Güncellemeler
+1 yıl
Beyni olan arkadaşlar görüş atsın
Kendisiyle önce arkadaştık sonra bana açıldı ve benden hoşlandığını söyledi. Henüz bir aylık bir ilişkimiz var. Benimle ilgilenmesi, onunla konuşmak hoşuma gidiyor. Ama bu onu sevdiğim ya da ondan hoşlandığım için mi oluyor yoksa sadece ilgisi mi hoşuma gidiyor anlayamıyorum. Bazen kendime yakın bulup bazen soğuyorum. Bazen bazı hareketleri itici geliyor bazen çekici buluyorum, ne yapabilirim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunu bize sorman saçma bunu kendine sorman lazik
Sevmiyorsun anlaşılıyor
Nasıl anlaşılıyor
Bunu başkasına sorduğuna göre
Acele etme anlayacaksın er ya da geç
Nasıl anlarım yaz 2121 e gönder
Sevmiyorsun
Neden
Bazen çekici bulup bazen soğuman saçma insan karşısındaki kişiyi seviyorsa hem iyi hem kötü ozellikleriylede sever
Peki sevmek için erken değil mi sence 1 ay
Peki ben sana bir soru sorayım arkadaş olduğunuz zaman diliminde ona karşı bir şeyler hissettin mi yoksa sana açıldıktan sonra mı fikirlerin değişti neden kabul ettin sevgili olmayı
Arkadaşken ilgimi çekmişti özellikle ilk tanıdığım zamanlar.
İlgini çektiği için kabul ettin o zaman ya zamanla seversin ya da sevemezsin ama iki türlü de karşı tarafın üzüleceği kesin bu şey görücü usulü evlendirme gibi bir olay onda da ilk görüşte aşk sevgi olmuyor aynı evde yaşadıkça birbirlerini seviyorlar
Seversem neden üzülsün ki?
O bana çok sıcak davranıyor. Daha çok yeniyiz ama annesine benden bahsetmiş. Bana ilk açıldığında çok düzgün biri olduğumu söylemişti. Ben duygularımdan emin olamıyorum ama.
Sevmek o kadar kolay değil seversem ile keşke olsa onunla sevgiliyken onu sevemezken hayat öyle bir şeydir ki gidersin boktan birine aşık olursun üzülen taraf karşısı olur iyi düşün taşın ona değer verdiğini görüyorum çocukta iyi saf temiz birine benziyor umarım
Evet üzülmesini istemiyorum. Daha önce aşık olduğum kişiler oldu. Ama aşık olduğumda hiç yüzümün güldüğünü hatırlamıyorum. İşkenceydiler resmen. Bu sefer aşık değilim. Ama tuhaf hissediyorum. Ona bu durumu yansıtmıyorum, sıcak davranıyorum şu an gayet mutlu. Ama ben mutlu olabilir miyim bunu bilmiyorum.
Aşk insanı usandırır yorar üzer ama sevgi bakidir sonsuzdur işte zamanla sevebilirsen ki benim de seninkine benzer bi ilişkim olmuştu kız beni tam tamına 8 ay sonra sevmeye başlamıştı ama o 8 ay içerisinde bana neler yaşattı ki beni sevmeye başladığı an ben soğumaya başladım bunları anlattım ki belki kafanda bir şeyler oluşur. Keşke baştan kabul etmeseydin arkadaş olarak devam etseydiniz çok mu yalnız hissediyordun?
Yalnız hissediyordum ama onu da beğeniyordum. Ben ilk kabul ettiğimde karakterlerimizin biraz zıt olduğunu ama deneyeceğimi söyledim ona. Hiçbir zaman seviyorum demedim az çok çözdü zaten beni. Ben hislerimi çözemiyorum sadece ama mutsuz da değilim sanırım.
Akışına bırak o zaman duygularından emin olduğun bir an gelecektir o zaman doğru kararı verirsin