erkeklerdeki bir seferlik hoşlantı, etkilenme, begenme duygusunu nasıl anlıyabilirim. Bir erkek ilk defa gördügü bir kıza trene bakar gibi bakıyosa gözgöze gelince hafif gülmeye başlıyosa bu hoşlantı bir seferlikmidir. tanışmıyoruz, ama ben çok şaşırdım uzun zaman sonra hatta hayatımda ilk defa gözlerini hiç ayırmadan saniyelerce bakan birisi oldu merak ediyorum bir anlık hoşlantımı tanışmıyoruz ama bana ulaşabilicegi tanıdıkları var aradan 1 hafta geçti hala bi ses çıkmadı. bir seferlik hoşlantımı geçicimi yani?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Üzerinde kıyafet olarak ne vardi
Abartılı süslüydü ona aldandı galiba ama etkilendi hoşlandı o kadarını anladım gelip geçici galiba
Bilmem ama dekolteli filan bişeyse onun için de bakmış olabilir bakıp gülümsemesi ise kafasında ki kurduğu hayalde olabilir ya da iyi düşünecek olursak hoslanmista olabilir
Yok kapalıyım çok gülümsemedi tebessüm etti bakıştıgımızda içimden öküz gibi neye bakıyo dedim tebessüm etmeye başladı bende bakışmayı kestim etraftada tanıdıklar vardı biri görse anlardı
Hmm etkilemiş gibi seni
Ben evleniriz diyodum ilk kez böyle bakan oldu çok şaşırdım belkide ondan anlık bir şey yani bana ulaşmak istemezmi
Belkide ulaşmaya çalışıyor
Ulaşsa ulaşırfı 1 hafta oldu çok basit arkadaşına sorcak bu kadar
O zaman sapıkça bir bakıştı diyebilir miyiz
Yok degildi sadece gözlerime baktı dudaklarıma bile bakmadı fiziggimede sadece gözlerime uzunca baktı
Vallaha daha ne diyim sana ulaşmak kolay ama ulaşmadı sapikca bir bakışta değil bir fikrim yok belki birine benzetti
Hayır benzetme gibi degil, o kadarını anladım hoşlandıgının farkındayım baya bi uzunca baktı gözlerinide çekmiyo ama bu kadar uzun bakıp bu hoşlantı neden geçici anlamadım
Ben daha bişey demek istemiyorum bence sen ona sor sebebini
Söylemek istedigim şey şu bir anlıkmı yoksa aşıkmı
Anlamak zor değil ama aşık olsa seni bulur konuşmaya başlardı bu kadar basit
Belkide çekiniyodur abimin arkadaşı çünkü tanışmak için abime sormak gerek ya da abim ve onun bir ortak arkadaşı var ona sorması gerek o da abime sorcak başka türlü ulaşamaz
Sen ulaşmayı denesen olmaz mı mesela
Nası ulaşıyım numarasını nerden buluyum bulsam bile ya abime derse kardeşin nöyle yaptı bana yazdı diye mahvolurum
Oda öyle düşünüyor olabilir arkadaşımın kardeşi olmaz öyle diyebilir o yüzden vazgeç ondan sen zamana bırak zaman ne olacağını gösterir
Bişey olma o erkek nolcak sanki animin haberi olmaz
Peki
Yaş kaçtı
24 ben
Hayatta bol şans
Anlık bir hoşlantı evet
Allah sizi nasıl biliyosa öyle yapsın erkekler😀😀😀 kendimi kaptırdım gidiyorum madem ciddi degilsin niye aklımı başımdan aldın mdmföföföföf
Yani sende de bir şeyler var, o an gözüne güzel gözükmüştür birkaç saniye bakmıştır djdjd bunun için direkt gelin güvey olmana gerek var mıydı 😂😂
Baya uzun baktı ben gözlerimi kaçırmasam hala bakcak valla bilmiyom gelin güvey oldum işte bende hoşlandım tabiki etkilendim ben evlilik görüyodum kdkdlflfflfl
Ya üzüldüm işte buna 😂 ama cidden hoşlanıyor olsaydı, seni çoktan bulup yazardı, ulaşırdı.
Bencede ya demi niye öyle öküz gibi baktı o zaman hayal kırıklıgı yaşadım😐😐
Neden bakmasın yani, güzele bakılır, bir anlık hayal alemine dalınır, ne var bunda djdjf 😂 her baktığı kız böyle olursa zaten ohooo
Her kıza böylemi bakıyosunuz bende kızım her erkek böyleyse niye ilk kez böyle bir şey yaşadım. Her kıza böyle öküz gibi bakarmı erkekler hiç tanışmak istemez peki böyle bakınca tanışmak iatemezlerde nasıl bakınca tanışmak isterler aşık olan erkegin bakışı nasıl hiç aşık oldunmu
Aşık olan erkek, uzun uzun aralıklarla bakar, yani senin ne yaptığını sürekli seyreder, peki gözgöze gelmeniz haricinde bir anda da onun sana baktığını gördün mü
İlk ben gidiyodum oda o sırada geliyomuş karşımdaydı yani yürüdügümüz için ikimizde ters tarafa bakışma sonlandı. ama o süre zarfında gözlerini ayırmadan gözlerime baktı,2. Sindede ben ona baktım oda gözlerini hiç ayırmadı 7,8 saniye sürdü içimden niye trene bakar gibi bakıyo acana dedim dudaklarına baktıgımda tebessüm ediyodu abarttı iyice etraftakiler görcek dedim gözlerimi çektim sonrasını hatırlamıyorum😀😀
İyi ki sonrasında kendini onun kollarına bırakmamışsın 😂 en azından senin için bir deneyim oldu, erkeklerin bu özelliğini de az çok anladın djfj
😀😀😀😀biraz daha baksa bırakabilirdim erkek begendigi her kıza böylemi bakıyo öadem böyle hoşlandı niye tanışmıyo
Ya neden tanışsın, zaten bu bana bakmaz, bari bu sürede biraz bakayım da anlık gözlerim şenlensin mantığı ile hareket ediyor 😄
Bu bana bakmaz derken aşık oldum evlilik hayali kuruyorum bir haftadır niye bakmıyım bir ömür boyu bakabilir bana bir anlıkmıydı yani her şey
Maalesef ki bir anlık, yani eğer ciddi bir hoşlanma söz konusu olsaydı, sana yazardı emin ol. 1 haftadır yazmıyorsa o anlıktır
Ya ama bana ulaşması için abime sorcak ya da abim ve onun bir tane daha arkadaşı var ona sorcak o ortak arkadaş gidip anime söylicek başka türlü ulaşamaz abinle konuşmadıgı sürece
Abin varsa o işi unut zaten, erkekler genelde abisi olan kızlardan uzak durur, benden demesi 😂😂
Bildigi halde neden baktı peki biliyodu. Ya ciddi ol nolur abimdenmi çekiniyo yoksa bir anlıkmıydı
Diyorum ya, anlık diye, eğer bu kadar takıntı yaptıysan, abine söyle aranızı yapsın, ne diyeyim yani
Oha ne diyon abim beni öldürür dmkdldlflfldldldlfl
Bence o seni çoktannn unutmuştur, ama sen bulabiliyorsan telefon numarasını bul ve ara, hoşlandığını belirt, belki aklına gelirsin, ve güzel bir ilişkinin başlangıcı olur 😂
Oha ne diyosun ya beni öldürür abim ditorum hatırlamaz hayatta ilk adımı ben atmam, öylesine her kıza böyle bakıyomusunuz sonrada unutuyomusunuz
Ne yapalım günlüğümüze mi yazalım 😂 her şey anlık güzel çünkü. Senin için üzüldüm ama, madem hoşlandın, o an direkt tavlamalıydın, elindeki kuşu kaçırdın djdj
Baktım bende ilk o baktı ikincisinde ben daha napıyım başka napabilirdim sen söyle onun tanışmak istemesi lazım
Her şeyi de erkekten beklememek gerekiyor, zaten farklı bir zaman diliminden geçiyoruz, o an erkek gelip sana senden hoşlanıyorum dese ve sen de çirkef birisi olsan olay çıkarsan erkek rezil olsa. Erkek bundan da korkmuş olabilir.
Tamam şimdi desin tanışmak istedigini neden söylemiyo ben gidip ona desem senden tanışmak istiyorum diye o da gidip abime anlatsa neler olurdu biliyomusun 😀😀😀anlatmıyım benim için daha kötü
Ohoo iki taraf içinde olayın içine şiddet giriyor, bence sizin tanışmamanız ikiniz için de daha iyi 😂
Ama tanışmak istiyorum neden ulaşmak istemiyo abim hiç bişey yapmaz ona ne var sanki
Tamam işte, bu işler tek taraflı olmuyor, demek ki o tanışmak istemiyor, erkek severse dağları dahi deler sonuçta djdj
Doğru diyosun valla istese konuşurdu artık ümidimi kesip yoluma bakmalıyım
Bence de, üzücü bir ayrılık olmuş ama olsun, yak bir sigara 🚬 unut derdi kederi
Unutamam ilk kez bana karşı ilgisi oldugunu gördügüm biri olduya umutlanmıştım ama gelip geçiciymiş çok üzgünüm😢bir daha erkeklere güvenmicem
Ne alakası var, sen erkeklere güven ama bu sefer elindeki fırsatı kaçırma, hoşlandın mı hemen instasını bul yaz, ya da önünden geçip mendil at, ne diyeyim
Ya dalga geçme ya ilk o yapsın niye ben yapıyorum
Güvenemem bu kadar derin bakan birisinin hoşlantısı öylesineyse nasıl güveniyim
Hayır dalga geçmiyorum, işte her şeyi erkeklerden beklediğin için şu an üzgünsün. Geçmiş olsun
Ondan beklerim tabi ya terslerse ya biri duyarsa baktım ona bende bakmamdan anlamalıydı boş olmadıgımı ama istememiş bir anlıkmış demekki ne yapıyım kader
Heh bunu doğru dedin, nasibinde yokmuş, yapacak bir şey yok. Umarım bundan sonra karşına daha iyi insanlar çıkar 😇 have a good day
Thank you
You are welcome, başka sorularında görüşmek üzere 😄 o sorularda umarım mutlu sona bir adım daha yaklaşırsın djdjd
Kalbim kırık çok bağlanmışım böyle hayal etmedim bana aşık sandım 😐😐😐😐😐😐
Bir süre sonra alışırsın, üzülmeye değmez boş ver