Ben gerçekten pek çok insana göre kültürlü biriyim ve ne zaman bir erkekle konuşsam, şaşırıyorlar, fark ediyorum. Sanki kültürlü oluşum onları etkiliyor gibi.
NOT:bunu kendimi övmek için demedim
Ben gerçekten pek çok insana göre kültürlü biriyim ve ne zaman bir erkekle konuşsam, şaşırıyorlar, fark ediyorum. Sanki kültürlü oluşum onları etkiliyor gibi.
NOT:bunu kendimi övmek için demedim
aşırı çok seviyorum öyle hanım efendilerden mesela tiyatro opera müze tarzı yerlere gitmek çok isterdim öyle bir arkadaşım olsa
Cevap
14Cevap
Evet tabi ki zeka önemli benim için
Herkes hoşlanmaz
Bu işlerle uğraşanlar hoşlanır
Erkeklerin çoğu senin yanında yetersiz hissedwe
Ve kültürlü kız yok
Bu çok şaşırtıcı ve etkileyici
Kızlar genelde dedikodu eder
Kültürlüler okeydir ya. İyidir. Fikir alabilirsin, bişi sorabilirsin. Ama bu hoşlantı farklı bişi. Kültürle alakası yok.
Kültür bizim için önemli ama iş erkeğe geldiğinde bu onemsiz biz tipsiz olduğumuz sürece bizim kaderimizde kimse olmaz kardeş
Hoşlanır ama poposu ve göğüsleri dolu solu olan ince belli çekik gözlü hatunlara giderler
Hoslanir , fakat bunu kibire ve ustunluge cevirirse , bundan kiz erkek kimse hoslanmaz
Ben çok hoşlanırım zaten sapyoseksuel olduğum için hiç ilişkim olmadı
Bir insanın kültürlü oluşuna neden şaşırılır ki
İlgimi çekmeyen bir konuda kültürlü olması etkilemez. Konu önemli
Evet özellikle de ne istediğini bilen zeki neseli cana yakın ve entellektuel kızlara bayılırım busra öyleydi mesela her konuda bir bilgisi vardı yani
Bir tane kadin gormedim kültürlü, bulursam sen gibi birisini mumyalayip sakliycam
Kültürü altında ezilmiyorlarsa hoşlanırlar tabi
Nasıl yani?
Senin karşında kendini kültürsüz/bilgisiz hissederse bu durum hoşuna gitmez
Aşırı kültürlü ve zeki hic bi kiz tanımadım
Neden hoşlanmas8n
bazıları diyelim
Evet benim hoşlandığım tip
canım insanlarla takiliyosun cunku
Küfürlü kızlardan hoşlanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?