Birine 'Senden asla vazgeçmeyeceğim' dediysen ve o kişi şu an hayatında yoksa vazgeçmişsin demektir. Yani yalan söylemişsindir. Sen bu yalanı kaç kişiye söyledin?

Birine 'Senden asla vazgeçmeyeceğim' dediysen ve o kişi şu an hayatında yoksa vazgeçmişsin demektir. Yani yalan söylemişsindir. Sen bu yalanı kaç kişiye söyledin?

Öyle olmuyor işte..
Vazgeçmiyorsun ama vazgeçmek zorunda bırakılıyorsun.. Sırf öyle dedik diye her şeyine katlanmak zorundaymışız gibi suistimal edilmemeli insanlar..
Vazgeçmek istemediklerimiz bizden vazgeçtiyse? Bu ihtimal her daim olduğundan kimseye tamamen teslim olamadım. Ama çok sevgi doluyken bir iki kadına bunu söylemişimdir.
Bunu söyleyen değil de karşı taraf vazgeçtiyse, konu farklı. Vazgeçmek istememek ile vazgeçmemek kararlılığı da farklıdır mesela. Ayrıca en güzel anlarda beylik laflar edip büyük konuşmaya gerek yok.
Birini senden asla vazgeçmeyeceğim diyecek kadar bağlanmak akıllıca bir hareket değil. Böylelikle onu senden vazgeçmeye teşvik etmiş olursun. Vazgeçmemek istememe ve vazgeçmeme kararlılığı arasındaki nüans bu.
Farklı düşünüyoruz. Yine de teşekkürler.
Cevap
5Cevap
Hiç söylemedim
neden yalan olsun
önemli olan söz değildir
önemli olan sözü söyleyen kişidir
Ben yalan söylemem, ben bunu söyledim ama ben hep yarı yolda kaldım
bir veya iki kişiye soylemiş olabılırım ya da bir kişiye iki defa söylemiş de olabilirim tam hatırlayamadım
Söylemedim yalan.
Soylemedim
Demedim
Kimseye söylemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?