Sevgilimle aramda böyle bir konuşma geçti ciddi bir ilişkimiz var aileler filan tanıştı sevgilim Bulgaristan göçmeni. Arada karışıyor kıyafetlerime bende rahat biriyim sizce evlilikte anlaşabilir miyiz bu konuda?
Sevgilim kıyafetime karışıyor, böyle bir erkekle evlenilir mi sizce?
Şimdi bir resim ile örnek kıyafet atsaydınız net bir şey söyleyebilirdim. Şöyle ki yazılardan anladığım kadarıyla özellikle göğüs kısmının çok açıkta olacağını belirtiyor. Bir erkeğin buna karışması bence gayet doğal çünkü erkeklerin nasıl bir varlık olduğunu sizden daha iyi bildiği için bu duruma bu kadar tepki vermiş olması bence gayet normal ama çok aşırıya kaçmıyorsa ve dediği gibi abartı varsa göğüs bölgesi çok açık değil ve aşırı mine değilse bence giyilebilir. Dediğim gibi keşke örnek bir kıyafet olsaydı o zaman daha açıklayıcı olabilirdik.
Erkek arkadaşın haklı seni seviyor ve sahipleniyor bir nevi. Eşine başka bir erkeğin bakıp haz almasını hayallerini süslemesini istemiyor. Bunda sorun olacak bir durum. Şu an bazı kitlelerde açıl saçıl diye bir dayatma var. Düzgün bir evlilik ve aile kurmak isteyen bir erkek öyle açılma saçılma gibi olayları istemeyecektir. Sonrasında bazı kadınlar çıkıp iyi erkek yok diyor. Ne yaman bir çelişki.
Çocuk argo konuşmamış, kısıtlamamış üstüne seçenek sunmuş çok açık giyinmişsiniz demek sizden dolayı da kurmuş olabilir bu cümleyi yani gözükecekse rahatsızlık olabilirsin bi başkası bakabilir Allah aşkınıza sevgiyi buldunuz da bu tür durumlardan dolayı mı bitirceksiniz
@Aero_Space bu yönden hiç düşünmedim ama ne biliyim onu düşündüğü için öyle demiş gibi geldi galiba ben hep bu yüzden kayb etmişim canım gibi her lafa inanarak
Sosyal medya da orada burada sürekli açık seçik ol kocanı aldat vs. diye pohpohlanıyor. Yani günümüzde bu kadar aldatma ayrılık olmamasına şaşmamalı. Zaten o erkeğin kırmızı çizgileri varsa o çizgiler aşıldığında o kadını bırakabilir. Bu da gücünü kanıtlamış olur. Kadın bu sefer onu daha güçlü görüp daha çok isteyecektir ama geri dönmemesi lazım o erkeğin geri dönerse, kadın geri döndürdüm demek ki bana dayanamadı vs. diye düşünebilir.
@Aero_Space bilmiyorum ben şahsen kendi halimde takılıyorum kız arkadaşlarım kuzenlerim ailem hayatım bundan ibaret giyinişime de davranışlarıma da dikkat ediyorum ama biri için değil öyle yetiştirildim diye kimseye ihanet etmedim çok şükr şimdiye dek aldatıldım mı evet hemde 2 defa bunun sorumlusu ben miyim yine evet aşırı değer kendinden ödün verme buralara getiriyor kadın olsun erkek olsun aldatan insan şe refsiz dir ahlaksızdır burada da çocuk gayet haklı teprenince görüncek diyo zaten geniş biri değilse bunu istemekte haklı demek çok aşırı açık
"Bi de onlara bir sürü para veriyorsun dimi" dediği yerde koptum 😂🤣🤣 Çocuk çok güzel söylemiş kırmadan rahatsız oluyor demekki kendince haklı, ama sende istediğini giymekte haklısın. Kişiye göre değişir bunun cevabı ben açık giyerim illa diyorsan o zaman olmaz tabi.
Kıyafeti görmeden yorum yapmak doğru değil ama açıkçası erkeklerin geneli böyle. Yani ben de evli olsam, eşimin çok açık kıyafetler giymesini istemem. Zaten kötü bişey dememiş dışarıda açık giyinme demiş. Sen de buna gelemiyorum diyorsan evlenme o zaman..
Kiskanmasi gayet normal. Kisitlar zart zurt diyenleri anlamiyorum. Seven sevdigini kiskanir memenn gozukecek diyorsa demek ki cidden cok acik bir kiyafet. Ha yok ben gelemem boyle seylere giyerim istedigimi diyorsan o zaman olmaz bu iliski. Ilerde cok sorun yasarsiniz. Bosanmaya kadar gider kafalar uyusmuyor gibi
Adamın numarasını "memen gözüküyor" diye kaydet bu ne ya 🤮 memeden başka bişey yok offf nasıl katlanıyorsun. Yahu millet neler yapıyor biz hâlâ meme gözüktü derdindeyiz olmaz bundan seni bunaltir. Evlenince daha kötü olur.
Iyi de Türkiyede bir sürü sapık yok mu kadınlar bundan şikayetçi değil mi diyelim ki kız tek başına ve böyle giyindi başına bir şey gelse ne olacak? Şimdi diyeceksin ne olabilir? Çok fazla örneği var. İnsan sevgilisini korumak ister bu Özgüvensizlik değil sonuçta bir erkek kız arkadaşının her dk yanında olamaz ve Türkiye gibi bir ülkede yaşamak kadınlar için zor. Demek istediğimi umarım anlamışsındır. Ben giyimine laf etmiyorum kadınların istediği gibi giyinsinler kendi tercihleri de sapık dolu bir ülkede yaşamanın riski gerçeğini anlamaları lazım
@Alpi23 Beyler bu korumacılık değil dikkat ettiyseniz sürekli meme diyip duruyor acayip itici duruyor papağan gibi aynı şeyleri söylüyor siz kız olsanız sizde katlanamazsınız bu laflara
yaw he seviyor kızlar bu devirde artık. Karışmasın diyorlar karışmıyorsun sonra ne biçim sevme ne biçim Erkek diyorlar ne istediklerini onlar hiçbir zaman bilmiyorlar. Sevdiğinin kadının gediğine giydiğine konuştuğuna karışmayan erkeğe ojesi benden hediye olsun.
Ne bileyim yani haklı olsa bile konuşma böyle olmaz. Size kibarca ifadeler de bulunabilir. Sevmese bile bazen mazur görebilir. Tabi bu sizin aranızdaki için geçerli. Bende olsam bende kıskanırım ama dil bu olmamalı.
Ne kadar açık olduğuna bilmeden yorum yapmak doğru olmaz. Ama teşhircilik yapıyorsan bu şekilde kıskanması normal çünkü kendisi de bir erkek ve hemcinslerinin neler düşünebileceğini en iyi o bilir.
çocuğun söylediğine göre fazla açık bir şey giymişsin yani anlayamıyorum bu kadar dekolte bu kadar açıklık size ne katıyor? herkes size bakınca güzel mi hissediyorsunuz? türkiye’de yaşıyoruz hatırlatmak isterim
Çoğu seven kıskanır şöyle böyle demiş. Herkesin yaşam tarzı ve düşünce yapısı farklı. Karşımdaki insan benimle olmak istiyorsa beni değiştirmeye kalkmamali, hakeza ben de onu. Erkek arkadasinla fikirleriniz catisacak gibi görünüyor.
Yani karşılıklı dikkat ve özen isteyen bir konu bu. Ben rahatım ben özgürüm kimse karışamaz demekle de olmuyor. İllaki kadın erkeğine erkek kadınına fikrini söyler giyimi hakkında. Yeter ki orta yolda buluşulabilsin.
evlıık dusundugun kısıın görüşlerine özen göstermeyıp burada erkek arkadasını ben merkezlıgı gostermen normalmı?*zaten senden kaynaklı sağlıklı bir ılıskınız yok gibi gözukuoyr... bence yıpratma karsı tarafı
Kısıtlanmaktan, giyim tercihlerine karışılmasından hoşlanmıyorsan ona göre biriyle evlenmelisin. Nasıl olsa evlendik diye karışmanın dozunu arttırmayacağından emin olamazsın.
Ya tabiki evlenilmez bi kere bunj yapan sana saygi duymuyor gitsin baska dagda ceylan kovalasin tamam askim senj kıskanıyorum derde sen ben boyle istiyorum dedikten sonra bisey diyemez
aynı sevgilim gibi ya dndjfj çok açık çok açık diyip duruyor o da ilerdr daha çok karışır böyleleri ama sonuçta o da koruma içgüdüsü bende olsam istemem bi yeri görünsün
Yorumlara bak yvşak dolmuş her yer adam seni düşünüyor namusunu düşünüyor söylediği her şey de haklı adam bence tam evlenilecek adam bende böyleyim kısıtlamam bu kısıtlamak değildir
Seven erkek kıskanır, hiç kıskanmayan erkek ya adam değildir ya da sevmiyordur. Kadınlara örtünmenin farz kılınması eksik yaratılışlı veya kusurlu oldukları anlamına gelmiyor, kadınlar ezik oldukları için değil özel oldukları için bu şekilde emredilmiştir. Erkek arkadaşın doğruyu söylemiş.
İğrenç bir muhabbet. Rahat biriysen şimdiden tutumunu belli et. Biraz daha böyle devam ederse zamanla seni bastırmaya çalışır. Ne olursa olsun tercihlerine müdahale etmeye hakkı yok.
Hoşuna gitmese sormazdın ayrılırdın zaten. Kıskanması hoşuna gitmiş. İnatçı dik kafalı bir mizacın yoksa anlaşırsınız. Çocuğun üslubunu sevdim bu arada
Evleneceğim kişinin bu şekilde benimle konuşmasi rahatsız ederdi üslubunu beğenmedim bugün karışan evlenince etek bile giydirir uzun çok oluyorsa ayrıl
Adam gayet kibar şekilde bagirmadan hakaret etmeden uyarmış. Kiskananilir de. Demek ki kıyafet çok açık. Senin başka yerlerini başkası görsün istemiyor. güzel kardeşim değil en azından. Bence evlenilir
İşte böyle biriyle evlen bence seni kıskanan biriyle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Keşke bana da şöyle birisi nasip olsa senin gibi kezolara böyle iyi erkekler nerden denk geliyor. Adam uyarmis duzgun giyin diye sende gelmiş kısıtlar mi diyon. Yazık kafana
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sağlıksız bir ilişki. Sürekli meme meme meme.. bu ne yaa. Yaşlarınız küçük, bu yaşta elin ogluna böyle tavizler verip kendinizi komik duruma düşürmeyin.. daha alacak çok yokunuz var emin olun..
Seni kendini teşhir etmeye çalışıyorsun, adam seni kıskanıyor ki giymeni istemiyor... Bence adam haklı, sen böyle kendini teşhir etmeye meraklıysan anlaşamazsınız bence