Telefonda kiminle konuşuyosun dedim, o kızın ismini söyledi sonra ben sinirlendim ve trip attım elini bıraktım, elimden tuttu ve bana sarıldı : beni kıskanman çok hoşuma gidiyor çok tatlı görünüyorsun sinirlenince ~ dedi
Sizce doğrumu?
Sizce doğrumu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kesinlikle soğutan bir davranış. Bu şekilde kıskandırmaya çalışması ne kadar düşük bi hareket
ya gerçekten onunla konuşursa ne yapacaksın? böyle şaka mı olur
Bence soğutucu bı hareket
O sevgiliden hayir gelmez inan bana
ayrıl gitsin
Neden?
unutmamış
Yaşlar kaç
21 20
Yani arada sırada yapıyorsa tatlı olabilir ama sürekli böyle kıskandırmaya çalışıyorsa sinir bozucu
Hayır bugün ilk kez yaptı
burada bazı kişiler unutmamış hala onu diyolar, haklılarmı sence?
Yani şöyle sonuçta eskiden de olsa hayatına girmiş birisi aradan 50 yıl da geçse unutması mümkün değil. Anca hafıza kaybı geçirmesi gerekiyor. Ama sevgi anlamında ona karşı bir şeyler hissettiğini düşünmüyorum. Eğer onu seviyor olsaydı seninle değil onunla olurdu. Ve kıskandırmaya çalıştığı sen olmazdın onu kıskandırmaya çalışırdı. Onun adını vermedi pek hoş olmamış keşke tanımadığı bir isim sallasaymış ama olan olmuş sonuçta.. Senin de eski sevgilisini bildiğin için böyle bir şey yaptığını düşünüyorum. Bence art niyet arama, onları dinleme. Zaten ilk kez yaptı demişsin. Bir süre gözlemle hareketlerini, telefonu saklıyor mu eski sevgilisinin hesabı instagram arama geçmişinde var mı, fake hesabı var mı falan bunları biraz gözlemle ama şüpheci yaklaşma. Her fırsatta bakma yani sadece denk gelirse göz ucuyla bakarsın. Ama tekrar söylüyorum ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum..
Evet evet arkadaşım da sizin söylediklerinizi söyledi bana, en çok ta onu sevseydi seni kıskandırmazdı ve yanında olmaya çalışmazdı dedi
maalesef şimdi şu an gördüm, onun açtığı satış sayfasındaki tüm postları ex sevgilisi beğenmiş. Bence gerçekten konuşuyorlar. Dün ben ona sordum, onun benden haberi var mı diye? O hayır dedi. Sonra ben ona trip atınca elimi tuttu falan. Bence ayrılsam iyi olucak)
Ay gerçekten çok üzüldüm. Karaktersiz.. Çok geçmiş olsun ya. Umarım karşına çok çok çok iyi insanlar çıkar. Lütfen üzme kendini, yol ver gitsin böylesine en güzeli 🙏🏻
Canım çok yandı :)
Teşekkür ederim bu arada 🙏🏼❤
Yani o da varda iste
Yani o kızladamı konuşuyo?
Yok cqnim oyle degil de dahq aklında o kiz
Benle 4 yıldır birlikte 😏
Ben olmayınca bana yalvarıyor resmen onunla barışmam için
Seni seviyordur kizim ona bisey dedigim yok qmq belli ki biseyler var onu hatırlatan onw ve ozlemini cektigi yaslariniz kac sizin
20 21
Imm seks hayatıniz var mi
Hayır sadece öpüşüyoruz
Peki o kizla yqpmis mi