selam, sevgilimle tanıştığımız günün ertesinde sevgili olduk. arkadaşlarım bunun normal olmadığını, sevgilimin beni kullanmak istediğini, tanıştığın günün ertesinde sevgili olmanın kullanmak istemekten başka bir sebebi olmayacağını söylüyorlar. erkek arkadaşlarım da erkeklerin uğraştıran kızları sevdiğini, benimle zaman geçirmek istediğini, bir fazlasını bulunca beni bırakacağını söylüyorlar. sizce haklılar mı? kalbimi mi dinlemeliyim, arkadaşlarımla aynı şeyi söyleyen mantığımı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBöyle de olabilir, erkekler genelde hele bu dönemde çoğu en azından cinsellik için bir birliktelik ilişkisi kurmaya çalışıyor ama erkeklerin belli bir kısmı ise gerçek aşkı, sevgiyi, mutluluğu aramak içinde böyle kısa sürede ilişki kurmak isteyebilir. Bu yüzden hayatınıza girecek olan kişileri çok iyi seçin ve gerçekten güvendiğiniz zaman birini hayatınıza alın.
12 Yorumla
Soran+1 yılkafam o kadar karışık ki mutlu hissedemiyorum
- +1 yıl
İlişkilerden belli bir süre uzak kalıp kafanızı toparlayın bence :)
En İyi Cevaplar
İnsanları istedikleri kıvama getirdiler.
Askeri komuta gibi ordan komutan emir verdi.
”maske takılacaaak. Tak!!!” Takıldı
”evden çıkılmayacak” evet çıkılmadı.
”doz doz aşı olunacaak” olundu. Hemde
3 er 4 er doz. Ve üstelik başıma bişey gelirse kimse sorumlu değildir diye imza atarak. Bildiğin denek olarak... Aşının sıkıntıları zaten başladı. o çok ama çok uzun hikaye. bilenler görenler farkında.
şimdi bu teslimiyeti gören sistemi kuranlar ; daha büyükleriyle gelecekler 7/24 takip sistemi ve vatandaşlık puanı.
ne yiyeceğine nereye gidebileceğine neler yapabileceğine sadece birilerinin izin vereceği sistem. evet bildiğin hapishanenin dünya olduğu bir sistem. üstelik gardiyanlarıda görünmüyor otomatik takip ediliyorsun. öyle koca bir hapis
aşı olmadan ilk sınavı geçenler ve bu korku tiyatrosunu saçmalığını tutmayanlar tebrikler..
şimdi sıradaki etap başlıyor.00 Yorumla
Sizin yaşlarınızda bi oğlan var tanıdığım. İnstadan kız buldu. Bi kaç hafta sonra buluştukar, sevgili oldular. Seviştiler. Bi kaç ay sonra seks de yaptılar (ikisinin de ilkiydi). Hala da sevgililer 1,5-2 yıl oldu.
Bazen böyle olur, bazen de tutturulmaz, kısa sürer. Böyle böyle insan sevgi ilişkisini kurar. Gayet normal yani07 Yorumla
Soran+1 yılinsanlar kafamı çok karıştırıyor neden tanımayı beklemedin neden flört aşamanız olmadan direkt sevgili oldunuz vs ilk kez hissettiğim gibi davranmak, mantığımı dinlememek istedim...
Soran+1 yılsevgilimle konuştuk kafanda kurup durma ben seni ilk gördüğümde istediğim kişi bu dedim neyi bekleyecektik ki diyor
Soran+1 yılhislerimi dinlemek istiyorum bu sefer :))
Soran+1 yıldeneyeceğim teşekkür ederim :))
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani hepsi için geçerli değil bu bazıları ayrılmıyor bir şeylerin çabuk olması daha iyi oluyor bence çok böyle peynir gibi uzatınca hiçbir şeyin tadı kalmıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılherkes bi şey söylüyor kafam allak bullak oldu yalnız kalkıp düşünmem gerekiyor galiba
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılTemeli arkadaşlık ile başlayan ilişkiler daha uzun sürer ve sonsuza kadar gitme ihtimali daha yüksek olur
00 Yorumla
+1 yılKarşındakinin karakterini kimse bilemez. Genellemelerin çoğu doğru değil. Zamanla deneyimleyerek göreceksin, negatif düşüncelerini at ama tedbiri elden bırakma.
22 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :))
- +1 yıl
Rica ederim 🌸
+1 yılNe saçma düşünceler bunlar çocuk sevgili olmayıp başkalarıyla sevgili olma ihtimalini göze alsa daha mı iyiydi bu erkekler ne yapsa yaranmaz size
01 Yorumla
Soran+1 yılben halimden memnunum çevremdekiler saçma sapan konuşuyor
Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. %100 bilemezsin bunun cevabini. O yuzden onu tanimaya calis ve hemen de güvenme
05 Yorumla
Soran+1 yılhiç güvenmiyorum bu yüzden de kızıyor ama elimde değil
Soran+1 yılbence de öyle ama bana güven diye çabalamıcam dedi…
Soran+1 yılevet, öyle tabii
Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Her zaman kalbini dinle. Aşık olmak için 10 sn yeterli.
01 Yorumla
Soran+1 yılkalbim onunla olmak istiyor aklım istemiyor
Bir ilişkinin temelleri ne kadar sağlam olursa, o ilişkinin ömrü de o kadar uzun olur.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥲
+1 yılHız iyi bir şey değil, çabuk karar vermemek biraz tanımak lazım.
03 Yorumla
Soran+1 yıliş işten geçti artık
- +1 yıl
Öyle düşünmeyin, keyfini yaşarken bir yandan da gözlemleyin, hiç belli olmaz, hakkınızda hayırlı olsun.
Soran+1 yılteşekkür ederim
Tanısır tanısmaz sevgılı olan erkekten hayır gelmez haklılar
03 Yorumla
Soran+1 yıl🥺
Soran+1 yıldeneyeceğim
+1 yılMantık seni A noktasından B noktasına götürebilir ama duygu büyük ihtimal rezil eder
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥺
ne alaka bende oyle bir iliski yasadim cokguxel aylar gecirdik bitti sonra nasip kalbini dinle
03 Yorumla
Soran+1 yılbir süre yalnız kaydıktan sonra kalp mi mantık mı karar vereceğim
Soran+1 yılevet zamanla anlaşılabilir
+1 yılBelli olmaz. Farklı yanlarını gördükçe kişiler soğuyabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
+1 yılAynısını yaşadım hatta çok çok ekstra şey de var ama bir anda oldu ve bir anda da bitti
00 YorumlaTanışır tanışmaz sevgili olunmaz ergence bir hareket bence
00 YorumlaGüzel şeyler yavaş yavaş hayat bulmalı, en sağlıklısı da bu.
00 YorumlaEvet
Boşuna mı bir kız veya erkek 30 sevgili yapıyor
Çocuk oyuncağı gibi 30 ile de sevişmiş00 Yorumla
+1 yılBari biraz zaman tanısaydınız birbirinizi tanımak için bu ne hız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. şans kuzum iyi de çıkabilir kötü de belli olmaz o 8işler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayir bizde de oyle aylarca surdu ve su ana kadar hayatima girmis en guzel insandi insanlari dinleme ama dikkatli de ol
01 Yorumla
Soran+1 yıldeneyeceğim teşekkür ederim :))
+1 yılTanışır tanışmaz da sevgili olmazsın be… 😃
15 Yorumla
Soran+1 yılo an ne düşünüp tamam dedim bilmiyorum ama içimden sadece onunla olmak gelmişti
- +1 yıl
Çabuk ayrılır mı bilinmez. O aranızdaki bağın nasıl olduğuna bağlı
Soran+1 yılonu yazan ben değildim benim sorum tanışır tanışmaz sevgili olmak normal mi idi ancak değişmiş
- +1 yıl
Normaldir 😃
Soran+1 yılpeki :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni sevdiğine inanıyor musun eğer inanıyorsan olabilir
15 Yorumla
Soran+1 yılilgisi vs güzel bilmiyorum daha çok yeni 9 gündür birlikteyiz
Cevap sahibi+1 yılOlabilir evlenmeyi bile düşünebilirsiniz tabi o bir zaman sonra kast ettiğim konuşulabilir bence
Soran+1 yılbeynimi susturmak istiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılNormal bir şey bu ama bazısı oluyor aşırı aceleci davranıyor davranış olarak bile güven vermiyor He mesela ondan uzak dur
Soran+1 yılşu ana kadar öyle bir davranışı olmadı olursa da tepkimi belli edeceğim
+1 yılKalbini dinle onları dinlersen ilişkinin kumandasını onlara vermiş olursun ama işin neresinden dönersen o kadar iyi ağırdan sat kendini hemen seni elde etti gibi olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapmayı düşünüyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yıloha direk ucmus. Oyle bisey olmaz ki. Sadice heves olarka kullaniyo seni.
01 Yorumla
Soran+1 yılsağ ol ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlarını çok da sallama sen çocuğun niyetini anlamaya çalış
03 Yorumla
Soran+1 yılanlayabilmenin yolu var mıdır peki
Cevap sahibi+1 yılMesela seninle kısa süre içinde sevişmek istiyor olması seni kullanacağı anlamına da gelmeyebilir. Ama sadece sevişmek için seviyormuş gibi rol de yapabilir. Her ilişkinin dinamikleri çok farklıdır buradan ne söylesem yanlış olur.
Soran+1 yılhaklısın teşekkür ederim
Aniden olan sevgi bağları çözülüyor kolayca biraz daha zaman araya girip sevgili olunabilse kördüğüme doğru yol alırdı daha sağlam olabilir
011 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum geri dönüp düzeltme ihtimalim de yok
Soran+1 yıldünden beri yazmıyorum o da yazmıyor umrunda değilim bence😂
Soran+1 yılyani haklı bi taraf yok en son dediği şeye cevap vermedim onu denemek için tekrar da yazmadı
Soran+1 yılyazacağım birkaç saate
Soran+1 yılyazmama gerek kalmadı o yazdı mutluyum :)))
Soran+1 yılinşallah :)
+1 yılBende sevgilimle erken sevgili oldum çünkü birbirimize çok uyumlu olduğumuzu farkettik ve bayadır sevgiliyiz
03 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum herkes farklı bi şey söylüyor
- +1 yıl
Ben de yaşadığım için söylüyorum
Soran+1 yılseninki gibi olur umarım benimki de
+1 yılMantık hep önde olsun hayatında.
Hakkında hayırlısını dilerim.15 Yorumla
Soran+1 yılbu zamana kadar hep öyleydi ve yapayalnızdım ilk kez hislerimi dinliyorum ve teşekkür ediyorum..
- +1 yıl
Hisler hep insanı yaniltmaz mi zaten..
Rica ediyorum bu arada 😊
Soran+1 yılbir kere de ben yanılayım o zaman duygusuzluk daha kötü :D
- +1 yıl
Hayat senin tabii, kararlar da öyle canım 😊
Zaten yanlış yapa yapa doğruyu öğreniriz, umarım hayatında can acıtacak yanlisla4 yapmazsın
Soran+1 yılumarım tek isteğim o
Gizli Üye(18-24)+1 yılTanışır tanışmaz sevgili olmak gibi bir hata yaptım ve kullanildigimi öğrendim. Arkadaşların haklı.
03 Yorumla
Soran+1 yılne yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılSevgili kalmaya devam et ayrılmak saçma olur ama nude isterse atma, ya da seksting isterse yapma. Genelde sevgili olur olmaz bunlar olabiliyor kullanmka amacli
Soran+1 yılyok böyle şeyler yapmayacağım
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoğru demişler bende de aynı böyle olmuştu 2 3 gün sonra da bitti sende belki öyle olmayabilir ama genellikle böyle oluyo
07 Yorumla
Soran+1 yıl9 - 10 gün oldu başlayalı ve şu anlık iyi bilmiyorum ileride ne olur
Cevap sahibi+1 yılİnşallah ayrılmazsınız sen yinede tavırlarına isteklerine dikkat kesil onun baktın biraz zaman geçtiğinde senden başka şeylerin isteklerinde bulunuyo yol ver gitsin
Soran+1 yılbaşka isteklerde bulunursa olmayacağını söyledim öyle biri değilim ve artık biliyor da tamam dedi yine de bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar değişir istekler değişir öyle söyler ama isteyebilir herkes aynı değil tabiki ama sen yinede dikkatli ol yinede
Soran+1 yılelbette öyle ve bence de isteyecek
Cevap sahibi+1 yılİşte istediği zaman da yapman gereken tek şey yol vermek
Soran+1 yılöyle yapacağım 🥹
Hemen olunmaz bi kac ay bi tanıs yani
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle gelişti
- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılyoo bence bu uyumu gösterir
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ama iyi anlaşıyoruz
İsterse 20 sene çıksınlar yine de kalitesiz..
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥹
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılhayır öyle bir yargı yapmak yanlış
02 Yorumla
Soran+1 yılbelki de...
- +1 yıl
bence öyle.
+1 yılevet ayrılırlar önce biraz vakit geçirmeleri lazım
011 Yorumla
Soran+1 yılara vermem gerekiyor sanırım
- +1 yıl
ne oldu ki olayı anlat çözüm bulalım
Soran+1 yılbi şey olmadı sadece arkadaşlarım sürekli hızlı davrandın, onun derdi seni kullanmak vs diyor ama o gün onunla konuştuğumda istediğimden emindim gün önemsiz gelmişti ne kadar tanıdığımın önemi yoktu
- +1 yıl
Arkadaşlarının seni yönlendirmesine müsade ediyorsun belki arkadaşların seni kıskanıyor onunla aranı bozmaya çalışıyorlar.
Soran+1 yılneden böyle bi şey yapsınlar hepsinin ilişkisi var bilmiyorum bi süre ortadan kaybolmak istiyorum
- +1 yıl
Neden yapmasınlar? ilişkisi var diye seninkine göz dikmeyecek diye bir kural yok? sen kendi kararlarını kendin veremiyorsun çevrendekiler seni yönlendiriyor bu zaman kadar seni kullandı mı sana zarar verdi mi ilişki başta nasılsa o hep öyle devam eder.
Soran+1 yılilişki daha çok yeni 10 gündür birlikteyiz şu ana kadar da yanlış bi şey yapmadı
- +1 yıl
başlangıçta nasılsa o hep öyle gider şu an ki davranışları sana karşı nasılsa 10 yıl sonra da sana aynı şekilde davranacak başka bir şey olmayacak yani
Soran+1 yılbilemiyorum kafam inanılmaz derecede karışık bir an önce çözülsün istiyorum ama elimden de bi şey gelmiyor
- +1 yıl
Kendi kararını ver arkadaşlarını dinleme arkadaşların bu gün var yarın yok
Soran+1 yıldeneyeceğim ama bir iki gün kimseye bi şey demeden kaybolucam ortadan kendimle kalmak istiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hızlı koşan atın 💩 seyrek düşer derler.. 😅
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKullandırtmadan sevgili ol sende
05 Yorumla
Soran+1 yılkullanabileceği bir durum yok bi şey yaşamayacağım onunla zaten
- +1 yıl
e tamam sorun ne bu durumda
Soran+1 yılinsanların kafamı karıştırıyor olması
- +1 yıl
hee o mesele ya bazen ben de diyorum keşke sağır olsaydım her şey daha güzel olurdu
Soran+1 yıl:D güleceğim yoktu sağ ol
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal degıl bu ne f*ck arar gıbı
00 Yorumla
+1 yılTakilan bazi seyler var glr misin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılAmacı farklıysa yol verirsin telaş etme
03 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum insanlar çok konuşuyor
- +1 yıl
İlişki senin herkesin dinle ama kararı sen ver
Soran+1 yılhaklısın sanırım
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecrübe konuşuyor kesinlikle ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılnedennnn
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sanırım evet
50 Yorumla
+1 yılBellı olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle tabii
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaklılık payı var
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥺
+1 yılEvet
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞans işi
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle
Tabi ki, o ne öyle ilk baştan sevgili mi olunur
054 Yorumla
Soran+1 yılsağ ol ya
Soran+1 yılfarkındayım ama bazen hızlı gelişiyor bazı şeyler dışarı göz olunca normal gelmiyor
Soran+1 yılsanalda tanışmadık hocam yani bir kez girdi dersime ikinci derste de konuştuk
Soran+1 yıleğitmen işte öğrenci değil :D
Soran+1 yıldireksiyon hocam ya :D ilk derste güzel anlaştık yani bi çekim olur bunu hissedersin ya öyle bi şey o gün eve gittiğimde acaba yarın bana böyle şöyle dese ne derim falan dedim başka bi şey istesem olucakmış ertesi gün dersin ortasında kahve içmek istediğini söyledi
Soran+1 yılben 21 yaşındayım o 23
Soran+1 yıldevamı yok ki işte kahve alıp sahile geçtik orada konuştuk olucaksa senin gibi biriyle olsun olmayacaksa bu saatten sonra zaten kimseyi istemiyorum tarzı bi şeyler söyledi
Soran+1 yıldüşmenin ötesinde ilk gün ondan zaten etkilenmiştim ve görünüşünden falan değildi bu normalde kasan bi insanım rahat edemem konuşmam kimseyle ama onun yanında rahattım, espri falan yapıp gülüyordum o da gülüyordu ve bunları eve döndüğümde fark etmiştim başka bi şey vardı onda yani
Soran+1 yılevet
Soran+1 yıl10 gün oldu beraberiz
Soran+1 yıldaha görmedim öyle bi şey korkum da o zaten
Soran+1 yılgetirmedi konuyu oraya hiç konuyu ben açıp açıkça söyledim istemediğimi
Soran+1 yılsadece istemediğimi söyledim öyle bi beklentin varsa uzatmayalım dedim
Soran+1 yılİstemediğim için ileride de bunu bahane edip ayrılmasın diye
Soran+1 yılnereye kadar?
Soran+1 yılo da doğru ama ileride de bunu neden söylemedin de diyebilir iki ucu da kötü
Soran+1 yılyapmayacağımı biliyorum
Soran+1 yılama ben eminim çünkü insanların doğrusu yanlışı vardır bana doğru gelmeyen bi şeyi sırf karşımdaki istiyor diye yapamam
Soran+1 yılaçıktan okuyorumm
Soran+1 yılbüro yönetimi
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yılben dersimi aldım :D
Soran+1 yılbitmedi ya daha geçemicem ama hocam iyi değil :D
Soran+1 yılilk gün iyiydi sonra olmadı yapamıyorum :D
Soran+1 yılikinci dersimi yaktım çalışmadık üçüncü derste çalıştık ama sinirlendi doğru düzgün anlamadım :D
Soran+1 yılne yapacaktı başka
+1 yılArkadaşların haklı olabilir. Temkinli ol.
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklı olabilirler diye bitireyim mi ya haklı değillerse
- +1 yıl
Yani bir günde sevgili olmak... Biraz mesafe koy. Açık açık çok hızlı gittik de gerçekten seviyorsa vazgeçmez.
Soran+1 yılöyle yapacağım galiba
kızım iyi misin biraz bekleseydin bari ya
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle gelişti düşünmedim hislerimle hareket ettim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal açlık...
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
+1 yılAynen öyle olur.
00 Yorumla
+1 yılhayır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle
00 Yorumla
+1 yılYok be
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu doğru
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDegisir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet agırdan almak gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişiden kişiye değişir bence
05 Yorumla
Soran+1 yılyani orası öyle tabii ki
Cevap sahibi+1 yılSen kendine dikkat yeter bence zaten amaç flört tanımak
Soran+1 yılkaçmamam gerekiyor yani
Cevap sahibi+1 yılKaçma tanımaya çalış ters bir şey hissedersen konuşmayı kesersin nolcak ki
Soran+1 yılöyle yapacağım
S kip bırakır
14 Yorumla
Soran+1 yılizin vermediğim sürece nasıl yapacak bunu :D
Soran+1 yılgitsin sorun yok :D
yalan yav
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Kalbini dinlemelisin
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında