Bekarlar için evlilik cazip bir şey mi?

Evlenmeye çok hazırlar
İstiyorlar ama korkuyorlar
İstekli degiller
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bekarlar için evlilik cazip bir şey mi?

Bence yeni nesil adetlerden uzak durmaya daha yatkın. Rahatlığa daha düşkünler. Aileleri zorlamasa evlenmez, gezip tozarlar. Çocuk isteği olmasa zaten en mantıklısı da bu.
İnsanların bencil ve çıkarcı olduğu bir ortamda, ben olumlu bakmalarını tavsiye etmiyorum. Çevremde gördüğüm evliliklerin yüzde 80 kadarı sıkıntılı. Ya sürekli sorunlar yaşanıyor, ya da bezmişler, boşvermişler. Evlilik, herkesin mutlu ve sorunsuz şekilde yürütebileceği bir ilişki modeli değil. Birine kapılıp bir hevesle evleniyorlar, 5 yıl aynı çatı altında yaşayınca ilişki b*ka sarıyor.
Katılıyorum
EİG için teşekkürler 🙂
Ben sonsuza kadar düşünmüyorum ilk sen evlenirsin diyenler oldu zamanında ama aradan seneler seneler geçti karşıma doğru insanlarda çıktı yinede istemiyorum ilişkinin heyecanı kaçıyor bence heyecan ve eski ilgi yoksa ben devam edemem sahsen
Evlilik istememe nedenimin yüzde ellilik kısmı bu bebek yapmak zorunda değilim benim için ayak bağı gibi bişey
Bekar kızlar hepsi evlenmek ister. İstemiyorum diyeni yalandır. Cazip olup olmadığını evliler söyleyebiliyor. Bekarlar bir hayal atlıyorlar. Ailelerde evlensin diye gözünün içine bakarken napcak … mecbuuur 😂
Cevap
13Cevap
Günümüzde bekarlar evlenmek istemiyor. İstedikleri hayati zaten yaşıyorlar. Gereksiz lüzumsuz görüyorlar...
Çocuk için anca işte. .
mutluluk verici olarak bakıyorum
bunlara ek olarak ayrıca kadın da bir işte çalışıyor. hakikaten çok ağır geldi bana bi farkındalık yaşıyorum yaa... bu ne be böyle...
eşim evin temizliğini yapıyor, akvaryumların bakımı eşimde. kalan tüm ev işi bende.
işte birlikte çalışıyoruz.
bişey diyim mi... evlilik zor da olsa gene de bana göre bekarlıktan iyidir. bekarsan nasıl olacak biliyor musun, böyle dünyayı gezeceksin, değişik kültürler yerler insanlar tanıyacaksın. yani seni belli bir yerde köklendirecek ailen yoksa, o zaman özgürlüğünün sınırlarını sen kuracaksın.. anca öyle güzel olur bekarlık. ama sabah işe git akşam gel eve. hayatında değişik bi şey olmasın. şurdan şuraya gitme. eeeee? nesi sultanlık bunun? ne farkın var evli insan düzeninden? bari evlen de kursağına sıcak çorba gitsin, gece sarılacak bir eşin olsun yani... anlatabilmişimdir umarım
Iyi anlattın.. Ama evlilik uzun vadede test edilirse doğru sonuçlar ortaya çıkar. Ilk yıllarda genelde uyumlu olunuyor.
İlişkide zeka ve uyum varsa uzun süren bu maratonda ilişki hem az yıpranır hatta zaman onu guclendirebilir de.
Ama aksi durumlarda çok yıpratıcı zorlayıcı sınırlayıcı olur.
çok haklısın.
kaderciyim ben. kaderde varsa... neye yarar üzülmek... yaşarız başımıza geleni bi şekilde.
Doğru dedin.
Herkes doğru kişiyi bulup evlenmek ister. Fakat mesele dünyada doğru birinin olup olmaması
Bu yüzden kendime bile bazen "sen ne kadar doğrusun ki, karşındakini de öyle istiyorsun" der sorgularım.
Evlilik lükstür ama gereksiz bir lükstür bildiğin altın klozet bile daha mantıklı geliyor bana😁😁😁
Erkekler için yükseliyor ama kadınların her yaşadıkları kötü deneyim bize patlıyor
Küçük memeli garı bulduk da biz mi evlenmedik laaa 😝
Karakteri düzgün, merhametli birini bulan kaçırmasın bence gösteriş zenginlik bunlar boş önemli olan sana huzur verecek adamı bulmak gerek.
Bu yüzden kadinlarin evlenme yarışına girmesini anlamiyorum.
3 şık da cevaptır. Kişiden kişiye değişiyor. Ya gurubuna göre bekarların düşünceleri değişecektir.
İmza olarak bakıyorum. Çok acayip şeyleri değiştiriyor o imza.
Kadınlar için evlilik çok kolay erkeklerin evlenebilmesi için en az 300k Para gerekiyor.
Evlendiğin kişiye göre değişir
Çok gerekli değil bence evlenmeden de yaşanabilir hayat paylaşılabilir, doğada evlilik diye bir şey yok ama istiyorsa değecek biriyse evlenilebilir
Evet o yüzden evliliğe gerek görmüyorum zaten seven insan evlenmeden de yaşar sevdiğiyle
Öylesiyle boşanmıcaksın boşanmaktan beter edeceksin
Yabancı kızlarla olabilir çünkü gerçekten sevildini hissettiriyor sana Ruslar favorim
Toptan fiyatına seks alımı.
Farklı renk poşetlerde başka tad veriyor diyor ama kadınlar 😂
İstiyorlar ama korkuyorlar.
Ağızları sulanıyor 🤣
evlilikten korkuyorlar
Bence bakmıyorlar gibi
Ciğer gören kedi gibi xdxdxd
Vakit kaybı.
Korkuolar
bakmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?