandırmalıyım:) onun için de taktik verebilir misin
Ya mesela sana yazdığında de ki uydur yani benim ilk okul arkadaşım vardı bahadır görüşmüyorduk o gelmiş onla buluşmaya gidicem diye çok mutluyum şu an sana sonra yazarım de benim flörtün vardı böyle deli ederdi beni sonra mutlu olduğum storyler paylaş ona yazma o sana yazsın
durumlarıma bakmayı kesti nasıl görsün🤦🏼♀️ bu vücut hocası instagram da arşivlerim de benim parkta çekindiğim bir fotoprafım vardı güya espiri yapmıştım altında “ben de napıyım kanka egzersiz yapıyorum egzersizi seversiz🤪” yazılı bir fotoğraftı onu paylaşmıştım sonra da bu durumlarıma bakmayı kesti hiç bakmıyor
Acayip bi çocukmuş seni baya cepte görüyo ki umursamıyo onun eline vermişsin kozu
Ben terazi burcuyum hoşlanınca elimde olmadan belli ediyorum ilgimi aşırı gösteriyorum böyle bir sonuca varacağımı bilsem yapar mıyım hiç. O paylaşım öncesi durumlarıma kalpler atardı onu gördü kesti işte bakmayı. O umursamadığı kadar ben de umursamayacağım bakalım
Şaka da olsa yaptığın hoş değil yani onada bozulmuş olabilir şu an konuşmuyosanız ona bi yaz neden yazmıyosun gibisinden konuşmaya başlayınca umursama
iyi de bunda alınacak ne var ki😅 anlamadım
Şimdi o bi kızı çekip atsa altınada "biraz egzersiz yapalım" yazsa sen napardın
kıskandıyor derim🥺
Herkesin bakış açısı farklıdır
sinirlendirmiş miyimdir o zaman
Yüksel ihtimalle dediğim gibi konuşmuyosan sem yaz niye yazmıyorsun noldu de ya da konu aç konuşun sonra umursamaz ol
gerek kalmadı hikayeme baktı bi de beğeni attı ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum inan ki
Bende anlamadım 🤔
benim bakmadığımı fark etti belki de bilmiyorum
Bencede ondan o yüzden bi müddet yazma hiç gez ve onu paylaş hikayende feln görsün hatta başka erkek arkadaşını hikayene etiketle ki ama noldu bu kim falan diy bi şaşırsın cepte görmez en azındn
erkek arkadaşım yok öyle😅😅😅
Salla ya kafana göre birini etiketle sorarsa yanlış olmuş de nerden bilcek
yalan söyliyemem
Sen bilirsin
İçerden bilgi vermeyin beyler SLK mısınız sjsjs
susar mısın arkadaşım
Susamam, enayi msiniz beyler sjsj
enayi değil yardım severler hahahhah
Aynen aynen yersen
moralimi bozmazsan sevinirim
Soğumuştur senden bende kovayım ndnsmsms
ilgimi belli ettim diye mi:)
Yani cepte olarak görünüyosun şu an jdmsms
yiyeceği darbeyi de görecek😉
Vur gitsin azdan az çoktan çok gider
bir şey diyeceğim o ne demek😅😂
Canın nasıl istiyosa öyle yap demek nxmzks
Canım istediğini yaptım olay buraya geldi zaten taktiklere kaldık yoksa kimseye darbe vuracak adam değildim:)
Gururunu iki paralık et vb
yok be o kadar da değil😂
Seni cepte görüyosa neden olmasın bebek
bana yakışmaz
Kimle dans ettiğini öğrensin diye dedim yoksa benlik bir şey yok 🙃
Fark ettim😇 Teşekkür ederim💐💐💐💐
Rica ederim efendim ne demek iyi gecelerr
Hayr’lı geceler