Sevgilim A101'de çalışıyor. Çok yoğunmuş, konuşamıyoruz. Abartıyor muyum?

Sevgilim A101 de çalışıyor. Oranın çalışma koşullarını bilmiyorum ama çok aşırı yorulduğunun farkındayım. Palet kaldırma, indirme sayım vs çok fazla oluyormuş. Haliye konuşamıyoruz da en son dört gün önce aradım. Eve gelince de direkt uyuya kalıyor. Benimle ilgilenmiyor diye çocukça zırlayacak halim yok elbette fakat onu anlamak istiyorum iyice. Çalışma koşulları gerçekten çok mu zor arkadaşlar bu durum normal mi? Kaç gündür hastayım mesela merak edip aramadı ama mesaj atıyor. Benden uzaklaştığını hissediyorum. Kavga etmek de istemiyorum çok yoruluyor düşüncesindeyim. Ama şöyle de düşünüyorum hiç mi ayıracak vakti yok diye kendime de üzülüyorum bencillik yapmak istemiyorum.
Sevgilim A101de çalışıyor. Çok yoğunmuş, konuşamıyoruz. Abartıyor muyum?
Sevgilim A101de çalışıyor. Çok yoğunmuş, konuşamıyoruz. Abartıyor muyum?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar detayı unutmuşum. Her zaman böyle birisi değil. Arıyor soruyor. Ha bir de büyük kavga etmiştik ve bi karar aldık sevgili gibi sözler kullanmayacağız diye. Ona rağmen aşkım vs demiş. Ya da ben çok fazla iyi niyet arıyorum :)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar herkes aldatma soğuk yapma vs yazmış ama her zaman böyle yapan birisi değil. Üstelik tüm mesajları göstermedim devamında baya güzel konuşmuş. Ben sanırım biraz akışına bırakmalıyım. Üstüne düştükçe daha da bunaltacağım onu. İş yeri gerçekten yoğun kendim gördüm. Aradığında yüzündeki o yorgunluktan ölmüş ifadeyi görüyorum. Ayrıca iş olmadığı zaman gayet güzel de konuşuyoruz. İki gündür böyle sadece. Bana bu iki senede hiç yalanını yakalamadım. Hani her insanın bir huyu mizacı olur ya
Sevgilim A101'de çalışıyor. Çok yoğunmuş, konuşamıyoruz. Abartıyor muyum?