Aşk İlişkileri Size özel bi şarkı atabilir miyim? şşyoyoyokbiseyok Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizi tanımıyosam bi yerlerimden uydurucam size özel olduğunu Güncellemeler+1 yıl Ben tek tek atmaya cok usendim adini yazim siz dinleyin iste ofya Size özel bi şarkı atabilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Yabancı olsun tabi ki 0 3 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Tabikiii askim şşyoyoyokbiseyok +1 yıl All to you u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler
umttna59 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bakalım benim dinledigim şarkıları bulabilcen miBekliyorum. 0 2 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Ankarali namık Yorumla umttna59 +1 yıl Hadi len 😅😅😅 Yorumla
Umursamazbirpanda_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Duygusal olsun, teşekkürler. 0 41 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Türkçe mi ingiliçce mi Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Kafana göre Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Delilik Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Eyw Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Beğenirsen söle beğenmezsen bitane daha atçam Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Hiç güzel değildi dhsjdj Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Kızgın kedy emojisi 😾 Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl 😿🤷 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Öyle dertli Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Buna bak bakim Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Delilik nası güzel olmazz yaaa tammm stresten geberirken balkon şarkım Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Saymam az önce dinlemiştim 😒 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Pandam bu böyle olmuyor Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Seni memnun edicem bi dk Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Duman'a eski bi arkadaş alıştırmıştı beni... Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Al işte buna dertlenirim Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Çoban yıldızıyla Yarım kalan şaraba bi bak gel Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Bunlarda o ruhu bulamadım ya Duygusallaştırmadı Teoman'ın ses itici geldi Başka at başka Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Bebeğim sen beni hep böyle üzecek misin Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Napim duygusallaştırmadı onlar :d Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl This i love Still loving you bi bak ikisinide sonuna kadar dinlemeni istiyorum Koca bir saçmalık Athena yalan Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Bunlarda etki etmiyosa türk sanat müziğine geçiş yapıcam ama sanmıyorum başaramadık abi Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Still loving you güzell Bende söyleyeyim mi birkaç tane ( biraz güzel şarkı gör ya) Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Olmaz ben küsüm sana Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Banane yine de atcam şu an dinlediğim çok güzel mesela Karsu-Bırak beni böyle Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Dinliyodum bunu çok güzel Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Ee tabi benim dinlediklerim güzel 😎 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Benimkiler bok gibi yani ask olsun Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Yok ya o kadarda değil bir tık üstü Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Küsüyom Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl şşyoyoyokbiseyok Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl mclsmslwfowldlakfosmsckkd tamam barıştık ama senin için emeklerime bir tık ayıp ettin Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Seni mi kırcam şaka şaka hepsi çok güzeldi Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Oleeeeyy Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Öp barisalim Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Olmaz annem kızar Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Ofya Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Benimki kızmaz mmmmuah 😽😽 Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl 😒😒, Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Yarattigin psikolojik sancılardan sonra tarkan dinliyorum mutlu musun Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Yoo ben bir şey yapmadım jsksjf Yorumla
Pesimist-Boy- Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Salla gelsin maksat can sıkıntısı 0 2 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Balık Yorumla Pesimist-Boy- +1 yıl Balık ne Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Türkçe olursa sevinirim :) 0 2 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Yokluğunda olsun ask Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel şarkı severim teşekkür ederim :) Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Olur hadi bakalım 0 1 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Abi sana müslümden sessiz gemi gelsin Yorumla
adararen Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Uydur bakalim 0 2 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Tavsan ve ben Yorumla adararen +1 yıl Bilmiyorum bunu 🤣🤣 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evet 0 1 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Seninle manyak güzel olabilirdik Yorumla
UDixon2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. okkk 0 6 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Push it Yorumla UDixon2 +1 yıl küfür mü ediyon kanka Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Sarki adi yaziyorum bitanem Yorumla UDixon2 +1 yıl nerden geliyor bu samimiyet :D Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl İçimden 🤧😘😋 Yorumla UDixon2 +1 yıl dur bende bir tane atayım https://www.youtube.com/watch?v=ZUtAe5PUKtE Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. At bakalim 0 2 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl YARALAAANDIIMM yaralaaandım Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Teşekürler canım benim Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl At bakalım 0 1 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Belki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Atsana 0 29 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Ne atim sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne istersib Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Bir masaldık sadece dinlesene Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Benden bize gelsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dinliyom o halde Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Dinledin mi lan it Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dinledim tabi aşk özlemim tuttu Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Mal bu şarkıda ozlem mi tutar Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Resmen ghostladim seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nie tutmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocan da seni ghostlar inss amiin. Amiin amiin bak 3 kere aminledim Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Ghostlar gibi yapti sonra yuz verdi snrm bana bugun ayy ayy ayy Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Neyimi özledin en cok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Komple senii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bnce ghostlar o sni Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Yerim yutarim onu ya bi bilsen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yutuyon o kaçıyo Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Kaçmıyoda arada engeller var muhtemelen mantıkla hareket ediyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gibi engeller Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Kader bizi ayırıcak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız olan kader mi yoksa kader olan kader mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yenisini yparaın bşvr Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Ben kolay kolay hoslanmam o yüzden icimde ukte kalir malsf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama bu demek diildir ki bir başkasından hoşlanmican Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Orasi ole Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O yüzden hoşlanmalısın bence başkasından Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Senin kadar hızlı yapamıyorum böyle şyeleri Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Zamanla bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kuru iftira ben o kadar hızlı diilim Yorumla
gaymakcocuk Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Attt 0 2 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Crazy in love Yorumla gaymakcocuk +1 yıl Thanks Yorumla
GeceŞeytanı34 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Zuahjajaj 0 2 Yorumla şşyoyoyokbiseyok +1 yıl Serdar ortac seytan.. Yorumla GeceŞeytanı34 +1 yıl Yaz dostum 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yabancı olsun tabi ki
Tabikiii askim
All to you
Teşekkürler
Bakalım benim dinledigim şarkıları bulabilcen mi
Bekliyorum.
Ankarali namık
Hadi len 😅😅😅
Duygusal olsun, teşekkürler.
Türkçe mi ingiliçce mi
Kafana göre
Delilik
Eyw
Beğenirsen söle beğenmezsen bitane daha atçam
Hiç güzel değildi dhsjdj
Kızgın kedy emojisi 😾
😿🤷
Öyle dertli
Buna bak bakim
Delilik nası güzel olmazz yaaa tammm stresten geberirken balkon şarkım
Saymam az önce dinlemiştim 😒
Pandam bu böyle olmuyor
Seni memnun edicem bi dk
Duman'a eski bi arkadaş alıştırmıştı beni...
Al işte buna dertlenirim
Çoban yıldızıyla
Yarım kalan şaraba bi bak gel
Bunlarda o ruhu bulamadım ya
Duygusallaştırmadı Teoman'ın ses itici geldi
Başka at başka
Bebeğim sen beni hep böyle üzecek misin
Napim duygusallaştırmadı onlar :d
This i love
Still loving you bi bak ikisinide sonuna kadar dinlemeni istiyorum
Koca bir saçmalık
Athena yalan
Bunlarda etki etmiyosa türk sanat müziğine geçiş yapıcam ama sanmıyorum başaramadık abi
Still loving you güzell
Bende söyleyeyim mi birkaç tane ( biraz güzel şarkı gör ya)
Olmaz ben küsüm sana
Banane yine de atcam şu an dinlediğim çok güzel mesela
Karsu-Bırak beni böyle
Dinliyodum bunu çok güzel
Ee tabi benim dinlediklerim güzel 😎
Benimkiler bok gibi yani ask olsun
Yok ya o kadarda değil bir tık üstü
Küsüyom
şşyoyoyokbiseyok
mclsmslwfowldlakfosmsckkd tamam barıştık ama senin için emeklerime bir tık ayıp ettin
Seni mi kırcam şaka şaka hepsi çok güzeldi
Oleeeeyy
Öp barisalim
Olmaz annem kızar
Ofya
Benimki kızmaz mmmmuah 😽😽
😒😒,
Yarattigin psikolojik sancılardan sonra tarkan dinliyorum mutlu musun
Yoo ben bir şey yapmadım jsksjf
Salla gelsin maksat can sıkıntısı
Balık
Balık ne