Güncellemeler
+1 yıl
O benim fakemi takip ediyor bu arada kendi hesabından üstelik
Adama vahiy iniyor gibi resmen anlıyor ben olduğumu, hayır Kimseyi kabul etmiyor değil herkesi kabul ediyor ama sadece tanımadıkllarina geri takip yapmıyor ama herkesi kabul ediyor tek beni etmiyor soramiyorum da ona off
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İnsallah geberirsin yaa. Cok icten söylüyorum Senin gibi evli insanlari ayartan ap*tal oro*spu ordusu hic bir b*ok haketmiyor su dünyada..
İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı 😏
İkinci sınıf laf sokan ayse misin asko
Yazik beynine ya. Hesabini bilsem de adamin karisina yazsam.. Yazik karısına. Ama karısı diyorum sen her zaman ikinci planda kalicaksın askom. Gecici bi hevessin İsi bittiginda hevesi gectiginde naş sana. Onun bir karisi var bi süre kullanip aticak seniiiiiiii Kendini kullandırtmaya da merakli gibisin zaten.. . dd
İşte varos beynin var, it dedim aman köpekler kadar olamazsınız siz adamın karısı bilse ne olucak? Hiç bişi ayrılmaz da ekonomik özgürlüğü olduğu halde koca delisi öyle koca delisi kadınlar yatakta başka kadınla yakalasa eşlerini inanamazlar benim ikinci birinci olmak gibi derdim yok seviyorum sevdiğimle konuşmaktan mutlu oluyorum karisi bağlamaz beni zaten karısını aldatan adamla ben evlenmem bugün ona yarın bana takılıyorum
Hmm baska erkek kalmadi evlilere kaldın dimi varos..
Onun gözleri kimse de yok yakışıklı denemez ama gözleri büyülüyor onu değil gözlerini seviyorum
Hisler kuvvetlidir. İstemiyor ise bırak peşini ne öyle sakız gibi
Konuşuyoruz sevişme pllan yaptık ama sen bilirsin
@Butterflyy_0 amacım sevişmek zaten sadece arzuluyorum sevmiyorum 😅
Ruhun ezik. Açtığın hesaptan dahi anlaşılıyor olmalı.
Sensin ezik hesaplarım anlaşılmaz asla ama anlıyor bos hesaplar takip ediyor onlardan neden şüphe etmiyor
Hakikaten , genetik ezik.
Kes eline kız eli değmemiş tek elçi sümsük
Çevirmeni var mı bunun?
Yanlış anlamada evli biriyle ne işin var , hemcinsine neden ihanet ediyosun
Neden basitsin? Beklentin nee
Sanane sütten çıkmış ak kaşık pakize
Kimsenin kocasına gözümü dikmedim çok şükür. Kimsenin kocasının peşinde koşacak kadarda alcalmadım. Sütten çıkma ak kaşıkmıyım "evet" gururla söylüyorm. Ama senin gibi düşük insanlar yüzünden kadın kadının düşmanı oluyor. Ucuzsunuz...
Tatlım nikahsız birlikte olan kadınlar da zina yapıyor haberin olsun onu yaptıysan kendini masum sanma ve Kimseyi kınama valla kınadığım her şeyi HD olarak yaşattı bana Allah neler neler bir ara şey derdim kankasiyla sevgili olan kızlara yollu aptal midesiz derdim insan kardeşim dediği biriyle nasıl sevgili olur derdim lise de kankama aşık o! mustum evli erkeklerle olan eski arkadaşıma bir dolu hakaret ettim başıma geldi ne dediysem hiç kınama diycem de yok sizden olmaz
Neyin ne olduğunu bilen yaştayım ama sende herkesi seninle aynı düşüklükte olacağını sanıyosn sanırm. Hiç bir insan için karakterimi, kişiliğimi düşürmem ben, öyle de oldu şimdi güzel br yuvam var ama senin gibi utanmazlar yüznden oluyo zaten bunlar. Kadın, kadının düşmanı oluyor artık. Adamda sende tez vakitte geberinde karısının varsa çoluğunun çocuğunun rıskına haram ve leke bulunmasın..
Boş insan
Peşini bırak bir sürü bekar var
Korkuyor
Sadık
Benimle sevişmek istediğini söylüyor sadık hmm
Sana sadık
Ne alaka Allah aşkına
Riske girmiyor
Benle konuşarak riskte zaten
Daha fazlasını istemiyor. Sen ona ne kadar yakınsın
Benim fakemi takip ediyor ama
Anlamıştır
Anladı net ama kendisini şahsi hesabından takip ediyor risk alıp benim. Takip etmeme izin vermiyor
Çalışanı mısın sen
Adam işini biliyor
canım işte da