Çok sevdiğim 1 seneye yakın görüştüğüm kız vardı ama o beni hayvan yerine bile koymadı her türlü sohbeti yaptık biz arkadaşız biz arkadaşız dedi ve cilveleşme gülme emojisi atıyordu ve şimdi birini bulup hesabını kapattığını söyledi yazıklar olsun biz sanalda olsa herşeyi yaşamış mutlu olmuştuk bir gün bana bırakmayacağını bile demişti bu kişi kendi sorunlarını hallet görüşelim diyen kişi , Artık dünyadaki bütün kızlardan nefret ediyorum hiç yüzlerine bakmıcam konuşmayacağım odamda inzivaya çekilip rahat bir biçimde ölüp gideceğim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bi kız yüzünden tüm kızlardan nefret etmek oda güzelmiş
Hani bir laf var ya tüm erkekler aynısınız işte onun gibi hepsi de aynısınız nankörsünüz çok kötüsünüz benim için bitti her gün yolda yürüken kız gördüğümde başımı yere tutuyorum metroya bindiğimde yanımda otursa biri kalkıyorum bundan sonra böyle hiç birinin iyiliğine inanmıyorum artık
Takma düzelir
Bütün kızlar aynı fitne fesat dolusunuz hepiniz
Dök içini rahatla
sen dahil bütün kızlardan nefret ettim kalbimi hareket ederek kırdı bi de lanet olsun hiç mi yaşadıklarımızın bir kıymeti bir anlamı yoktu bir kız kalbimi çok yaktı hep yakacak bende dünyadaki bütün kızları yakardım da işte elimden gelen bana düşen görev hepsinden soğumak yüzlerine dahi bakımıcam
O kızı bırak Allaha havale et seni sevse seni kırmazdı
bir erkek olarak üzülmek değil bir insan olarak üzülmek beni çok kırdı çoook öyle şeyler söyledi ki burada anlatamam 1 senemiz Instagram da görüşmeli geçti hepsi yalanmıydı artık bitti gönül defteri kapandı bakkaldaki kadına bile para verirken bakmıcam banka da kadın memura bile bakmıcam sizlere bakınca hep onu görüyorum lanet olsun artık inanmıyorum bütün kızların Allah belasını versin bana göre yeter nefret ediyorum hepinizden
Beddua etme sana döner
Bir gün bu soruyu açıp açıp güleceksin, bunun garantisini veriyorum.
kız arkadaşım hiç bir zaman olmayacağı için evet muhtemelen gülüp geçmeyeceğim
Hiçbir zaman hemde. 🤔😄 O dediğin imkansız, ne yaşarsan yaşa küsme tecrübe gözüyle bak ve ders çıkar sadece.
küsüyorum çünkü bir kız kalbimi kırdı sizin cinsiniz ve bana göre hepsi aynı hepsinin gözleri fitne fesat dolu hepsi çok kötü ders çıkardım bundan hiç bir kızla görüşmeme gibi bir ders çıkardım 1000 acı çekeceğime her gün 1 çekerim daha iyi
Fikrin değişecek ve dediğim gibi gülüp geçeceğin bir anı olarak kalacak o yüzden çok bir şey demek istemiyorum.
nasıl böyle konuşabiliyorsun kalbimi öyle kırdılar öyle böyle değil insanlığıma hiç sanmıyorum nasıl bu kadar konulabiliyorsun bana kalsa bütün kızları dövücem
Çünkü geçecek bildiğim için. Şu an öfkelisin, zamanla yok olup gidecek. Ve genelleme yapıyorsun çünkü çok taze, bir gün birisi tüm bu nefreti bitirecek buna inan.
Sen beni tanımıyorsun ben sözümün eriyim büyük yemin ettim kimseyi hayatıma almaya niyetim yok öfke ile alakası yok hıncım hiç bitmeyecek görürsün para vermek için markette bir kadının daha yüzüne bakmayacağımdan emin olabilirsin hastane ve banka çalışanları için bile artık hiç bir kızın dürüstlüğüne inanmıyorum o kişi nah dindirir baktıkça nefretimi görürüm
Biz ne yaptık?
Kız olman yeterli cinslerinizden artık nefret ettim büyük yemin ettim hiç birine merhaba demek için bile yüzüne bakmıcam konuşmucam anam da yok kız kardeşimde hayatta hiç bir bayana bir ses çıkarmıcam
Aferin.
saol