Bu adam niye değişik davranıyor sürekli?

Şirketten birisiyle tanıstım 3 ay önce, ilgiliydi. Her şeyimi soruyordu, eve bırakıyım mı, hiç arkadaşın yok mu, haftasonu napıyorsun vs, bir keresinde de “umudunu kaybetmiş bir erkegin karsısına cıkabilecek en iyi şanssın” dedi. Ama böyle söyleyip kendine çekip bi anda ben “gidiyorum, sıkıldım” vs yapıp bir anda gidiyordu çay, kahve içerken. Sonra memlekete gitti 2 ay önce, bu sürede de biraz konustuk. Geçen hafta gelmiş, ben de ofiste yoktum. “Ofiste misin, laflarız “diye sordu durdu. Ama birisi onun hakkında “bütün kızlara yürüyor “ dedi. Kafam karıştı. Dün ofise gittigimde yanıma geldi, ayak üstü konuştuk. Mola verelim çay vs içelim diyemiyor. “İnstagram kullanmıyo musun artık, pek göremiyorum seni “ dedi. Ben de sıkılınca kullanıyorum dedim. Bilerek onun hiçbir storysine bakmadım, bir şey de paylaşmadım son zamanlarda o lafı duyunca. Telefonuna da bir sürü mesaj gelmiş dedi. Üstten wp bildirimi gelmişti o ara. Bugün de sabah yanıma geldi “parfümün değişmiş” dedi. Güleryüzlüydü, bana işle ilgili yardım etmeyi teklif etti.
Bu adam niye değişik davranıyor sürekli?