Güncellemeler
+1 yıl
İdealim 30-40 arası bu arada.
Güncellemeler
+1 yıl
Benim yaşım 25
Baba vibe'ı veren, yüzü gözü oturmuş, bakışlarında toyluk olmayan, erkeksi -kastettiğim olgunluğun getirdiği erkeksizlik- adamlardan hoşlanıyorum. Bundan 5 sene evvel 10 yaş büyük biriyle birlikte olmak istiyorum diyince garip karşılayan arkadaşlarım oluyordu ama artık 30'a yaklaşıyorum ve fikrim, zevkim hiç değişmedi. Böyle babacan, koruyucu, duygusal ve mantıksal olgunluğa ulaşmış, her şeyin dengesini kurabilen, biraz yönlendirici biraz da hanımcı, ne bileyim işte olgun birilerini istiyorum. Normal mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayat senin
istiyorsan normaldir.
Herkesin beklentisi
hayatı algılayış şekli farklı değil midir muhterem kardeşim
Normaldir en mantıklısı çünkü abazan ve toylar anlamaz derdini
Ama fiziki yönden ilk başta çekiyor benii. Sonra dedikleriniz tabi.
Seni anlayabilen bir insan evladı bulduğunda değerlendir illa evleneceksin diye bir kaide yok gönüller bir olsun güvenilir olsun
Baba sevgisi görmediysen normal. Tek önerim, dikkat et.
Baba sevgisi gördüm. İyi bir babam var her daim yanımda olan. Sadece işinden dolayı şehir dışında oluyor genelde.
Daddy issues olabilir diye düşünmüştüm ben.
ya bi öğrenmişsiniz baba sevgisi görmeyenler böyle bik bik bik. her kız öyle değil kimi olgun seviyor bi sebebi yok
@engnnnnlyda Farkındaysan olgun demiyor. Baba gibi, babacan diyor. Ona kıyasla bunu düşündüm.
babacandan kasıt, bakışları hal hareketiyle her anlamda görmüş geçirmiş daha dingin ve olgun anlamında
@engnnnnlyda Hem olguna hem babacan kelimesini kullandım ama ikisi de farklı manadaydı. Olgun derken beyefendinin dediği gibi görmüş geçirmiş kendinden emin biri, babacan derken biraz yönlendirici, lider, sevgidolu ama aktif olan taraf,
yönetici ve yönlendirici, kapsayıcı ve kuşatıcı erkek seviyorsun anladım
@engnnnnlyda evet ama aynı zamanda bana da bu alanı açmasını istiyorum. her şey dengede olsun istiyorum. tatlı sert yani
Gençken bana da oluyodu 🙄yani altındaki nedenleri düşünebildiğim için normal
geçti mi artık
@engnnnnlyda tam değil
nesi cezbedici, 30lu yaşlardaki erkeklerin sence
aynı durum cinsel çekim olarak sevgilimde var. duygusal olarak bana çok bağlı olsa da kendisinden (23) 15-20 yaş büyük erkeklere karşı ayrı bir cinsel dürtüsünün olduğunu söylüyordu. 1-1.5 senedir 41 yaşında bir fb si var
Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Buna düşkün kiz gelen ilgiyle müthis mutlu olur
Erkekten anliyorsun demek ki
Ayni beni tatif ettin
Fetişizm kötü ya.
Eğer öyleyse bile sizin yok mu?
Hayır, neden olsun ki.
Tercih meselesi o da
Ama her anlamda çok çekici geliyor. Cnsel yönden de. Belki o yüzden hoşlanıyorumdur böylelerinden.
Evet olabilir. Dediğim gibi tercih.. İki tarafta durumdan memnunsa problem yok🙏
Yaş kaç senin
25
Tanışabilir miyiz
beni tarif ediyorsun
tam olarak ne istediğini çok iyi anlıyorum
Düşünce güzel
Güzel