1 haftadır konuştuğum biri var, beni ilkten görür görmez sevdiğini evlenmek istediğini söyledi. Ardından 2-3 gün sonra buluştuk, ben arkadaşımlaydım oda kendi arkadaşıyla geldi buluşmaya. Gayet rahattı, ama ben yapım gereği çekingen davrandım biraz. Beğendiğini belli etti bana bende onda belli ettim. Buluşma güzel geçti, eve geldim yazdı bana konuştuk vs. Sonrasında diğer gün hiç iletişime geçmedi bi harekette bulunmadı bende konuştum bunla. Dedim hareketlerine dediklerin birbirine uymuyor. Oda işi olduğunu söyledi ondan yazamamış. Bana ‘’Seni beğenmediğimi düşünüyorsun ama yok öyle bir şey’’ dedi. Ve yok şu erkekle konuşamazsın bilmem ne yapamazsın diyip durdu. Arkadaşlarını da uyarıyordu bana yenge desinler diye, ben dedim ne yengesi ya daha 4 gün oldu tanışalı zamanla olur bu işler diye sitem ettim. Oda tamam dedi sonra konuşuruz yazmıştı. Ama daha yazmadı bana. Acaba benden mi bir şey bekliyor? Veya bana alındı mı? Ona istediğini vermedim diye?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seni yiyor bildiğin. Bir dknı harcamaya değmez kişilik. Zaten iki üç günlük tanışmada evleneceğim diyosa yalanın daniskasıdır
Evet ama ne bileyim bende makara yapıyordum bi anda ciddi olmayı istemeye başladım. Ama ondan bi adım gelmeden olmaz. Şimdi de napcağımı bilmiyorum..
Böyle hissetmen normal. Hayal kırıklığı oldukça kötü hissettirir. Beklentiye girmemelisin. Beklemek insanı yanıltır. Normal şartlarda kale almayacağın insan gözünde değere biner sakın buna aldanma. İlerleyen süreçte hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya devam edebilir ya da konuşmadığınız için seni suçlayabilir. Bunlara da aldanmamanı söyleyebilirim. Umarın senin için en iyisi olur
Çok teşekkür ederim sağol 🙏 Evet hayal kırıklığına uğradım ama tepkimi söyledim ona en azından ve ona istediğini vermemiş oldum. Ben yazmıcam hiçbiyerden de çıkarmadım normal hayatıma devam ediyorum. Böyle de yapmam doğru değil mi? Onun illaki yazıcağını biliyorum. Elinde oyuncak bulmuş kaybetmek istemez ki. İnadına da yazmıyo ama onunda farkındayım..
Umursamaman en güzel tepkidir. Yazsa dahi sal gitsin
Teşekkür ederim sağolun, öyle yapcam inşallah
Seni beğenmemiş yavaş yavaş bağını koparıyor işte
İyi de bağını koparmak isteyen kişi buluştuktan sonra yok bilmem ne bu erkekle konuşamazsın diye sinirlenir mi? İlgi alakalı davranır mı? Sadece işte dedim bana yenge denmesin 4 günde ne yengesi dedim oda tamam dedi ama daha yazmıyor
Seni bunaltıp kaçırmak için yapıyor kıskançlık
Çok saçma ama ya
Boş ergen muhabettleri yenge ne ya 4 günde aceleyle başlayan ililkşki çabuk biter bunu unutma buna alınması bile saçma bence önüne bak daha iyilerini bulursun eminim
Sağol da ben anlamadım cidden niye böyle davranıyor. Hem beni kaybetmek istemiyor gibi davranıp hemde yazmıyor.. Napsam sence
Bak haddime değil ama bence yazma o sende hemen ona okey de ve hemen bi ilişkiye başlayın istiyo ana daha tanımıyosun bile bu kadar acele davranması saçma bence. Sen o bişey yapmadan yazma
Estağfirullah yazmıcam zaten şu an. Bir tarafları zaten kalktı daha da kaldıramam. Galiba ona he demediğim için böyle yapıyor. Ama yazıcak illaki dimi bana öyle geliyor
Hahah umarım hayırlıysa yazar ama biiz naz yapmayı severiz yapımız gereği fazla abartmadan , en ufak bir nazında bile istemiyosa zaten istemesin ama inşallah yazar
Haha evet çok teşekkür ederiim inşallah hayırlısıysa tabi
Allah hepimize hayırlısını nasip etsin 🤲❤️
😊❤️🙏
😘😘
uzak dur seni sevdigi falan yok
Ne istiyor peki amacı ne? Ta benim için uzaktan geldi geçen
Tam bi sorunlu bence
Evet yaa
Bencede