Arkadaşlarıma karışmıyor, saat kaçta dışarı çıkarsam çıkayım bir şey demiyor, kıyafetime karışmıyor laf söylemiyor, bağırmıyor kızmıyor kıskanmıyor ve bu beni çıldırtıyor o mantıklı olmaya çalışıyor ama ben bana tepkisiz kaldığı için ona bağırıyorum o sadece susuyor bazen beni susturmak için sarılıyor itiyorum ama sonra üzülüyorum ne yapıcam ben bu nasıl sevgili ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSevgilin ya fazla modern davranmaya çalışıyor ya da sana olan sevgisi çok değil. Seven insan ne kadar modern ve rahat bırakmaya çalışsada sevdiği kişiyi bunu asla kontrol edemez çünkü sevgisi, duyguları bunun önüne illa ki geçecektir. Sanırım sizi gerçekten çok umursamıyor yani cidden dediğim gibi çok rahat bırakma hissi ve seni sıkmamaya çalışması ne yaparsa yapın sevgi ve aşk oldumu bunların önüne geçmesi laızm illa ki. Kaldı ki bu adam senin tek bir şeyine değil, hiç bir şeyine karışmıyor ben sevgisinden şüphe ederdim böyle birinin.
04 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıldır böyle ama 4 yıldırmı sevmiyor
- +1 yıl
O zaman fazla modern sanırım sevgiliniz ama anlamadım şey bağışlayın beni neden 4 sene bunu dert etmenizde şimdi dert eder oldunuz onu anlamadım. Gerçekten 4 sene çok uzun bir süre bence sevgiliniz fazla modern davranıyor ama bunu gene siz bilirsiniz aslında. Sizi olan sevgisini, yaklaşımını, davranışlarını
Soran+1 yılson 3 yıldır dert etmeye başladım zaten
- +1 yıl
Bilemiyorum açıkçası ben bu durumda olsaydım sanırım konuşur anlaşamazsam ayrılırdım sanırım çünkü bu öyle bir durum ki insan çok rahatsız eder.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılYahu niye kendinize karışılmasını bu kadar istiyorsunuz? Sana güvenmeyi, özgür olduğunda mutlu olduğunu görmeyi tercih ediyordur. Özgürlük, rahatlık niye batıyor size? Arkadaşlarına karışsa arıza çıkartırsın, gittiğin yerden evine döndüğün saate katılsa arıza çıkartırsın. Sana güvenilmesinin, sana hesap sorulmamasının değerini bil. Bir yere giderken kendisinden izin almanı bekleyen biri olsa daha mı iyi? Seni önemsememek, umursamamak değil, sana güveniyor. Bulunduğun yerde iyi ve güvende olduğunu bilmek ona yetiyordur. Yetişkin insanlar birbirinden izin almaz, birbirine haber verir. Yetişkin insanlar birbirinin sosyal hayatını kısıtlamazlar, çünkü birbirlerine güvenirler. En son baktığımda birine güvenmek suç değildi. Güven sarsıcı davranışta da kabahat davranış sahibinindir, güven duyan kişinin değil. Ona da sağdan soldan "bu kızı çok rahat bırakıyorsun" diyenler oluyordur. Rahat ve özgür olduğun için, kısıtlanmadığın için onun güvenini sarsacak bir davranışın olursa, "bana sahip çıkmadı, beni kıskanmadı" diye ağlama, çünkü önce sen kendine sahip çıkmamış olacaksın. Senin özgürlüğüne duyulan saygıyı boşa çıkarmış olacaksın. İlle de tasma mı hissetmek istiyorsunuz boynunuzda? Oraya gitme, şununla görüşme, eve dönüşte saat sekizi geçirme vs. Bu mu istediğin?
21 Yorumla- +1 yıl
EİG için teşekkürler, vallahi beklemiyordum 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dostum hayatıma aldıysam bir insanı güveniyorum demektir. Varsayalım o kişi benim. Sana güvenmiyeceksem neden seninle ilişki yaşayayım? Sen nasıl oturup kalkacağını, hayatında bir insan varken nasıl davranacağını bilmiyorsan suç karşı tarafta değil sendedir. Sen kavga edelim, liselim, barışalım tadında saçmalık istiyorsan bunda çocuğun suçu yok. Bence sen o çocuğa hafif geliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormalde olması gereken budur zaten ama sen ona bağırıp psikolojik şiddet uyguluyorsun. Umarım senin gibi bir p*slikten bir an önce kurtulur. Sende git psikolojik bir yardım al.
127 Yorumla
Soran+1 yılne alaka başına gelirse görürsün
Cevap sahibi+1 yılBaşıma umarım böyle saygılı, sevgili, bana güvenen bir insan gelir. 🙏🏻 Umarım senin gibi mahlukatlar bizden uzak durur. Cidden sorunlu birisin.
Soran+1 yılİyi aman al senin olsun
- +1 yıl
Benim 2 ilişkim oldu ikisinde de kıskanıyor sürekli arayı soruyordum neredesin gece 2 de niye WhatsApp a girdin falan filan diye darlıyordum.
Mesela benim bu yaptığım yanlıştı ama 4 sene sürdü iki ilişkim de
Benim kadar kıskanç olmasın ama bir ilişki de dozunda kıskanmak sahiplenmek normal ve gereklidir. - +1 yıl
iki gün sonra da boynuzu yersin
Cevap sahibi+1 yılKıskançlık içte yaşanır. Bunu karşındaki kişiye baskı , sözlü veya fiziksel siddet olarak gösteriyorsan hastasındir, güvensizsindir ya da özgüvensiz bir eziksindir. Ayrıca bu kız, bana hiç bağırmiyor , kızmiyor falan demiş. Yani bu kızında psikolojik sorunları var. Böyle bir erkek isteyen kızın acilen tedavi olması gerek. Küçük küçük tatlı kıskançliklardan bahsetmiyorum. Kızın bahsettiği seviyedeki kıskançlıktan bahsettim.
- +1 yıl
kıskançlığın ayarı olmaz oluyorsa da sahte kıskançlıktır
Cevap sahibi+1 yılHayır insanın karşısındaki kişiye saygısı, sevgisi ve güveni burada belli olur. Siz sorunlu ilişki seviyorsanız bilemem tabi. Tercih meselesi.
- +1 yıl
ne alaka
- +1 yıl
aldatmayı senin hemcinsinlerin yapıyor merak etme istatistikler belli
Cevap sahibi+1 yıl@rahmi59 alakası yok.
- +1 yıl
sorunlu mu dkfkfk anlarsın neymiş sorun
- +1 yıl
hee ayn
- +1 yıl
erkek çok eşli diyenler kimler
- +1 yıl
ee burada diyende çok
Cevap sahibi+1 yıl@rahmi59 Bir kadınım ve bu seviyede bir kıskançlık asla istemem. Yani insanlari genellemeyin. Sevildiğimi anlamam için böyle hadsiz davranışlara maruz kalmak istemem. Sevgiyi hissettirecek daha güzel şeyler var.
- +1 yıl
genelde erkekler diyor ayrıca colledge etkisiyle de erkeklerin aldatmaya daha meyilli olduğu kanıtlandı o yüzden boş yapma
- +1 yıl
bilim yanılmaz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
78Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinize sorun niye beni kıskanmıyorsun deyin bunun cevabının doğruluğunu ancak sevgiliniz verir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa hiç sevmiyor ya da gerçekten çok rahat
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Seven kıskanır, demek ki kiskanmiyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğrusunu yapıyor zaten bağırmamalı. kadına değer vermeli.
00 Yorumla
+1 yılBen seven insanın kıskandığını söyleyen taraftanım. Kıskanmak derken illa ki kötü bir şekilde kıskanması gerektiğini söylemiyorum. Hani nasıl söylesem dışarı çıktığında bile hayır bu saatte çıkma veya yanında kim olacak erkek var mı diye de sorabilir. Ben şahsen bu şekilde hiç kıskanmayan hiç sorgulamayan kişilerin gerçekten sevdiğine inanmıyorum 🤷🏻♀️
21 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten sevmese 4 yıl kalırmıydı benimle ama evet sorgulamıyor
+1 yılYahu ne istiyorsun daha 😅ya ben böylesine denk geleceğim yemin ederim başımda taç ederim taç. Unutma elin oğluna göre giyinmek zorunda değilsin o seni nasıl beğendi ise nasıl sevdiyse o şekilde olmaya devam...
35 Yorumla
Soran+1 yılsevse kıskanmazmı ya karışmazmı laf etmezmi
- +1 yıl
Yahu kıskançlık sevgiden kaynaklanmaz kıskançlık özgüven eksikliğinden kaynaklanır. Yıllardır böyle diye diye zaten kadınları kapatmaya çalışıyorlar.. ve gördüğüm üzere "sever kıskanır" yalanına kızlarımız bile kaptırmış kendisini.🤮
Soran+1 yılBenim iş yerimden yakın erkek arkadaşım var, onunla dolaşmamıza bile bir şey söylemiyor birbirlerini tanıyorlar arkadaşlar belki çocuğa güveniyor ama ne bileyim insan derki hayır bende geleceğim ama yok keyfinize bakın beni habersiz bırakma yeter diyor
- +1 yıl
Ya işte dedim ya asıl seven bu, çünkü sevgi kısıtlamak değil, sevgi özgür bırakmaktır. Zaten gitmek isteyen her türlü gider. Adam seni sıkıp boğup neden yorsun ki? Hem belli ki özgüveni var.
Mantığı şu "yapmak isteyen yapar ben onun hayatına niye karışayım"
Mesele bundan ibaret. Doğru adamı bulmuşsun. Tadını çıkar.
Soran+1 yılOda bunu söylüyor sevgilimsin seni seviyorum ama bu hayatına karışma hakkını vermez bana diyor, fakat ben biraz kıskanılmak istiyorum o çok sessiz eksik hissediyorum hastamıyım neyim
+1 yılNe saçma bir yaklaşım. Seven insan onu giyme, bunu giyme; orada sesin az çıksın, burada sesin çok çıksın, demez. Oraya gitme, buraya gitme; onu yapma, bunu yapma demez. Kimse kimsenin özgürlük alanını kısıtlayamaz. Kısıtlanılmak istiyorsunuz, içler acısı... Kısıtlayan insan bir gün size tecavüz eder; sonra boğar, öldürür. Parçalara ayırır kemiklerinizi, varile doldurup yakar. Ülkede örneği çok bu gibi vakaların ne yazık ki. Çok saçma istekleriniz var. Seven insan gözünden, gönlünden sakınır. Nefesinden sakınır.
Masaya yumruğunu vursa, elinde tesbih ile gezse, gömleğinin 3 düğmesini açıp; oturduğu koltukta bacaklarını pergel gibi açsa ve ağzından iğrenç sözcükler dökülse çok hoşunuza gider ama... Ne yazık size...21 Yorumla- +1 yıl
Rahatsız olduğu bir şeyi gayette isteyebilir. Senin yaklaşımın daha saçma.
+1 yılBu sadece senin sevgilin olayı değil şu an günümüzde zaten kıskanan insan hiç yok gibi bir şey Çünkü artık herkes bir boş vermiş bu insan ilişkilerinde özellikle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgilinden ayrıl. Sen böyle kendine güvenen aklı başında, olgun, kadınını kendiyle bir seviyede tutan, giyimine karışmayı kadına hakaret kabul eden modern görüşlü birini hak etmiyorsun. Git kendine kıskanç arıza, ileride sana şiddet uygulama potansiyeli olan birini bul. Senin mantaliten böyle. Ailenden çevrenden böyle öğrenmişsin. Başka türlü mutlu olamazsın.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Benimde hayatıma giren insanlar beni hiç kıskanmıyor kanka anlamadim valla bende 😅
11 Yorumla
Soran+1 yılseviyorlarmı
- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılartık bitmşsinz bence son zamanlar gibi seven insan azcıkda olsa önemser kıskanır dozunda
11 Yorumla
Soran+1 yıl4 senedir böyle
- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılDoğrusu bu zaten, şahsen benim ilişkim olsa ben de bu şekilde olmasını isterim. Bence çok irdeleme ve aşkın tadını çıkarmaya bak. Adam gibi adammış sevgilin.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Yaa bu durumu neden sevmemek ya da değer vermemek olarak görüyorsunuz?
Çok saçma.
Ben de kıskanan biri değilim özgür birakirim. Neden kisitlayayim ki?
Bence normal olanı bu.25 Yorumla- +1 yıl
👏🏼👏🏼👏🏼
- +1 yıl
Nerde var maço kıskanç kadına şiddet uygulayan tipler kızlar beni seviyor diye ona tav oluyor
- +1 yıl
Akıl fikir yok bu kadınlarda sevgi özgürlüğü kısıtlamak değildir aksine Özgür olmaktır
bu güvensizlikle alakalı bir durum değil kimisi koruyup kollamak ister ondan karışır kısıtlar kimiside başkalarıyla takılmandan zevk alır insanların düşünceleri değişiyor muhtemelen seni başkalarıyla paylaşma tarzında bir isteği olabilir
00 Yorumlaallahtan belanı mı istiyosun dicem ama, hiç uyarıda mı yapmıyo yani kısıtlamak güzel bişey değil tabi ama mesela başka erkeklerdende mi kıskanmıyo? durum öyleyse vahim.. seven insan kıskanır. aranızda ki sohbetin de önemi var
00 YorumlaKıskanmayan insan domuz gibidir. Sevmiyor, ilgisiz ve soğuk.
10 Yorumla
+1 yılKeçinin istemediği ot burnunda bitermiş 😀 istediğimiz hicbirsey olmuyor zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha ne istiyorsun. Ilık, süt gibi sevgili edinmişsin. Özgürsün.
10 Yorumla Millet benim neden sevgilim romantik degil neden benle ilgilenmiyo diye soylenir bu soruyu soranda kendi sevgilisinden memnun degil
Madem mutlu degilsin O zaman o sevgilinden ayrıl baska tanıdıklarına ayarlada onlar mutlu olsunlar birazda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. toksıt ılıskınız var... yakında ayrılır veya birbrinizin karakterıne saygı duyupp kabullenırsınız... boyle asırı fevri hareketlerın devam ederse buyuk ıhtımal senden ayrılır...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılkıskanması şart değil bi çok insan kıskanmayan sevgili istemezmi zaten kıskanmıyo olabilir bende kıskanmam niye kıskanıyım niye bi insanın kıyafetlerine hayatına karışıyım ki çok saçma
00 Yorumla Sıksa daraltıyor karissa ne hakkin var diyonuz ne kadar sacmasiniz ya. Ne istediğiniz belli değil gerçekten ya. Bu sebeple artık aşk yaşamıyor um.
02 Yorumla
Soran+1 yılsevse kıskanmazmı sevse karışmazmı ağzından tek laf çıkıyor sana güveniyorum , güvenmesin bana sorgulasın beni karışsın
+1 yılKıskansak başka kıskanmasak başka sevgili falan yapmayın artık sizde oturun evde haber magazini izleyin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılBence harika birini bulmuşsun canım canım tiriere girme degerinj bil sevgilinin 40 yilda bir cikar
11 Yorumla
Soran+1 yılherkes öyle diyor ama olayın içinde değiller dışarıdan öyle görüyolar
Aşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı. Ulan adam yapsa öküz olur yapmasa suç olur erkeklerden isteğiniz ne ne kardeşim ne yapsalar yaranamiyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. ilgisizse tamam sevmiyor diyebilirim ama yukarıda saydıgın seyler çocugun gayet aklı başında biri oldugunu gosterıyor bence.
00 Yorumla
+1 yılRutinleşmişte olabilir yani gittigin yerleri, çevreni biliyorsa artık ondan dolayı bir rahatlik umursamamazlik oluşmuş olabilir 🤔
00 Yorumla
+1 yılLütfen sizi gerçekten sevip sevmedigi konusu sorgulayin. Anlattığıniz belirtilerin ilerde.. büyüyerek ilgisizlik boyutu kazanması mümkün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yıl🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
10 Yorumla
+1 yılMüthiş bir sevgilin var
21 Yorumla
Soran+1 yılAl senin olsun
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Başkasıyla yapmadığın sürece sıkıntı yok bitti o devir erkekler uyandı
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor ya da aşırı beta. Onu erkek olarak görebiliyor musun? Ben seni sevdiğini düşünmüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyor, basitçe bu kadar.
İnsan sevdiğini kıskanır.
Seni sevmiyor. ya da başkasını daha çok sevip onu kiskaniyodur, seni kaybetme korkusu da taşımıyordur dolayısıyla
00 YorumlaSeven Kıskanır kıskanmıyorsa ya sevmiyordur ya da geniştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin mi baban mı? Bu dediklerini baban yapmıyorsa sevgilin niye yapsın?
00 Yorumla
+1 yılKıskanmayan erkek mi olur ya güzel kardeşim gibi geliyor bana böyleleri
00 Yorumla
+1 yılBeki sevmiyordur seven insan kıskanır karışır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yılufak kiskancliklar olmuyosa cok zor cok gecmis olsun
00 Yorumla
+1 yılDeğişik model böleleri de var alışmalısın insan kolay değişmiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok karışmamak lazım, rahat ne güzel işte. Ne kıskanacak, sanki iyi bir şey.
00 Yorumla
+1 yılDaha iyi işte illa kıskanmak sevgi belirtisi değildir yaa
01 Yorumla- +1 yıl
Sen kıskanılmak istemiyorsun sanırım
+1 yılawk manyakları sizi
düşman başınasın düşman
00 Yorumla
+1 yılbenimki de oyle aksam erkeklerle disari cikiyorum bi sey demiyor hatta kapali giyiniyorum daha acik giyinmemi istiyor sana daha cok yakisiyor diye
31 YorumlaYav erkekler ne yapsa suç kıskansa ayrı bir laf kıskanmasa ayrı bir laf karıssa aurı bir laf karısmasa ayrı bir laf kısıtlasa ayrı bir laf kısıtlamasa ayrı bir laf erkekler napsın ya herşeye bahane üretiyonuz
10 Yorumla
+1 yılHayvan lar dahi eşini kıskanır eşini sevgilisisini anasını bacısını sakinmayan kiskanmayan tek varlık başka yok o da domuzdur ve cennetin kapısında söyle yazacak deyyuslar giremez artık deyyusun kimlere dendiğini dememe gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDediklerini yapsaydı bu sefer de beni kısıtlıyor, sözel şiddet uyguluyor derdin. Tabi seni kıskanması güzel de herşeyin fazlası zarar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. seni asla sevmiyo 2. kıskanılmak istersinde abi birinin sana bağırmasını niye istersin kendine hiç mi saygın yok bağnaz kafa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi kendine sinir olup anlayışlı gibi görünerek daha ne kadar ileri gider acaba diye deniyor olabilir. Dozu kaçırma
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte rahatsız özgürsün neden karışsın emin ol karışması daha kötü olurdu sana güveniyor demekki bide bu gerçek var.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kıskansa yobaz falan derler, kıskanmasa çıldırıp soru soruyorlar şaka gibi 😂
Çok sabırlı soğukkanlı adammış tebrik ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın denen yaratıkları memnun edemezsiniz adlı çalışma olmuş
20 Yorumla
+1 yılRahat geniş biri ya sevmiyo ya da içinden swinger çıkabilir
00 Yorumla
+1 yıldaha iyi işte kıskanç erkeklerden nefret ederim ilk kocam biraz karışmaya çalıştı bende onu daha fazla sıktım sonunda ayrıldık kurtuldum şimdi rahatım
23 Yorumla- +1 yıl
@narkozxyz ne oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu tarif ettiğin erkeklere Deyyus denir.
Kıskanmıyor G**vat ta denir00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe kadardır ilişkiniz var. Uzun bir süreli ilişkiniz varsa seni sevmiyordur büyük ihtimal
00 YorumlaKıslanınca höxük kıskanmayınca güzel kardeşim ama sana katılıyorum bunu güvenle alakası yok seviyosa benimser kıskanır aksini iddi eden ya g. avatdır ya da o. osbu
00 Yorumla
+1 yılAdam güveniyordur sana ve birlikte olduğunuzdan beri böyle ise altında bişi arama, güven vermişsin adama
02 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıldır böyle
- +1 yıl
Bence bişi yok adamın yapısı boyledir
Ne zamandan beri ilgisizlik, mantıklı davranmak oldu. Bence her kadının sevildiğini görmeye ihtiyacı var. Sözle olmuyor bazı işler.
00 YorumlaDaha ne istiyorsun. Bırak karışmasın zaten. Karışıncada karıştığı için kavga çıkar.
02 Yorumla
Soran+1 yılkavga çıksın kızsın biraz belli etsin ama yok sesi yükselmiyor
4 senelik sevgiliymissiniz bence artık sana güveniyor
04 Yorumla
Soran+1 yılgüveniyor evette ne bilim evliler bile karışıyordur illaki
Soran+1 yılEvet
- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi