Kendimi evde kalmış hissediyorum etrafımda herkes evlendi çoluk çocuğa karıştı evde kaldım ben
Cevabın nedir?
+1 yıl23 yaş zaten evlilik için ideal yaşlar, muhtemelen ya okuyor ya çalışıyorsundur. Evde boş boş duruyorsan evde kalmışsın zaten :)). Eğer öyle değilse kısmetin daha gelmemiş demekki :). Sıcakkanlı ol, kendin ol, güzel ol, doğruyu yanlışı ayırt et, al sana tam aradığım kızsın da yaş büyük :D. Sen benden büyüksün 'abla' :D.
04 Yorumla
Soran+1 yılPis ya abla diyo :)
- +1 yıl
O ellerinden öperim ablacığım, geçmiş bayramın mübarek olsun :D.
- +1 yıl
Bu arada yaşım 18 ^^ :D 5 yaş var...
Soran+1 yılHiç sevmem abla kelimesini :)
En İyi Cevaplar
+1 yılEvde kalacaksın tabi evlenirsen en fazla ev değişir sonuç değimez. :)))
Acelen ne 23 yaş evlilikte son sınır mı? daha büyük olupta evlenemeyenler ne yapsın ozaman yandı onlar:)) takma ya değer bir konu değil Allah hayırlısını nasip etsin herşeyin...00 Yorumla
Yuh 23 mü? Hadi canım! Kızım kimse seni almaz ki. Ne zaman tanışcan ne zaman evlencen ne zaman ççocuk yapcan. Ohoooo
00 Yorumla
Düüürücüü gelmiyo mu?
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
90Cevap
+1 yıl''Bu tiple evde değil odada bile kalabilirsin ''
Kemal sunal
:) sdsd72 Yorumla
Soran+1 yılHe he :))
- +1 yıl
<3
.
+1 yılyok yahu daha evde kalmış değilsin. hem erken yaşta evlenip çocuk yapanların hayatı birkaç sene sonra iyice sıkıcı bir hal alıcak emin ol. 24-25 yaşına gelip hayattaki her şeyi tamamlamış olmak istemezdim açıkçası. ki 25 yaşındayım ve hala bekarım.
02 Yorumla
Soran+1 yılErkeksin sen ya
- +1 yıl
fark etmez. senin için de erken bir yaş sayılır. benim de 25 yaşında bir sürü kız arkadaşım var bekar olan. eskide kaldı artık o evde kalma durumları ya.
ben de 23 yaşındayım benim hiç sevgilim olmadı erkek için daha kötü kardeşim var ya bir arkadaşım var çocuk laubali tip onun bile sevgilisi var benim yok düşün yani ama çocuk bilgisayar mühendisi oldu tabi diplomaya bakar kadın milleti..
00 Yorumla
+1 yıl30 a kadar yolu var onun da kendine bakman gerekir öncelikle kendi vücuduna saygısı olmalı bir insanın diye düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin değilim
- +1 yıl
çirkinsin demedim zaten :D genel fikrim buydu eğer yanlış anlaşıldıysa özür dilerim
Soran+1 yılHayir :(
- +1 yıl
üzülme ya daha gençsin benden 3 yaş büyüksün ama gençsin yani ben evlenmeyi 27 de filan düşünüyorum yani öyle düşün
23 yasında evdemi kaldın esra ablacıgımıza göndeririz koca koca dedeler amcalar evleniyo merak etme her malın alıcısı vardır :) (mal derken yanlıs anlama kalmazsın anlamında cümle kullanmaya calısstım )
04 Yorumla
Soran+1 yılOff ya öyle evlensem 19 da evlenirdim ben aşık olduğum insanla evlenmek istiyorm
Soran+1 yılAcelem yokta ben uzun yıllar evlenmem diyorum
22yim banada aynı psikolojiyi yaşatıyolar.. ama mesleğimi alıcam az kaldı sonrada kafama göre yaşıcam sevmeden de kimseyle evlenmicem hayırlısıyla
00 Yorumla
+1 yılsızın orası neresı yahu:) bu yasta ne evde kalması bız 36 olduk demek ölüyüz artık
02 Yorumla
Soran+1 yılAman erkek olsam bende evlenmezdim benimki çevre baskisi
- +1 yıl
23 te erken bence bayanda olsa bır 26 tı ol yanı
- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılbir şişme erkek al bir ikitande barbie bebek alırsın ohh miss gibi bir aile oldunuz hayırlı olsun :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılSıkma canını :)) Bulursun birilerini acele edip mutsuz olmaktansa akıllı uslu birilerini beklemek daha mantıklı geliyor.
00 Yorumla Ya millet 35 yaşında doğuruyor. Ne evde kaldın? 30 a geldimmi tanamdır ama. :-D Bu milletimiz açısından böyledir. İstemezsen evlenmezsin kızım allahallaaaa. Kim laf eder?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Ben daha 20 yaşındayım ama benim etrafımdakilerde evlendiler :/ şimdi sana evde kalmışsın dersem 3 sene sonra aynı durumda kalma ihtimalim çok yüksek :D
00 Yorumla
+1 yılYok artık henüz 23 yaşındasın ve bunu söyleyebiliyorsan adına üzüldüm. Hem evlilik öyle basit bir durum değil. Sabır, illaki karşına sana uygun biri ya da birileri çıkacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim ya etrafımda herkes evli
- +1 yıl
Sen başkalarının hayatına göre yaşamına yön vereceksen işin zor valla ablam, akışına bırak, hersey olacaggina varir
l*n kendinize gelin 23 yasinda evlenilir mi. bu millet evlenmeyi bir b*k saniyo
00 Yorumla
+1 yıl30 deseydin neyse de 23 nedir yaa:) daha du bakem sen :) Evlenince başın göğe mi eriveceek :)
sabrın sonu selamettir kuzu bekle az daha :)04 Yorumla
Soran+1 yılBaskı var üstümde ya herkes evlendi bir ben kaldım
- +1 yıl
sana mı baskı yapıyorlar evlen diye?
Soran+1 yılEtrafmda bir bekar arkadaş kalmadı
- +1 yıl
sen onlara bakma ya. erkenden evleneceksin eee daha sonra ? Anlaşamadık ayrıldık hadi bakalım 24-25 yaşında dul kadın oldun... Aklını başına devşir evlenme meraklısı olma :D bak liseden çoğu arkadaşım evlendi bitanesiin 2. çocuğu doğacak 3-4 aya kadar. ben bişey diyor muyum :)) yaş 24 bide böyle düşüün :))
bu yaşına kadar almadılarsa daha da almazlar. ıhtıyar kılllı şişkoyun biri gelir ister onla evlenirsin adamın 2. karısı olursun :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAbart az abarttın
Aman ha yaşın daha normal 28e kadar bulursan kötü olmaz ama benim bir akraba evde kalır diye evlendirdiler ama bence daha iyisine layıktı. Muhakkak uygun biri çıkar
00 Yorumla
+1 yılbaskalari seni ilgilendirmez seni kendin ilgilendirir canim evde filanda kalmadin artik herkes 30 yasinda evleniyor..
00 Yorumlaevde kalmak degıl evet erken evlenenler de oluyor ama bence pısmanlık sonradan dısarıya kayıyor ıkısıınde gozu
26 27 ıdeal hayatın tadını cıkarmaya bak elbet kaderın bı yerde cıkıcak ;)00 YorumlaErken diyenlere aldanma geç kaldın ama evde kalmış hissine kapılma Allah seni birilerinden koruyor demek ki
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya herkesin çocuğu var benim yok ;(
+1 yılBenim yaşım 26 bende evlenmedim çünkü karşıma doğru düzgün bir insan çıkmadı üzülme bence evde kalmış falan sayılmazsın iyi düşün kararını öyle ver evleneceğini kişi icin
00 Yorumlaanem diyorki hep kismeti gecacanlarin hep en hayirli oliyormus
00 Yorumla
+1 yılBen 25 den önce asla evlenmem derim niktayı koyarım şimdi sen evdemi kaldın
02 Yorumla
Soran+1 yılSen erkeksin ya evlenmek isteyince bulur evlenirsin erkeğe evlilik dedinmi kaçar hepsi
- +1 yıl
Ne alaka yani seven adam da evlenmek ister ama orda ki ADAM a dikkat çekiorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. gönlünce olsun.. stres yapma daha yaşın itibariyle evde kalmış değilsin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılEtrafımda bekar kiz kalmadi yaa arkadaslarimin çocukları var psikolojimi bozdu bunlar
Soran+1 yılTobe tobe
bekarlara duyurulur diyosun yani bir kamuoyu yoklaması yaptın:)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. yooo aceleye gerek yok geç olsun ama mutlu olabilceğin kişi olsun
00 YorumlaKriterlerin neler? Seçici olduğun için mi oldu böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılİşinde gücünde olan dürüst sadık karakterli yakışıklı biri
korkma ya ben oluyum ozaman 27 yasındayım çurudummu şimdı ben
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemem erkeğe pek evde kalmış demezler
Sende 10 larca erkekle gezip evlilik hayali kuranlardan mısın :) korkma ( delikli boncuk yerde kalmaz) ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır bir kişi oldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle evde kalmış sin çünkü bugün 13 yaşında biri sezeryan ile doğum yaptı bence sen bayagi geç kalmışsin :-(
00 Yorumla
+1 yılTipini gormek lazim saka saka ben 29 hala istemeye gelen yok
10 Yorumla
+1 yılhemde nasıl hemen yarın sokakata geçen ilk erkeği eve at sonra ailen seni evlendirsin :)
10 Yorumla23 yasında çoluk çocuğamı karışılır ya biraz gençliğinizi yasayın
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir etrafın var da o yaşta evlenmis çoğu merak ettim
00 Yorumlakalman kalman alırlar mutlaka senıde olmadı ben alırım :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok beyaaa ne evde kalması. sonra neden evlendim diye pişman olacaksın haberin olsun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmayin yaa
Cevap sahibi+1 yılben o kadar pişmanım ki, çocuk da olunca ayrılamadım zorla devam. 5 yıldır illallah ettim. genelde kadınlar sorun yaşar evliliklerde ama bazen benim gibi mağdur erkekler de oluyor :(
+1 yılYavrucugum senin daha yasin kacki bu soruyu soruyon millete ayiptr ayip.. koca meraklisi derler sonra tama ...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbimi veriyim sana 25 yaşında yakışıklı çocuktur :)
02 Yorumla
Soran+1 yıltobee :))
Cevap sahibi+1 yılNiye kız noldu :)
+1 yılyok cami avlusunda bırakmışlar... biz ne yapalım damdan mı atlayalım. yaşın kücük daha
00 Yorumla
+1 yılDeli misin la ben 22yim sevgilim bile olmadı ne geregi var
00 Yorumla
+1 yılÖyle deme 23 yasında evlenip napıcanya! :D olumlu bak! Daha hayatını yaşıyacagın yılların var! :D
00 Yorumla30 yaşındakiler evde kaldım demiyor be bir dur bismillah
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı sorun bende de var 20 den sonrq zaman hızlıca geçiyor. Evlen benimle
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç sevmedim bu 20 li yaşları
Cevap sahibi+1 yılHer yasın ayrı guzelligi var. Sadece sen onu kesvedememissin. Biraz sabır
Gizli Üye(36-45)+1 yılgel kız ben alayım seni 2 gizli takılırız gizli gizli :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahahha :D
yok ya abartma 30 yaşındakilere ne demeli daha genceciksin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYok laaa deli mi ne daha dur. Ama çok da gecikme. Gel geleceksen de, gelmezse de evde kalmazsın..
00 Yorumla25 den sonra kimse almaz zaten vücud sarkmaya başlıyor
46 Yorumla
Soran+1 yılşu an bişey yok
Soran+1 yıl:))) sende öyle genele hitap etme
+1 yılhangi köydensin bacı?
01 Yorumla
Soran+1 yılSizin köy
Benimle evlenir misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılAşık olduğum biriyle evlenmek istiyorum ama valla hoşuma gitti teşekkül er :(
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYa bismillah ya o nerden cikti
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bilem yav
- +1 yıl
Dur bakalim daha nerdesinnn
25ten sonrasi evde kalmış oluyo bana göre
00 Yorumlaben 22 yaşımda evlenmiştim.30 a kadar yolu var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı. haha bende 24 üm bende evde kalmışım o zaman :D
04 Yorumla
Soran+1 yılKendinle beni niye bir tutuyosun
Soran+1 yılErkeklere evde kalmis demezler
Evlenince sokakta mı yaşıyorsunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
evet birazdaha beklersen evde kalacaksın
00 YorumlaBenimle evlenir misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılValla burdanda olsa bunu duymak güzel :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen evde kaldıysan ben napayım 28 yaşındayım
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlennnnn
- +1 yıl
Daha yaşım küçük o sorumluluğu alamam
üniversite okumadıysan evet
02 Yorumla
Soran+1 yılGidemedim
23 yaşında Normal Yaşlar evlilik icin aslında
04 Yorumla
Soran+1 yılTamamda şu an normalde kimse yok işte olanda yanaşmıyor pek kaç yil daha bekleyim bide olmadi düşün boşa zaman kaybi
- +1 yıl
Senmi yüz vermiyosun yoksa herşeyi senmi bekliyosun karşı taraffın ilk görevidir ilkleri yapmak anlarımda sizde sende biraz Devamını getirin Arkadaşlarınla Dolaş eylen gez Aktifitelere git spora git İllaki Cevren Genişler. Belkide evlenicegin kişi gözünün önündedirde sen göremiyosundur?
Soran+1 yılNe biliyim biri yaklaşınca yüz vermek istemiyorum kendimi kötü hissediyorum
onlar erken davranmış moralini bozma
00 Yorumla
+1 yılbende kaldım birer koca bulalım
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?