Aşk İlişkileri 160 165 boy arasındaki kızlar çok hoş değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kilo olarak 50 55 kilo arası 160 165 boy arasındaki kızlar çok hoş değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 170'in altı kadın bile sayılmaz ne hoşu mk ya 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sen kaçsın ki ya Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl 1.55 Yorumla Soran +1 yıl Sen insan bile değilsin ki🤣 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Gerçekten 155 olduğuma inandın mı oysa kezban Türk kızlarını taklit etmiştim csfsgs Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Demek ki tc kızının çoğu insan değil csfsf Yorumla Soran +1 yıl Evet inandım türk hanzo erkeği inandım 🤣🤧 Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Yazık sana Yorumla
Tutkal45 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Yok ya eskortla bile görüşüyorum 11.70 olmalı. Kiloda varsa yandık 0 10 Yorumla Soran +1 yıl NASIL yani Yorumla Tutkal45 +1 yıl Cok kötü boy Yorumla Tutkal45 +1 yıl Eskort seçerken bile dikkat ederim 1.70 uzeri Yorumla Soran +1 yıl Sana iyi ESKORT seçmeler Yorumla Tutkal45 +1 yıl Kilo var mi Yorumla Soran +1 yıl Amcacım sen eskortlarinala ilgilen. Onlara sor "ben kaçıncıyim de" Yorumla Tutkal45 +1 yıl Para ile elbet bu işler biraz fazla verince bakirede buluyorsun Yorumla Soran +1 yıl Sana mutluluklar bakire eskortlarinla🙏 Yorumla Tutkal45 +1 yıl Ücretli görüşürsen sevinirim Yorumla Soran +1 yıl Sen bakire eskortlarinla ile görüş ve sevin amcacım 🙏 Yorumla
Mrtol1453 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. evet minyonlay çok datlı oluyoy ama 1.65 birazcık fazla. d 0 4 Yorumla Ozpembem +1 yıl 164 🥺 Yorumla Mrtol1453 +1 yıl @Ozpembem şeyyy ben 1.65'imde o yüzden öyle didim yokşa boyun çok güzel eminim çokda datlışındıy üzülme Yorumla Ozpembem +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla huseyin066 +1 yıl @Ozpembem Üzülme güzel:) Yorumla
anlatanlat Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. ülke geneli zaten ortalama 1 60 0 0 Yorumla
aaaenes Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Kilolu olmasalar taşlar.. 0 1 Yorumla aaaenes +1 yıl Taş gibiler geçen ki exim böyleydi kucaklamak harika bunları ya Yorumla
çısss122 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl 160 lar guzel degıl 165 ve sonrası iyi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 163 güzel değil mi Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. İyiler. 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evvettt çok tatlılar 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Boyun önemi yok ki 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hojdur ama benana 0 0 Yorumla
Ozpembem Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Eheeheh ben 164 😌 1 6 Yorumla aaaenes +1 yıl Kilon da 52 Yorumla Ozpembem +1 yıl @aaaenes 73 ya Yorumla aaaenes +1 yıl O da iyidir jsjs Yorumla Ozpembem +1 yıl @aaaenes vitesi r fkfkfkfkvkgkgkkv Yorumla aaaenes +1 yıl Napim ayıp oluyo öyle demesem olmuyo mu Yorumla Ozpembem +1 yıl @aaaenes 😊😊 timam Yorumla
Kitaplaraasigim33 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Evet yaa 0 9 Yorumla kitapçı11 +1 yıl Nasıl kitap seversin Yorumla Kitaplaraasigim33 +1 yıl Genellikle aşk konulu okuyorum Yorumla Kitaplaraasigim33 +1 yıl Fantastik ask dram seviyorum senn Yorumla kitapçı11 +1 yıl Klasik, yeraltı edebiyatı Yorumla Kitaplaraasigim33 +1 yıl Klasik aşk okudum bı kaç tane ama yeraltı edebiyatı okumadım hic Yorumla kitapçı11 +1 yıl Dövüş kulübünü sever misin Yorumla kitapçı11 +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Kitaplaraasigim33 +1 yıl 20 sn Yorumla kitapçı11 +1 yıl 24 ben de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
170'in altı kadın bile sayılmaz ne hoşu mk ya
Sen kaçsın ki ya
1.55
Sen insan bile değilsin ki🤣
Gerçekten 155 olduğuma inandın mı oysa kezban Türk kızlarını taklit etmiştim csfsgs
Demek ki tc kızının çoğu insan değil csfsf
Evet inandım türk hanzo erkeği inandım 🤣🤧
Yazık sana
Yok ya eskortla bile görüşüyorum 1
1.70 olmalı.
Kiloda varsa yandık
NASIL yani
Cok kötü boy
Eskort seçerken bile dikkat ederim 1.70 uzeri
Sana iyi ESKORT seçmeler
Kilo var mi
Amcacım sen eskortlarinala ilgilen. Onlara sor "ben kaçıncıyim de"
Para ile elbet bu işler biraz fazla verince bakirede buluyorsun
Sana mutluluklar bakire eskortlarinla🙏
Ücretli görüşürsen sevinirim
Sen bakire eskortlarinla ile görüş ve sevin amcacım 🙏
evet minyonlay çok datlı oluyoy ama 1.65 birazcık fazla. d
164 🥺
@Ozpembem şeyyy ben 1.65'imde o yüzden öyle didim yokşa boyun çok güzel eminim çokda datlışındıy üzülme
Teşekkürler 😊
@Ozpembem Üzülme güzel:)
Evet bana göre gayet hoş. 1.75 im ben.
ülke geneli zaten ortalama 1 60
Evet yatakta top gibi oynanır
Kilolu olmasalar taşlar..
Taş gibiler geçen ki exim böyleydi kucaklamak harika bunları ya
160 lar guzel degıl 165 ve sonrası iyi
163 güzel değil mi
İyiler.
Evet ideal
Evvettt çok tatlılar